PIKA Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Musi byc ok :kciuki: Korona a jak u Ciebie, będe ta potrójną (potrójną bo jeszcze Szantina niedługo) ciotką ? :lol: Quote
KORONA Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Jutro idziemy do weta... Bardzo się denerwuje :( Quote
Poświata Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Wróciłam włąśnie z rozpoczęcia roku szkolnego, a tu takie dobre wieści :P :P :P !!!! Baaaardzo się cieszę z udanej czwórki, ale poproszę jeszcze ze dwa, to może będzie dobra wróżba na oceny Młodego w szkole:D . Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 :multi: to już 6: 4 chłopców i 2 dziewczyny :laola: będą jeszcze?? :angel: :angel: :angel: Quote
MałGośka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Jest BOCHNAR jest BOGDANKA Ale się rozpisała, nie? :evil: :wink: Żartuję - pewnie na nos nam te położne padają... :roll: Quote
Poświata Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 I tak trzymać :multi: !!! Piękna szósteczka :smilecol: !!! Co prawda w szkole nie ma wyższych ocen, ale może być jeszcze, w odchowaniu pomożemy :D !!! Quote
Katerinas Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 :angel: :angel: :angel: :D :D :D trzymamy kciuki za dalsze maluszki :kciuki: Quote
PIKA Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 super :iloveyou: Ciekawe, czy to koniec? :hmmmm: wygląda, że nie :niewiem: Korona ja za was jutro trzymam kciuki :kciuki: Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Czemu jutro za Koronę? Badania będą?? :fadein: Quote
Hania Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Maluchy są przecudowne :lol: wszystkie, a szczególnie dwa :D Szkoda, że musiałam je opuścić :( Ale dzisiaj jeszcze je zobaczę znowu :lol: Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Haniu - czyli 6 i już knoiec, tak?? czy mamy nadal trzymać kciuki?? 8) Quote
Ania i Salma Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Nie ma to jak miła niespodzianka na początku roku szkolnego :angel: I jak maleństwa i mamusia :wink: Quote
bea100 Posted September 1, 2004 Author Posted September 1, 2004 Dunia teraz pracuje nad dziećmi, myje je, karmi (czekamy jeszcze na 2 łożyska :roll:). Jest pięknie uśmiechnięta :D Czekamy co dalej.... Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Rewelacja :angel: Wspaniała mamusia :multi: Quote
PIKA Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: A te łozyska to kiedy sie urodzą? :roll: A jak Bej przeżył to całe zamieszanie? :lol: Quote
aga1215 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
shelley Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 :new-bday: teraz spiewamy dla dziewczynek :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :baby: Quote
bea100 Posted September 1, 2004 Author Posted September 1, 2004 Jedno łożysko wyszło, jeszcze zostało (chyba :-? ) jedno. Sunia całuje i myje teraz swoje dzieci...i się cudnie uśmiecha :D Quote
bea100 Posted September 1, 2004 Author Posted September 1, 2004 Jedno łożysko wyszło, jeszcze zostało (chyba :-? ) jedno.Sunia całuje i myje teraz swoje dzieci...i się cudnie uśmiecha :D Bej udaje, że go nie ma :wink: Quote
PIKA Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Jedno łożysko wyszło, jeszcze zostało (chyba :-? ) jedno.Sunia całuje i myje teraz swoje dzieci...i się cudnie uśmiecha :D Bej udaje, że go nie ma :wink: A ty to chyba powinnaś się przespać bo sama ze sobą gadasz :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 W mojej mądrej książce (Ściesiński - "Pies utrzymanie i hodowla") stoi napisane: "Po porodzie suka powinna dostać profilaktycznie środki wzmacniające (płyn fizjologiczny i glukozę) oraz przeciwtężyczkowe (sole wapnia)." a dalej: "Bezpośrednio po zakończonym porodzie suka jesy bardzo zmęczona i spragniona. Godzinę po porodzie należy jej podać tzw.pójło. Można ją wyprowadzić na spacer, często trzeba to robić "na siłę". ... - to nie ja - to Ściesiński :wink: czy to wszystko jest aktualne - mam wydanie z 1988r. ? pozdrowienia dla całej EKIPY :P Quote
tajdzi Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 I ja przyłączam się do serdecznych gratulacji!!! Dla całej ekipy!!! Bardzo proszę wytulić wszystkie maluszki i przede wszystkim wygłaskać mamusię za tak wielki wyczyn!!!!!! :new-bday: :BIG: I czekamy niecierpliwie na zdjecia małych ogóreczków/korniszonków ;) Pozdrawiam Quote
bea100 Posted September 1, 2004 Author Posted September 1, 2004 E tam, ogórkowa pędem leci na spacerek a jeszcze szybciej wraca :P Ale był moment ,,krytyczny" długiej przerwy gdzie Hania zarządziła by sunia ,,pobiegała" po ogrodzie, nie chciała więc na siłę...ale pomogło i mamy (szybciutko poszło 8) ) Bochnara i Bogdankę...a nie wiem czy to koniec :-? Sunie ogarki robią czasem niespodzianki...np pod wieczór :lol: Hania zarządziła podanie lekko osłodzonej bawarki i to wszystko na dzisiaj (Dunia zjadła łożyska i to jest najwartościowsza odżywka dla suki) Oczywiście...wszelkie GARULACJE już przyjmujemy :D bo stadko dorodne i śliczne i zdrowe (podniebienia itd oraz wszystko na starcie wydaje się ok :P ) Wieczorkiem czekam na Hanię, będziemy ważyć...oraz podziwiać :D Nawet nie wiecie jaką wspaniałą mam teściową :multi: , od teraz nie dam na teściowe nic złego opowiadać :lol: :wink: Korona: czekamy na wieści kochana ( na dobre 8) wieści) Quote
Recommended Posts