Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Tengusia[/B] czyżbyś lubiła podskakiwać :megagrin:[/quote]

skakanie mogloby byc fajne ale jakos te skaczace posty nie sprawiaj mi radosci ... wrecz przeciwnie :motz:

Posted

JA nie lubię...:mad: i nie polubię...

Dostaję wysypki, jak mam w jakiejś Galerii kilka stron zaległości, chcę to nadrobić, a tu skaczące posty... Ni ... nie rozumiem wtedy, kto i kiedy pisał, jakie były odpowiedzi... Sorki, ale wtedy odpuszczam...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']JA nie lubię...:mad: i nie polubię...

Dostaję wysypki, jak mam w jakiejś Galerii kilka stron zaległości, chcę to nadrobić, a tu skaczące posty... Ni ... nie rozumiem wtedy, kto i kiedy pisał, jakie były odpowiedzi... Sorki, ale wtedy odpuszczam...

Pzdr.[/quote]

Mam podobnie, jak wyłapać sens, jak kolejność postów pomieszana....

Posted

Uciekam od was :placz:... na galery jadę :shake:. Chociaż niektórzy na to "studia" mówią czy coś :evil_lol:

Wracam jutro, ale bardzo późno, więc się dopiero w niedzielę pokażę :roll:

Posted

[quote name='bonsai_88']Uciekam od was :placz:... na galery jadę :shake:. Chociaż niektórzy na to "studia" mówią czy coś :evil_lol:

Wracam jutro, ale bardzo późno, więc się dopiero w niedzielę pokażę :roll:[/quote]

O Ty uciekinierko ;)

Posted

Właśnie wstałam :evil_lol:...

A na poważnie obudziłam się dzisiaj o 9.00 i poszłam na spotkanie z Anią [właścicielką Gai, borderki], jej rodzicami i panem Wiesławem [od Lexusa]...

Przy odrobinie szczęście pan Wiesław się tutaj pokaże i powkleja zdjęcia ze spotkania. Jak będę miała troszeczkę mniej szczęścia to będę musiała je poszukać i sama powklejać :lol:.

EDIT
Groszek mnie nawiedził :multi::loveu:... a zdjęcie górala gdzie :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']Groszek, co ty się dziwisz? Taki on cudny, że mi sie od razu przypomina :evil_lol:[/quote]

Kurde ;) To jest wszystko kwestia gustu ;)

Posted

[B]JBK [/B]bo on na wysokiego wygląda... ja sama do kurdupli nie należę, a wysokie obcasy lubię :loveu:. Tak wiec u mnie niski by nie przeszedł :diabloti:

Chociaż spacerki z Birmą nauczyły mnie chodzenia w glanach :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]JBK [/B]bo on na wysokiego wygląda... ja sama do kurdupli nie należę, a wysokie obcasy lubię :loveu:. Tak wiec u mnie niski by nie przeszedł :diabloti:

Chociaż spacerki z Birmą nauczyły mnie chodzenia w glanach :evil_lol:[/quote]

To ile masz wzrostu??

Posted

[B]Jbk[/B] a skąd ja mam wiedzieć - w życiu go na żywo nie widziałam :lol:... a na zdjęciach tylko za stołem siedzi i je :diabloti:...
[B]
Tengusia[/B] witaj kurdupelku :loveu:

Posted

[quote name='Tengusia']wita sie kurdupelek nie lubiacy obcasow :mdrmed:[/quote]

Kurdupelek? Kurde, ile masz wzrostu? Ja mam 165, kocham glany, ale lubię czasem w obcasach wyskoczyć ;) Z tym, że mężu ma 185, więc różnica jest znaczna i mogę sobie pozwolić ;)

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Jbk[/B] a skąd ja mam wiedzieć - w życiu go na żywo nie widziałam :lol:... a na zdjęciach tylko za stołem siedzi i je :diabloti:...

[B]Tengusia[/B] witaj kurdupelku :loveu:[/quote]

Ale ile TY MASZ WZROSTU?

Posted

W dowodzie mam 172 :cool3:. Jak chcę ubierać 10-cm szpile i mieć nadal WYŻSZEGO chłopa to muszę do wysokich celować...

Chociaż odkąd mam Birmę to bardzo rzadko obcasy obieram - bo w nich się taaaak fajnie leci za psem :mad: