Kasia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 No wiec ja teraz upierdliwie będe się upominać o bazarki i grosiki na rodzinkę. Potrzeba troszke tych grosików wiec musimy ogłosić zbiórkę :lol: Kto moze pomóc? Kto ma cos do wystawienia na bazarek? Chętnym podam konto na PW a wszystkie wpłaty będę wpisywać tu na wątku. Quote
Agata69 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 UWAGA! OGŁASZAMY ZBIÓRKĘ NA RODZINĘ MUSZKI! Przyda sie kazdy grosik, nawet 10 zł wpłacone na konto Kasi, pomoze nam zmienić podły los tej suni i jej maluchów. Kazdemu dobroczyńcy Muszki Kasia poda namiary na swoje konto (potem oczywiscie skrupulatnie sie rozliczy). Zrobimy to razem! marzenka, moze zmień tytuł i podaj ten apel na pierwszej stronie. Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Tytuł i pierwszy post moze zmienić Wtatara bo to Ona założyła wątek. Musimy na Nia poczekać. Quote
j3nny Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 bylam ostatnio na tym watku, wchodze dzisiaj i juz sie calkiem pogubilam w informacjach. ta sunia ze szczeniakami ze zdjec z pierwszej strony topiku bedzie miec dom? jaka jest jej sytuacja? Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 j3nny napisał(a): bylam ostatnio na tym watku, wchodze dzisiaj i juz sie calkiem pogubilam w informacjach. ta sunia ze szczeniakami ze zdjec z pierwszej strony topiku bedzie miec dom? jaka jest jej sytuacja? Sunia do 4 września siedzi w klatce na obserwacji. Potem jedzie z dziećmi na DT, który załatwiła Agata :loveu: Potrzebna zbiórka na szczepienia maluchów, odrabecznie, sterylke mamusi i karmę. DT tego nie pokrywa. Quote
xxxx52 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Agata69-przed zastrzepieniem nalezy min.2-3 razy odrobaczyc mame i dzieci.mam zapytanie dlaczego tak wczesnie szczepi sie szczeniaki? ja szczepie w 8 tygodniu,a odoptuje min 10-12 tygodnia.po szcepieniu nalezy jeszcze dziesic dni miec w domu ,gdyz musza sie przeciwciala wytworzyc. W 12 tygodniu szczepimy wirusowki +wscieklizna. Nie mozna zaszczepic i od razu adoptowac. Quote
Agata69 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Nikt nie powiedział że nie odrobaczymy najpierw towarzystwa 2-3 razy, i że nie zaszczepimy w odpowiednim czasie. Albo ja się gdzieś zle wyraziłam. Quote
t_kasiek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Agata69']UWAGA! OGŁASZAMY ZBIÓRKĘ NA RODZINĘ MUSZKI! Przyda sie kazdy grosik, nawet 10 zł wpłacone na konto Kasi, pomoze nam zmienić podły los tej suni i jej maluchów. Kazdemu dobroczyńcy Muszki Kasia poda namiary na swoje konto (potem oczywiscie skrupulatnie sie rozliczy). Zrobimy to razem! marzenka, moze zmień tytuł i podaj ten apel na pierwszej stronie. mamo - zmien pierwszy post !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='t_kasiek'] mamo - zmien pierwszy post !!!!!!!!!!!!!!!!! i tytuł! ;) Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Z uporem maniaka podniosę sunie i poprosze o pomoc grosikową bądź bazarkową!!! Quote
wtatara Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 dziewczyny przepraszam ale poczatek i koniec roku szkolnego jest w pracy dla mnie okropny. Dlatego mi wybaczcie, ale rzadziej będę zaglądać. W piątek po południu i na sobotę wyjeżdżam, będę bez netu Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Wtataro zmień jeszcze pierwszy post. Dodaj ten 'alarm' od Agaty i w 2 zdaniach opisz sytuacje suni. Napisz w tytule: Tragedia suni spod Kalisza. Błagamy o grosiki i bazarki na sterylkę i szczepienia!!!! Quote
marzena11133 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Sunia ma się w miarę dobrze, oczywiście ja ją już tylko doglądam - skandal - jak ludzie mogą być tak nieczuli. Miałam dzisiaj nieprzyjemną syuscję z wet. , który obecnie zachowuje się tak jakby mnie nie znał i w ogóle się do mnie nie odzywa , chyba domyśla się , że to ja rozdmuchałam cała sprawę . Przykro jest mi tam przyjeżdżać do Suni , opiekować się nią a tu taka wroga atmosfera - mam doła , ale dla dobra biedaczków tak muszę trzymać i już. Podczas odbioru chyba nie będę z nim w ogóle rozmawiać , poinformuję tylko osobę z gminy, która teoretycznie jest odpowiedzialna za jej los. Quote
marzena11133 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Agatko , czy ta dziewczyna z DT nie chciałaby wejść na dogo - może mogłabyś ją zapytać. Myślę , że chętnie byśmy ją poznały a i ona może więcej dowiedziałaby się o Muszce i zobaczyła jej zdjęcia? Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Wystawiłam mały bazarek. Nie mam nic innego...:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10778143#post10778143 Podnieście go czasami, ok? Marzenko nie przejmuj sie. To jeszcze tylko kilka dni! A sunia i maluchy zostaną uratowane! :lol: No i znów proszę o grosiki i bazarki. Normalnie jak żebrak sie czuje...:roll: Quote
Agata69 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 wtatara napisał(a):dziewczyny przepraszam ale poczatek i koniec roku szkolnego jest w pracy dla mnie okropny. Dlatego mi wybaczcie, ale rzadziej będę zaglądać. W piątek po południu i na sobotę wyjeżdżam, będę bez netu No to się zebrały uczycielki na watku. Ja nie dość że mam poczatek roku szkolnego w nowej szkole, 5 nowych przedmiotów wykładowych, Figę i jej maluchy na głowie to jeszcze koszmarna interwencję pod Włocławkiem (pies na 20 cm metalowej lince pozostawiony bez schronienia, picia, jedzenia, przypięty na stałe do metalowego palika. prawdopodobnie celowo zostawiony żeby umarł z głodu lub odciął sobie głowę). Będę sie mniej udzielała na wątku, ale wszystko przygotowane, cvzekam na Muszkę. Zbierajcie pieniązki i dbajcie o mamę i dzieci. Jakby co dzwońcie. Quote
Kasia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Agatko co to za biedak na lince? :-( Co z nim będzie? Quote
t_kasiek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 jak cos trzeba bedzie zmienic w pierwszym poscie jak nie bedzie mamy (wtatary) to piszcie prosze do mnie na PW :) Quote
wtatara Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 niestety na razie u mnie nic się nie da zmienić. Trzeba poczekać Quote
Kasia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 wtatara napisał(a): niestety na razie u mnie nic się nie da zmienić. Trzeba poczekać Jeśli nie potrafisz nic zmienic to napisz do Moda. Quote
Kasia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Grosiki i bazarki potrzebne ;) Prosimy o pomoc! Jeszcze tylko kilka dni i rodzinka będzie w nowym lepszym miejscu! Quote
Kasia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Wpłynęły pierwsze grosiki na sunię i maluszki: Kasia (ja) - 50 zł j3nny - 30 zł dzięki bardzo :loveu: Quote
wtatara Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Kasia napisał(a):Jeśli nie potrafisz nic zmienic to napisz do Moda. Kasiu ja potrafię robić wiele rzeczy i to też tylko coś mi wczoraj blokowało się nie dało. Czasami na Dogo dzieją się różne rzeczy Quote
Recommended Posts