Rinuś Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='bonsai_88'] Wiecie jakiego mam kochane psa? Zaatakowała dzisiaj Andreia, bo mnie w rękę pocałował... może w końcu chłopak zrozumie, że mi jego podrywy nie pasują :evil_lol:[/quote] [I][B]Haha a Łukasz ostatnio obawia się Brutuska :roflt:nie wiem jak można sie go obawiać :evil_lol: Za każdym razem gdy zaczynamy walczyć na łóżku to Brutus staje przy łóżku i miauczy :evil_lol: to Łukasz się opanowuje ,tyle że to miauczenie Brutusa jest spowodowane tym, że on też by chciał z nami:diabloti:[/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Birma nie miauczy... Birma tylko skacze z zębami :diabloti:.... przecież takiego natręta trzeba przewrócić i przytrzymać, aż dam znak do rozszarpania :evil_lol:. Quote
Rinuś Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='bonsai_88']Birma nie miauczy... Birma tylko skacze z zębami :diabloti:.... przecież takiego natręta trzeba przewrócić i przytrzymać, aż dam znak do rozszarpania :evil_lol:.[/quote] [I][B]Boshe jakie wredoty :diabloti:[/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 E, nie... znaku nie daję i tak większość facetów na drugi raz bardziej uważa na młodą :diabloti:... no i cały czas składają mi propozycje nie do odrzucenia typu "może wybierzemy się do jakieś kawiarni... tylko tam psów nie wpuszczają" :evil_lol:. [B] Rinuś[/B] powiedzieć ci coś strasznego... ja potrafię być jeszcze gorsza od Birmy :diabloti: Quote
Rinuś Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [I][B]Boję się pomyśleć co to oznacza :diabloti:[/B][/I] Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Boję się pomyśleć co to oznacza :diabloti:[/B][/I][/quote] ... to nie myśl!... i nawet nie pytaj!:diabloti: Pzdr. Quote
Agmarek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Asiaczek']... to nie myśl!... i nawet nie pytaj!:diabloti: Pzdr.[/quote] Nie pytaj, bo Bonsai potrafi sprawić "słowny" łomot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kochana Kobietka. [QUOTE]"może wybierzemy się do jakieś kawiarni... tylko tam psów nie wpuszczają" :evil_lol:. [/QUOTE] Wrrr...jak ja nie znoszę takich tekstów :mad: :angryy: Quote
Okamia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Agmarek']Nie pytaj, bo Bonsai potrafi sprawić "słowny" łomot :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ewentualnie zagada Cię na śmierć :evil_lol::loveu: Quote
bonsai_88 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [B]Okamia [/B]i ty przeciwko mnie :placz:... A gdzie ja tutaj spuściłam komuś łomot :crazyeye:? Ale mimo wszystko słuchajcie się mądrzejszych [Asiaczek, to o tobie :eviltong:] i nie pytajcie co potrafi wściekła Hania :diabloti:. Grunt, że Kamil sobie wczoraj przypomniał... mógł nie zaczynać :angryy: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Okamia [/B]i ty przeciwko mnie :placz:... A gdzie ja tutaj spuściłam komuś łomot :crazyeye:? Ale mimo wszystko słuchajcie się mądrzejszych [Asiaczek, to o tobie :eviltong:] i nie pytajcie co potrafi wściekła Hania :diabloti:. Grunt, że Kamil sobie wczoraj przypomniał... mógł nie zaczynać :angryy:[/quote] O, dla nas pochwała na pismie... nonono...:evil_lol: Ale i tak tu będziemy zaglądać. Howgh! (czy jakoś tak podobnie!) Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Ech.... siedzę i doła mam :-(. Właśnie na poprawę humoru zjadłam kiełbasę myśliwską z lodami orzechowymi i oliwkami :diabloti:. Takich smaków to ja nawet w ciąży nie miałam :evil_lol: Quote
Kacha3D Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='bonsai_88']Ech.... siedzę i doła mam :-(. Właśnie na poprawę humoru zjadłam kiełbasę myśliwską z lodami orzechowymi i oliwkami :diabloti:. Takich smaków to ja nawet w ciąży nie miałam :evil_lol:[/QUOTE] Każda ciąża niesie ze sobą coś nowego:razz: Quote
Darianna Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Też mam smaka na oliwki, ale zrobiłam z nimi sałatkę grecką :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Kacha3D']Każda ciąża niesie ze sobą coś nowego:razz:[/quote] Biorąc pod uwagę, że wczoraj mi się @ skończyła to szczerze wątpię, ażebym w ciąży była :mad:... Do sałatki greckiej oliwki pasują idealnie :loveu:... Kupiłam litrowy słoik, mogę ci trochę pożyczyć :evil_lol: Quote
Kacha3D Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='bonsai_88']Biorąc pod uwagę, że wczoraj mi się @ skończyła to szczerze wątpię, ażebym w ciąży była :mad:...[/QUOTE] Wszystko możliwe, ale nie chciała byś takiego jeszcze jednego bobasa? :evil_lol: Quote
gops Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 dotarlam :cool3: i juz sie nie pozbedziecie :diabloti: ale zdjec to dawno nie bylo :razz::eviltong: Quote
Okamia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Okamia [/B]i ty przeciwko mnie :placz:...[/quote] Nie :evil_lol: Ja tyko stwierdzam fakt :evil_lol: oliwki kiełbasa i lody :crazyeye: masakra... a ja myślałam że chleb z ketchupem i cukrem to dziwne jest :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='bonsai_88']Ech.... siedzę i doła mam :-(. Właśnie na poprawę humoru zjadłam kiełbasę myśliwską z lodami orzechowymi i oliwkami :diabloti:. Takich smaków to ja nawet w ciąży nie miałam :evil_lol:[/quote] Kiełbasa myśliwska, lody orzechowe - mniam, mniam. No, może raczej oddzielnie niz razem, ale oliwkom mówię zdecydowane NIE!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Okamia']Nie :evil_lol: Ja tyko stwierdzam fakt :evil_lol: oliwki kiełbasa i lody :crazyeye: masakra... a ja myślałam że [B]chleb z ketchupem i cukrem[/B] to dziwne jest :evil_lol:[/quote] Hmmmm, takiego zestawu nie próbowałam...:lol: Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Morele z oliwkami też mi smakują :diabloti:... sprawdziłam to jakąś godzinę temu :evil_lol:.. A teraz idę jeść banalnie banalny obiad - warzywa z patelni z ryżem :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ja miałam wczorajszy zestaw: ziemniaczki, kotlecik karkowy i kapustka...Nadal smakowało...:lol: Pzdr. Quote
gops Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='bonsai_88']Morele z oliwkami też mi smakują :diabloti:... sprawdziłam to jakąś godzinę temu :evil_lol:.. A teraz idę jeść banalnie banalny obiad - warzywa z patelni z ryżem :loveu:[/quote] o boju co ja bym dala za taki obiad :loveu: Quote
Agmarek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='bonsai_88']Biorąc pod uwagę, że wczoraj mi się @ skończyła to szczerze wątpię, ażebym w ciąży była :mad:...[/quote] Ja będąc w pierwszej ciąży dowiedziałam się o niej dość późno, bo do trzeciego miesiąca @ miałam :roll: Quote
Recommended Posts