Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88']

Wiecie jakiego mam kochane psa? Zaatakowała dzisiaj Andreia, bo mnie w rękę pocałował... może w końcu chłopak zrozumie, że mi jego podrywy nie pasują :evil_lol:[/quote]
[I][B]Haha a Łukasz ostatnio obawia się Brutuska :roflt:nie wiem jak można sie go obawiać :evil_lol: Za każdym razem gdy zaczynamy walczyć na łóżku to Brutus staje przy łóżku i miauczy :evil_lol: to Łukasz się opanowuje ,tyle że to miauczenie Brutusa jest spowodowane tym, że on też by chciał z nami:diabloti:[/B][/I]

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Birma nie miauczy... Birma tylko skacze z zębami :diabloti:.... przecież takiego natręta trzeba przewrócić i przytrzymać, aż dam znak do rozszarpania :evil_lol:.

Posted

[quote name='bonsai_88']Birma nie miauczy... Birma tylko skacze z zębami :diabloti:.... przecież takiego natręta trzeba przewrócić i przytrzymać, aż dam znak do rozszarpania :evil_lol:.[/quote]
[I][B]Boshe jakie wredoty :diabloti:[/B][/I]

Posted

E, nie... znaku nie daję i tak większość facetów na drugi raz bardziej uważa na młodą :diabloti:... no i cały czas składają mi propozycje nie do odrzucenia typu "może wybierzemy się do jakieś kawiarni... tylko tam psów nie wpuszczają" :evil_lol:.
[B]
Rinuś[/B] powiedzieć ci coś strasznego... ja potrafię być jeszcze gorsza od Birmy :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']... to nie myśl!... i nawet nie pytaj!:diabloti:

Pzdr.[/quote]

Nie pytaj, bo Bonsai potrafi sprawić "słowny" łomot :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kochana Kobietka.

[QUOTE]"może wybierzemy się do jakieś kawiarni... tylko tam psów nie wpuszczają" :evil_lol:.
[/QUOTE]
Wrrr...jak ja nie znoszę takich tekstów :mad: :angryy:

Posted

[quote name='Agmarek']Nie pytaj, bo Bonsai potrafi sprawić "słowny" łomot :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ewentualnie zagada Cię na śmierć :evil_lol::loveu:

Posted

[B]Okamia [/B]i ty przeciwko mnie :placz:...

A gdzie ja tutaj spuściłam komuś łomot :crazyeye:? Ale mimo wszystko słuchajcie się mądrzejszych [Asiaczek, to o tobie :eviltong:] i nie pytajcie co potrafi wściekła Hania :diabloti:. Grunt, że Kamil sobie wczoraj przypomniał... mógł nie zaczynać :angryy:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Okamia [/B]i ty przeciwko mnie :placz:...

A gdzie ja tutaj spuściłam komuś łomot :crazyeye:? Ale mimo wszystko słuchajcie się mądrzejszych [Asiaczek, to o tobie :eviltong:] i nie pytajcie co potrafi wściekła Hania :diabloti:. Grunt, że Kamil sobie wczoraj przypomniał... mógł nie zaczynać :angryy:[/quote]
O, dla nas pochwała na pismie... nonono...:evil_lol:
Ale i tak tu będziemy zaglądać. Howgh! (czy jakoś tak podobnie!)

Pzdr.

Posted

Ech.... siedzę i doła mam :-(.
Właśnie na poprawę humoru zjadłam kiełbasę myśliwską z lodami orzechowymi i oliwkami :diabloti:. Takich smaków to ja nawet w ciąży nie miałam :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Ech.... siedzę i doła mam :-(.
Właśnie na poprawę humoru zjadłam kiełbasę myśliwską z lodami orzechowymi i oliwkami :diabloti:. Takich smaków to ja nawet w ciąży nie miałam :evil_lol:[/QUOTE]

Każda ciąża niesie ze sobą coś nowego:razz:

Posted

[quote name='Kacha3D']Każda ciąża niesie ze sobą coś nowego:razz:[/quote]
Biorąc pod uwagę, że wczoraj mi się @ skończyła to szczerze wątpię, ażebym w ciąży była :mad:...

Do sałatki greckiej oliwki pasują idealnie :loveu:... Kupiłam litrowy słoik, mogę ci trochę pożyczyć :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Biorąc pod uwagę, że wczoraj mi się @ skończyła to szczerze wątpię, ażebym w ciąży była :mad:...[/QUOTE]

Wszystko możliwe, ale nie chciała byś takiego jeszcze jednego bobasa? :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Okamia [/B]i ty przeciwko mnie :placz:...[/quote]

Nie :evil_lol: Ja tyko stwierdzam fakt :evil_lol: oliwki kiełbasa i lody :crazyeye: masakra... a ja myślałam że chleb z ketchupem i cukrem to dziwne jest :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Ech.... siedzę i doła mam :-(.
Właśnie na poprawę humoru zjadłam kiełbasę myśliwską z lodami orzechowymi i oliwkami :diabloti:. Takich smaków to ja nawet w ciąży nie miałam :evil_lol:[/quote]
Kiełbasa myśliwska, lody orzechowe - mniam, mniam. No, może raczej oddzielnie niz razem, ale oliwkom mówię zdecydowane NIE!!!

Pzdr.

Posted

[quote name='Okamia']Nie :evil_lol: Ja tyko stwierdzam fakt :evil_lol: oliwki kiełbasa i lody :crazyeye: masakra... a ja myślałam że [B]chleb z ketchupem i cukrem[/B] to dziwne jest :evil_lol:[/quote]
Hmmmm, takiego zestawu nie próbowałam...:lol:

Pzdr.

Posted

Morele z oliwkami też mi smakują :diabloti:... sprawdziłam to jakąś godzinę temu :evil_lol:..

A teraz idę jeść banalnie banalny obiad - warzywa z patelni z ryżem :loveu:

Posted

[quote name='bonsai_88']Morele z oliwkami też mi smakują :diabloti:... sprawdziłam to jakąś godzinę temu :evil_lol:..

A teraz idę jeść banalnie banalny obiad - warzywa z patelni z ryżem :loveu:[/quote]

o boju co ja bym dala za taki obiad :loveu:

Posted

[quote name='bonsai_88']Biorąc pod uwagę, że wczoraj mi się @ skończyła to szczerze wątpię, ażebym w ciąży była :mad:...[/quote]

Ja będąc w pierwszej ciąży dowiedziałam się o niej dość późno, bo do trzeciego miesiąca @ miałam :roll: