Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to moze ja wyjaśnie ...

to jest wątek kilku psów ... ja sama nie wiem ile z NIch i które szukają domu

wydaje mi sie ze jednak lepiej żeby chojrak miał sam swój wątek, w pierwszym poście aktualne info itd

niewiem czy miał jakies ogłoszenia juz , ani innych tego typu rzeczy ...

u Tobii jest własnie tak ze kto inny wątek zakładał i nie ma czasu na aktualizowanie pierwszego postu , a sytuacja jest diamtralnie inna niz pisze w pierwszym poście ;););)

Posted

Ja Georg'owi nie robiłam ogłoszeń ostatnio bo taki dzikus to chyba jest nieadopcyjny.
Bo gdyby nie reagował agresją ze strachu to może nowi właściciele poradzili by sobie z nim, a tak ...???
Jak na spacery chodzić, jak założyć obrożę itp.???

Posted

:-(Kora bardzo chora, jak bylam ostatnio to zauwazylam ze bardzo chuda jest.Bozenka ja odrobaczyla ale nic to nie dalo ,dzisiaj Kora wymiotowala.Pojechala na przeswietlenie do schroniska i niestety musial zostac na szpitalu.Czeka ja seria badan.
Jade w niedzile do niej z rarytaskami.Czy Ktos jeszcze wybiera sie do niejj w odwiedziny to chetnie zbiore po drodze.

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
:-(Kora bardzo chora, jak bylam ostatnio to zauwazylam ze bardzo chuda jest.Bozenka ja odrobaczyla ale nic to nie dalo ,dzisiaj Kora wymiotowala.Pojechala na przeswietlenie do schroniska i niestety musial zostac na szpitalu.Czeka ja seria badan.
Jade w niedzile do niej z rarytaskami.Czy Ktos jeszcze wybiera sie do niejj w odwiedziny to chetnie zbiore po drodze.

Beata!
Zadzwoń do Bożeny albo do mnie jak będziesz coś wiedziała.
Bożena się dzisiaj popłakała z nerwów jak Jej powiedzieli, że Kora w schronie zostaje.

Posted

[quote name='agamika']i wiadomo co z sunią ???

Dzisiaj juz byly wyniki.
Krew okej ,nieznacznie podniesione próby watrobowe,Pluca czyste nie ma zadnych przezutow ,guza w jamie brzusznej tez wykluczono,
teraz tylko jeszcze kal zostanie oddany do badania,
serce powiekszone ,
Beda sie zastanawiac nad sterylka i wycieciu guzow na listwi mlecznej.
;)

Posted

Dzisiaj juz byly wyniki.
Krew okej ,nieznacznie podniesione próby watrobowe,Pluca czyste nie ma zadnych przezutow ,guza w jamie brzusznej tez wykluczono,
teraz tylko jeszcze kal zostanie oddany do badania,
serce powiekszone ,
Beda sie zastanawiac nad sterylka i wycieciu guzow na listwi mlecznej.
;)[/quote]
Beata!
Czy ktoś tam upadł na głowę aby robić sterylkę w takim stanie suczce?:angryy:
Ona nie przetrzyma

Posted

Frotka napisał(a):
Z tego co wiem ma guzy na drogach rodnych i stąd decyzja o sterylizacji.

Mnie dzisiaj powiedzieli, że ma chorą trzustkę i nie będą robić.
Mam jeszcze raz dzisiaj dzwonić to dopytam dokładnie.

Posted

Ja mam najświeższe wiadomości od Puszka:
Pies jest wspaniały. Uwielbia głaskanie, przytulanie.
Zdarza mu się załatwić jeszcze w domu. Na spacerach zdarza mu się zjeść 'fast foody' (czyli chleb dla ptaków, kości wyrzucane przez 'miłych' ludzi) - wcina to z prędkością światła, więc trudno temu zapobiec. Cały czas chodzi na smyczy.
Gości nie lubi. Bardzo szczeka i 'piekli się' :diabloti:
Po za tym jest wesoły, bardzo fajny :loveu:

Posted

Ank@2 napisał(a):
Ja mam najświeższe wiadomości od Puszka:
Pies jest wspaniały. Uwielbia głaskanie, przytulanie.
Zdarza mu się załatwić jeszcze w domu. Na spacerach zdarza mu się zjeść 'fast foody' (czyli chleb dla ptaków, kości wyrzucane przez 'miłych' ludzi) - wcina to z prędkością światła, więc trudno temu zapobiec. Cały czas chodzi na smyczy.
Gości nie lubi. Bardzo szczeka i 'piekli się' :diabloti:
Po za tym jest wesoły, bardzo fajny :loveu:

Aniu zapytaj pani od Pusia czy mogli bysmy go odwiedzic i zrobic zdjecia?

Posted

irenaka napisał(a):
Mnie dzisiaj powiedzieli, że ma chorą trzustkę i nie będą robić.
Mam jeszcze raz dzisiaj dzwonić to dopytam dokładnie.

na ta chora trzustke bierze enzymy i juz troszke przytyla,jak dojdzie do siebie beda ja sterylizowac i wycinac guzy.
Wczoraj zjadla 2 miseczki makaroniku z mieskiem ale wody juz tak duzo nie chlipala wiec chyba jest lepiej.;)

• 2 weeks later...
Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Oczywiscie ze przyjedzie z powrotem do hotelu ,przeciez nie pozwoilmy jej tam zostac.;)

Kore przewiezlismy z Ania w niedzile do hotelu ,bo nawet nie zadzwonili że nie beda ja sterylizowac bo nie maj amiejsc i dali ja na boksy i nawet nie zadzwonili.:shake: Kora mial cale uszy pogryzione.:-(

A wczoraj bylysmy w odwiedzinach u Puszka -faktycznie z niego teraz puszysty i lsniacy puszek ,a dotego robi sie kluseczka:lol:
zdjecia wysle kjak troszke bede miec czasu:loveu:

• 2 weeks later...