bonsai_88 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [B]Tengusia[/B] czyżbyś lubiła podskakiwać :megagrin: Quote
Tengusia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Tengusia[/B] czyżbyś lubiła podskakiwać :megagrin:[/quote] skakanie mogloby byc fajne ale jakos te skaczace posty nie sprawiaj mi radosci ... wrecz przeciwnie :motz: Quote
Asiaczek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 JA nie lubię...:mad: i nie polubię... Dostaję wysypki, jak mam w jakiejś Galerii kilka stron zaległości, chcę to nadrobić, a tu skaczące posty... Ni ... nie rozumiem wtedy, kto i kiedy pisał, jakie były odpowiedzi... Sorki, ale wtedy odpuszczam... Pzdr. Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Asiaczek']JA nie lubię...:mad: i nie polubię... Dostaję wysypki, jak mam w jakiejś Galerii kilka stron zaległości, chcę to nadrobić, a tu skaczące posty... Ni ... nie rozumiem wtedy, kto i kiedy pisał, jakie były odpowiedzi... Sorki, ale wtedy odpuszczam... Pzdr.[/quote] Mam podobnie, jak wyłapać sens, jak kolejność postów pomieszana.... Quote
bonsai_88 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Uciekam od was :placz:... na galery jadę :shake:. Chociaż niektórzy na to "studia" mówią czy coś :evil_lol: Wracam jutro, ale bardzo późno, więc się dopiero w niedzielę pokażę :roll: Quote
aina155 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 W ramach poieszenia powiem Ci ze ja mam jutro egzamin i mam tez jutro oddac pierwszy rozdział pracy licencjackiej. Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='bonsai_88']Uciekam od was :placz:... na galery jadę :shake:. Chociaż niektórzy na to "studia" mówią czy coś :evil_lol: Wracam jutro, ale bardzo późno, więc się dopiero w niedzielę pokażę :roll:[/quote] O Ty uciekinierko ;) Quote
bonsai_88 Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Wróciłam :multi:... To idę spać :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 No to czekam na zdjęcia :multi: A co tam u psiaków słychać? No i sobie post hop zrobił Quote
bonsai_88 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Właśnie wstałam :evil_lol:... A na poważnie obudziłam się dzisiaj o 9.00 i poszłam na spotkanie z Anią [właścicielką Gai, borderki], jej rodzicami i panem Wiesławem [od Lexusa]... Przy odrobinie szczęście pan Wiesław się tutaj pokaże i powkleja zdjęcia ze spotkania. Jak będę miała troszeczkę mniej szczęścia to będę musiała je poszukać i sama powklejać :lol:. EDIT Groszek mnie nawiedził :multi::loveu:... a zdjęcie górala gdzie :diabloti: Quote
groszek83 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ja ja odwiedzam a ona o góralu:placz: Nie ma i nie będzie:diabloti: Quote
bonsai_88 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Groszek, co ty się dziwisz? Taki on cudny, że mi sie od razu przypomina :evil_lol: Quote
jbk Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='bonsai_88']Groszek, co ty się dziwisz? Taki on cudny, że mi sie od razu przypomina :evil_lol:[/quote] Kurde ;) To jest wszystko kwestia gustu ;) Quote
bonsai_88 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [B]JBK [/B]bo on na wysokiego wygląda... ja sama do kurdupli nie należę, a wysokie obcasy lubię :loveu:. Tak wiec u mnie niski by nie przeszedł :diabloti: Chociaż spacerki z Birmą nauczyły mnie chodzenia w glanach :evil_lol: Quote
jbk Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]JBK [/B]bo on na wysokiego wygląda... ja sama do kurdupli nie należę, a wysokie obcasy lubię :loveu:. Tak wiec u mnie niski by nie przeszedł :diabloti: Chociaż spacerki z Birmą nauczyły mnie chodzenia w glanach :evil_lol:[/quote] To ile masz wzrostu?? Quote
Tengusia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 wita sie kurdupelek nie lubiacy obcasow :mdrmed: Quote
bonsai_88 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [B]Jbk[/B] a skąd ja mam wiedzieć - w życiu go na żywo nie widziałam :lol:... a na zdjęciach tylko za stołem siedzi i je :diabloti:... [B] Tengusia[/B] witaj kurdupelku :loveu: Quote
jbk Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Tengusia']wita sie kurdupelek nie lubiacy obcasow :mdrmed:[/quote] Kurdupelek? Kurde, ile masz wzrostu? Ja mam 165, kocham glany, ale lubię czasem w obcasach wyskoczyć ;) Z tym, że mężu ma 185, więc różnica jest znaczna i mogę sobie pozwolić ;) Quote
jbk Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Jbk[/B] a skąd ja mam wiedzieć - w życiu go na żywo nie widziałam :lol:... a na zdjęciach tylko za stołem siedzi i je :diabloti:... [B]Tengusia[/B] witaj kurdupelku :loveu:[/quote] Ale ile TY MASZ WZROSTU? Quote
bonsai_88 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 W dowodzie mam 172 :cool3:. Jak chcę ubierać 10-cm szpile i mieć nadal WYŻSZEGO chłopa to muszę do wysokich celować... Chociaż odkąd mam Birmę to bardzo rzadko obcasy obieram - bo w nich się taaaak fajnie leci za psem :mad: Quote
Tengusia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ja mam 160 :grins: a na obcasach nigdy nie chodzilam choc TZowi sie marza takie rozne na moich nozkach :evil_lol: Quote
Recommended Posts