Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wiec ja teraz upierdliwie będe się upominać o bazarki i grosiki na rodzinkę. Potrzeba troszke tych grosików wiec musimy ogłosić zbiórkę :lol:

Kto moze pomóc?
Kto ma cos do wystawienia na bazarek?

Chętnym podam konto na PW a wszystkie wpłaty będę wpisywać tu na wątku.

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UWAGA!

OGŁASZAMY ZBIÓRKĘ NA RODZINĘ MUSZKI!

Przyda sie kazdy grosik, nawet 10 zł wpłacone na konto Kasi, pomoze nam zmienić podły los tej suni i jej maluchów.

Kazdemu dobroczyńcy Muszki Kasia poda namiary na swoje konto (potem oczywiscie skrupulatnie sie rozliczy).

Zrobimy to razem!

marzenka, moze zmień tytuł i podaj ten apel na pierwszej stronie.

Posted

bylam ostatnio na tym watku, wchodze dzisiaj i juz sie calkiem pogubilam w informacjach.
ta sunia ze szczeniakami ze zdjec z pierwszej strony topiku bedzie miec dom? jaka jest jej sytuacja?

Posted

j3nny napisał(a):

bylam ostatnio na tym watku, wchodze dzisiaj i juz sie calkiem pogubilam w informacjach.
ta sunia ze szczeniakami ze zdjec z pierwszej strony topiku bedzie miec dom? jaka jest jej sytuacja?

Sunia do 4 września siedzi w klatce na obserwacji.
Potem jedzie z dziećmi na DT, który załatwiła Agata :loveu:
Potrzebna zbiórka na szczepienia maluchów, odrabecznie, sterylke mamusi i karmę.
DT tego nie pokrywa.

Posted

Agata69-przed zastrzepieniem nalezy min.2-3 razy odrobaczyc mame i dzieci.mam zapytanie dlaczego tak wczesnie szczepi sie szczeniaki? ja szczepie w 8 tygodniu,a odoptuje min 10-12 tygodnia.po szcepieniu nalezy jeszcze dziesic dni miec w domu ,gdyz musza sie przeciwciala wytworzyc.
W 12 tygodniu szczepimy wirusowki +wscieklizna.
Nie mozna zaszczepic i od razu adoptowac.

Posted

[quote name='Agata69']UWAGA!

OGŁASZAMY ZBIÓRKĘ NA RODZINĘ MUSZKI!

Przyda sie kazdy grosik, nawet 10 zł wpłacone na konto Kasi, pomoze nam zmienić podły los tej suni i jej maluchów.

Kazdemu dobroczyńcy Muszki Kasia poda namiary na swoje konto (potem oczywiscie skrupulatnie sie rozliczy).

Zrobimy to razem!

marzenka, moze zmień tytuł i podaj ten apel na pierwszej stronie.

mamo - zmien pierwszy post !!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

dziewczyny przepraszam ale poczatek i koniec roku szkolnego jest w pracy dla mnie okropny. Dlatego mi wybaczcie, ale rzadziej będę zaglądać. W piątek po południu i na sobotę wyjeżdżam, będę bez netu

Posted

Wtataro zmień jeszcze pierwszy post. Dodaj ten 'alarm' od Agaty i w 2 zdaniach opisz sytuacje suni.

Napisz w tytule: Tragedia suni spod Kalisza. Błagamy o grosiki i bazarki na sterylkę i szczepienia!!!!

Posted

Sunia ma się w miarę dobrze, oczywiście ja ją już tylko doglądam - skandal - jak ludzie mogą być tak nieczuli. Miałam dzisiaj nieprzyjemną syuscję z wet. , który obecnie zachowuje się tak jakby mnie nie znał i w ogóle się do mnie nie odzywa , chyba domyśla się , że to ja rozdmuchałam cała sprawę . Przykro jest mi tam przyjeżdżać do Suni , opiekować się nią a tu taka wroga atmosfera - mam doła , ale dla dobra biedaczków tak muszę trzymać i już. Podczas odbioru chyba nie będę z nim w ogóle rozmawiać , poinformuję tylko osobę z gminy, która teoretycznie jest odpowiedzialna za jej los.

Posted

Agatko , czy ta dziewczyna z DT nie chciałaby wejść na dogo - może mogłabyś ją zapytać. Myślę , że chętnie byśmy ją poznały a i ona może więcej dowiedziałaby się o Muszce i zobaczyła jej zdjęcia?

Posted

wtatara napisał(a):
dziewczyny przepraszam ale poczatek i koniec roku szkolnego jest w pracy dla mnie okropny. Dlatego mi wybaczcie, ale rzadziej będę zaglądać. W piątek po południu i na sobotę wyjeżdżam, będę bez netu

No to się zebrały uczycielki na watku.
Ja nie dość że mam poczatek roku szkolnego w nowej szkole, 5 nowych przedmiotów wykładowych, Figę i jej maluchy na głowie to jeszcze koszmarna interwencję pod Włocławkiem (pies na 20 cm metalowej lince pozostawiony bez schronienia, picia, jedzenia, przypięty na stałe do metalowego palika. prawdopodobnie celowo zostawiony żeby umarł z głodu lub odciął sobie głowę).

Będę sie mniej udzielała na wątku, ale wszystko przygotowane, cvzekam na Muszkę. Zbierajcie pieniązki i dbajcie o mamę i dzieci.

Jakby co dzwońcie.

Posted

Kasia napisał(a):
Jeśli nie potrafisz nic zmienic to napisz do Moda.

Kasiu ja potrafię robić wiele rzeczy i to też tylko coś mi wczoraj blokowało się nie dało. Czasami na Dogo dzieją się różne rzeczy