Waldek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Oj widzę, że nieliczni cieszą się z takiego zakończenia historii Bąbla..:cool3: Quote
epe Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Pewnie się cieszą i liczni,ale zapewne wejdą tu później!:lol: A ja trzymam za słowo i czekać będę na fotki naszego salonowca! Quote
Belula Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Niebywale się cieszę, że Bąbel dobrze się czuje w swoim domu. Trochę się bałam o to, że będzie próbował ucieczek, tak, jak u mnie, ale widzę, że rzeczywiście docenił nareszcie stały meldunek :) Ma też tak duży teren, że chyba nie wie, że ogrodzony... :):) Kochane Bąblisko zasłużyło na dobry los i dobrych ludzi... Brakuje nam go tu... Żal byłby nieutulony, gdyby nie fakt, że trafił na WSPANIAŁY DOM, wśród drzew i tajemniczych krzewów. Z tarasem w stronę ogrodu z jednej strony i gankiem (jakby dla Bąbla stworzonym), z drugiej strony. ... Drzwi tarasu otwarte dla zwierząt i ludzi, zapraszają do przestronnego salonu w stylu dworku.. Podłoga drewniana, atmosfera przedwojenna niemalże, bezpretensjonalna i ciepła... A wszystko okraszone pogodnymi uśmiechami Państwa... ... W tym domu, czas płynie kiedy indziej... Dawniej... Przysięgam, nocą słyszałam jak zaprzęg podjechał pod okna, stukot kopyt i wesołe głosy jeźdźców.... I z lampą naftową witała ich Pani... ... Bywaj przyjacielu.... . Quote
scarlet Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 piękna historia ze wspaniałym zakończeniem :) Quote
Waldek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Dziś odwiedzę Bąbla , muszę zawieść mu puszki ....pozdrowię go od Was ... Quote
Cheritka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Znam Belulę kilka lat, ale nie wiedziałam:niewiem:,:roll: ze ma takie wielkie słodkie serce z piernika i............. że jest taką romantyczką :iloveyou: Quote
Waldek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Oto kilka zdjęc z dzisiejszej wizyty, niestety nie w plenerze, następnym razem postaram się o plenerowe, te są salonowe. Fama. (Partnerka Bąbla) Fama raz jeszcze. Bąbel. Bąbel a tle Fama. Bąbel. jak widać leniuchują w salonie i jest im chyba dobrze ....:D z góry przepraszam za jakość ale robione naprędce, nie kadrowane po mi padł program do obróbki .... czasem się też ruszą :D Quote
scarlet Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 pies nie do poznania :D śliczniutki i zadowolony Quote
Waldek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 scarlet napisał(a):pies nie do poznania :D śliczniutki i zadowolony oczywiście wymiziałem go , on uwielbia jak się go głaszcze po tyłku ;)... jest szczęściarzem i jest bardzo szczęśliwy ....ma spokój i non stop przychylnych kochających opiekunów ....oraz psie i kocie towarzystwo ... Quote
Olga132 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 po prostu Bąbel odnalazl swoje miejsce na ziemi....a miejsce odnalazło Bąbla... Quote
scarlet Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 należało mi się :) niech w szczęsciu i miłości sobie spokojnie żyje Quote
mru Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 no nie! ale luksusy! to jest faktycznie jego miejsce:-o a zdjęcia są śliczne! :D żaden program niepotrzebny! Quote
Waldek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Dziś Bąbla odwiedzi zaprzyjaźniony doktor-weterynarz, obejrzy go i osłucha , odrobaczy i zrobi wszystko co potrzeba .... .... Quote
Cheritka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 No to chyba można napisać szczęśliwe zakończenie tej przygody Bąbelkowej (psa sobowtóra):cool3: Quote
Waldek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Cheritka napisał(a):No to chyba można napisać szczęśliwe zakończenie tej przygody Bąbelkowej (psa sobowtóra):cool3: ale wątku zamykał nie będę .... Quote
Waldek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Właśnie jestem po rozmowie z nową opiekunką Bąbla, wizyta lekarza przebiegła bez zakłóceń, Bąbel dał się zbadać i lekarz stwierdził, że jest w bdb kondycji , wiek około 10-12 lat ... czyli wszystko jest ok , jutro wszystkie pieski będą odrobaczone.... aha i Bąbel przekonuje sie do puszek Animondy , wie co dobre :D a teraz grzeją się z Famą przy kominku ;D Quote
Waldek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 no to odświeżymy zdjęciem Bąbelka ...:loveu: Quote
ediiiii Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 cieszę się, że Książe ma tak SUUUUUPER :multi::multi::multi: marzy mi się, że i Nam też się to przydarzy ... zapraszam do Nas http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10899700#post10899700 może ktoś nam zrobi banerki. Proszę Ja tu nowa jestem i nie wiem kto to potrafi :oops: a Solo też potrzebuje uwagi - póki co tylko uwagi, bo kaskę mamy:multi::multi::multi: Quote
Waldek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Dochodzę do wniosku, że Bąbel miał wiele szczęścia. Wątek założyłem 13.08.2008 roku a już po niespełna miesiącu znalazł się domek stały. Niewiarygodne. :shake::shake::shake: Jak sobie przypomnę jacy byliśmy bezradni zanim założyłem ten wątek i temat Bąbla trafił na to forum . Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomagali w szukaniu dla niego domku i odwiedzali ten wątek. Jesteście wspaniali !!! :lol::lol::lol: Quote
epe Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Waldku! Tajemnica sukcesu tkwi chyba w tym,że założyłeś ten wątek 13-go!:evil_lol: Quote
Waldek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 epe napisał(a):Waldku! Tajemnica sukcesu tkwi chyba w tym,że założyłeś ten wątek 13-go!:evil_lol: trzynasty do dla mnie szczęście, od 13 sierpnia 1998 roku zaczeła się moja przygoda z kotami po tym jak potrąciliśmy Bonifacego .... Quote
pixie Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ten stwór jest po prostu bąblowo rozanielony anielsko rozbąblowany ten Bąbel Lwi, Lew Bąblowy, grzywa imponujaca nawet krol zwierzat ze wstydu by sie spalil gdziez jego krolewska do grzywy Bąbla! wyczesana, wyglaskana a nasz Bąbel Salonowiec Kochany niech bąbluje, pączkuje w innych wątkach dziękujemy Rycerzu ;) z 13tego Oddziału Konnego Mechanicznego z Konstancina:multi: Quote
Recommended Posts