KORONA Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Są małe dogi!! :angel: Jesssu jak się cieszę :P Mierzą teraz 1 cm. Wyobrazacie sobie...dog niemiecki 1 cm?? Quote
Katerinas Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Są małe dogi!! :angel: Jesssu jak się cieszę :P Mierzą teraz 1 cm. Wyobrazacie sobie...dog niemiecki 1 cm?? WOW HUUURRAAA :multi: :multi: :multi: Korona :D Przesyłam całuski :D Quote
PIKA Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Są małe dogi!! :angel: :calus: :multi: :B-fly: :drinking: :drinking: :drinking: Mierzą teraz 1 cm. Wyobrazacie sobie...dog niemiecki 1 cm?? :o nie :o :wink: Quote
KORONA Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Właśnie pije wiec wyobraźnia powinna mi pracować, ale jakoś nie też nie mogę :drinking: Quote
Katerinas Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 No Koronka :D :wink: Małe fasoleczki - dogo-fasolki :D Postaw sobie miarkę przy jednym ze swoich dogów :wink: ... to Ci wyobraźnia ruszy :lol: Quote
Poświata Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Są małe dogi!! :angel: Jesssu jak się cieszę :P Mierzą teraz 1 cm. Wyobrazacie sobie...dog niemiecki 1 cm?? A ja sobie wyobrażam, kiedyś sama miałam takie fasolki, a teraz są potforki. Korona gratulacje dla Ciebie i przyszłej mamuśki :P . Quote
tunio Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Kor no to wielkie gratulacje 8) Juz sobie wyobrazam je w mieszkaniu jak sie ich urodzi np.12 :evilbat: Quote
Szantina Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 KORONA - super wieści :multi: - 1 cm szczęścia.Niech rosną zdrowo Pozdrawiam Quote
malawaszka Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 KORONA suuper :multi: - te małe fasolki mają tyle ile fasolka w brzuszku mojej siostry :angel: :angel: :angel: Quote
KORONA Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Kochane jesteście :) Na razie miarkuje jedynie piwo, ale chyba musze spokojniej odmierzac bo mi sie klawisze coś myla :wink: Carragan, one sa tak wyczekane że moze byc ich nawet i 15 :) Damy radę, w końcu jestes matką chrzestną, a ile cioteczek do pomocy jest :) Quote
tunio Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Kor takiej matki chrzestnej jak ja to sie tylko bac....Najlepiej to mnie obrazuje matka chrzestna ze Shreka 2 :wink: Ale slyszalam,ze dogi pieczone z jablkiem w pysku,oblane czekolada i posypane orzechami sa dobre,tak wiec nic sie nie zmarnuje... :eating: :evilbat: Quote
KORONA Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 No nie...przeginasz. :evil: :wink: Nie pozostawiasz mi wyboru, zostajesz zdjęta ze stanowiska :wink: Quote
aga1215 Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Są małe dogi!! :angel: Jesssu jak się cieszę :P Mierzą teraz 1 cm. Wyobrazacie sobie...dog niemiecki 1 cm?? co???????????????????????????????????????? hi, hi, hi - dog niemiecki miniatura (a co sznaucer może to dog nie :wink: ) to kiedy następny poród??? ( nie mówię o Szantinie za tydzień :kciuki: ) Quote
KORONA Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Rodzimy w okolicach moich urodziń czyli 13 października :) :drinking: Quote
LAZY Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Gratuluje Korona!:buzi: Cudowne dogi...centymetrowe...:grins: Quote
KORONA Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Dzięki LAZY :) :angel: Szantina a jak się czuje biała?? Quote
jovka Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Oooooo dziewczyny, ale ten temat się rozwija - była gończa matka ogórkowa, gończa matka północy, a teraz mamy gończą matkę hmmm... wierzchową ( :o :oops: )... KORONA, gratulacje wielkie :D na cały centymetr :D Quote
Agga Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Są małe dogi!! :angel: Jesssu jak się cieszę :P Mierzą teraz 1 cm. Wyobrazacie sobie...dog niemiecki 1 cm?? KORONA normalnie jakbym mogła to bym cie wysciskała...SUPERRRRR sa fasolki.... :laola: Quote
chip Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 GRATULUJE WSZYSTKIM BABCIOM :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Wiecie co, tak sobie czytam te wątki o oczekiwanych szczeniaczko-fasolkach i takie mam marzenie - Jak by to całe przedszole razem zebrać to dopiero by był widok :D, przecież różnice wiekowe między nimi nie będą takie duże (tak ze dwa tygodnie do miesiąca). No bo mamy razem tak: 6 ogóreczków + 6-9 białasków + x fasolek. Marzenie nie zawsze musi byc sensowne i realne, ale to jest dla mnie piękne marzenie :wink: Quote
LAZY Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Pomysl znakomity! Trzebaby tylko uwazac, zeby ogoreczki i bialaski nie zadeptaly tych centymetrowych dogow! :lol: :wink: Quote
KORONA Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 No własnie, bardzo prosze uważać na centymetrowe gończe wierzchowce :) Quote
aga1215 Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 ale one przez te przesunięcia w czasie w którymś momencie będą tej samej wielkości :D :P :angel: to dopiero widok - dog wielkości ogaraka i jakaś biała kulka w środku :angel: czyli w listopadzie możnaby zrobic fotkę DG-przedszkola :angel: Quote
bea100 Posted September 3, 2004 Author Posted September 3, 2004 Kochani, ja skrótem bo roboty HUK :lol: :lol: :lol: KORONA: HURRA HURRA HURRA :multi: To są dopiero wieści... :D A ja po sesji zdjęciowej z ciocią Szantinką ( wysłałam zdjątka do cioci Poświatki z prośbą o zamieszczenie tutaj ). Ta na rękach to ostania z miotu: BOGDANKA-ROTTI 8) A teraz by uszanować spokój ogórkowej matki=ogłaszam przerwę w sesjach zdjęciowych ( no kochana ciociu Poświatko :P teraz już poczekamy na Ciebie). U mnie dzieci jedzą i rosną na schwał ku dumie mojej /i teściowej Hani :D Dunia pięknie je i wogóle jest czuła i dobrą matką, nabrała tez zaufania i troszkę opuszcza kojec (nawet dała dzisiaj tam zajrzeć wujkowi Bejkowi; tylko zajrzeć , ale to i tak postęp niebywały :lol: ) Lecę do wnuków...wszystkich całuję 8) Quote
malawaszka Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Bea - cudowne wieści :angel: :angel: :angel: niech maluchy rosną zdrowo i niech dadzą czasem odpocząć wspaniałej mamusi :P Quote
Recommended Posts