Ank@ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ja tam nie mam nic przeciwko, chociaż nie wiem za bardzo po co, bo nawet po tym wątku widać, że jest bardzo często odwiedzany :cool3: Quote
agamika Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 to moze ja wyjaśnie ... to jest wątek kilku psów ... ja sama nie wiem ile z NIch i które szukają domu wydaje mi sie ze jednak lepiej żeby chojrak miał sam swój wątek, w pierwszym poście aktualne info itd niewiem czy miał jakies ogłoszenia juz , ani innych tego typu rzeczy ... u Tobii jest własnie tak ze kto inny wątek zakładał i nie ma czasu na aktualizowanie pierwszego postu , a sytuacja jest diamtralnie inna niz pisze w pierwszym poście ;););) Quote
j3nny Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ja Georgowi ogłoszeń nie robiłam i nie natknęłam się na takowe póki co nigdzie co w ogóle u niego słychać? Quote
Ank@ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ja Georg'owi nie robiłam ogłoszeń ostatnio bo taki dzikus to chyba jest nieadopcyjny. Bo gdyby nie reagował agresją ze strachu to może nowi właściciele poradzili by sobie z nim, a tak ...??? Jak na spacery chodzić, jak założyć obrożę itp.??? Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :-(Kora bardzo chora, jak bylam ostatnio to zauwazylam ze bardzo chuda jest.Bozenka ja odrobaczyla ale nic to nie dalo ,dzisiaj Kora wymiotowala.Pojechala na przeswietlenie do schroniska i niestety musial zostac na szpitalu.Czeka ja seria badan. Jade w niedzile do niej z rarytaskami.Czy Ktos jeszcze wybiera sie do niejj w odwiedziny to chetnie zbiore po drodze. Quote
Ank@ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ja oczywiście jadę do schroniska :loveu: Quote
irenaka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a)::-(Kora bardzo chora, jak bylam ostatnio to zauwazylam ze bardzo chuda jest.Bozenka ja odrobaczyla ale nic to nie dalo ,dzisiaj Kora wymiotowala.Pojechala na przeswietlenie do schroniska i niestety musial zostac na szpitalu.Czeka ja seria badan. Jade w niedzile do niej z rarytaskami.Czy Ktos jeszcze wybiera sie do niejj w odwiedziny to chetnie zbiore po drodze. Beata! Zadzwoń do Bożeny albo do mnie jak będziesz coś wiedziała. Bożena się dzisiaj popłakała z nerwów jak Jej powiedzieli, że Kora w schronie zostaje. Quote
agamika Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 i wiadomo co z sunią ??? wątek chojraka http://www.dogomania.pl/forum/f28/jego-caly-swiat-byla-ciemna-ciasna-szopa-krakow-126028/#post11339541 Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='agamika']i wiadomo co z sunią ??? Dzisiaj juz byly wyniki. Krew okej ,nieznacznie podniesione próby watrobowe,Pluca czyste nie ma zadnych przezutow ,guza w jamie brzusznej tez wykluczono, teraz tylko jeszcze kal zostanie oddany do badania, serce powiekszone , Beda sie zastanawiac nad sterylka i wycieciu guzow na listwi mlecznej. ;) Quote
irenaka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dzisiaj juz byly wyniki. Krew okej ,nieznacznie podniesione próby watrobowe,Pluca czyste nie ma zadnych przezutow ,guza w jamie brzusznej tez wykluczono, teraz tylko jeszcze kal zostanie oddany do badania, serce powiekszone , Beda sie zastanawiac nad sterylka i wycieciu guzow na listwi mlecznej. ;)[/quote] Beata! Czy ktoś tam upadł na głowę aby robić sterylkę w takim stanie suczce?:angryy: Ona nie przetrzyma Quote
Frotka Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Z tego co wiem ma guzy na drogach rodnych i stąd decyzja o sterylizacji. Quote
irenaka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Frotka napisał(a):Z tego co wiem ma guzy na drogach rodnych i stąd decyzja o sterylizacji. Mnie dzisiaj powiedzieli, że ma chorą trzustkę i nie będą robić. Mam jeszcze raz dzisiaj dzwonić to dopytam dokładnie. Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 irenaka napisał(a):Mnie dzisiaj powiedzieli, że ma chorą trzustkę i nie będą robić. Mam jeszcze raz dzisiaj dzwonić to dopytam dokładnie. bede jutro w schronisku u Korun to sie wszystkiego dowiem. Quote
Ank@ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ja mam najświeższe wiadomości od Puszka: Pies jest wspaniały. Uwielbia głaskanie, przytulanie. Zdarza mu się załatwić jeszcze w domu. Na spacerach zdarza mu się zjeść 'fast foody' (czyli chleb dla ptaków, kości wyrzucane przez 'miłych' ludzi) - wcina to z prędkością światła, więc trudno temu zapobiec. Cały czas chodzi na smyczy. Gości nie lubi. Bardzo szczeka i 'piekli się' :diabloti: Po za tym jest wesoły, bardzo fajny :loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ank@2 napisał(a):Ja mam najświeższe wiadomości od Puszka: Pies jest wspaniały. Uwielbia głaskanie, przytulanie. Zdarza mu się załatwić jeszcze w domu. Na spacerach zdarza mu się zjeść 'fast foody' (czyli chleb dla ptaków, kości wyrzucane przez 'miłych' ludzi) - wcina to z prędkością światła, więc trudno temu zapobiec. Cały czas chodzi na smyczy. Gości nie lubi. Bardzo szczeka i 'piekli się' :diabloti: Po za tym jest wesoły, bardzo fajny :loveu: Aniu zapytaj pani od Pusia czy mogli bysmy go odwiedzic i zrobic zdjecia? Quote
j3nny Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 jak Kora dojdzie do siebie to wraca do hotelu? Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 irenaka napisał(a):Mnie dzisiaj powiedzieli, że ma chorą trzustkę i nie będą robić. Mam jeszcze raz dzisiaj dzwonić to dopytam dokładnie. na ta chora trzustke bierze enzymy i juz troszke przytyla,jak dojdzie do siebie beda ja sterylizowac i wycinac guzy. Wczoraj zjadla 2 miseczki makaroniku z mieskiem ale wody juz tak duzo nie chlipala wiec chyba jest lepiej.;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 j3nny napisał(a):jak Kora dojdzie do siebie to wraca do hotelu? Oczywiscie ze przyjedzie z powrotem do hotelu ,przeciez nie pozwoilmy jej tam zostac.;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Oczywiscie ze przyjedzie z powrotem do hotelu ,przeciez nie pozwoilmy jej tam zostac.;) Kore przewiezlismy z Ania w niedzile do hotelu ,bo nawet nie zadzwonili że nie beda ja sterylizowac bo nie maj amiejsc i dali ja na boksy i nawet nie zadzwonili.:shake: Kora mial cale uszy pogryzione.:-( A wczoraj bylysmy w odwiedzinach u Puszka -faktycznie z niego teraz puszysty i lsniacy puszek ,a dotego robi sie kluseczka:lol: zdjecia wysle kjak troszke bede miec czasu:loveu: Quote
Ank@ Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Teraz rozumiem czemu Puszek to Puszek :diabloti::diabloti: Quote
Ank@ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 niestety tylko jedno zdjęcie udało mi się wstawić po półgodzinnej walce z pocztą, imageshackiem i wszystkim co możliwe :mad: Quote
j3nny Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 cudowny jest:) żeby tylko Georgowi się w koncu udało Quote
Ank@ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 nie dam rady wstawić zdjęć :shake: nie chcą się w żaden sposób zapisać :mad: Quote
Frotka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 j3nny - Tamb odstąpiła nam dom dla Kminka a Foksia sprawdziła ten dom i zawiozła go tam w środę. :loveu::loveu::multi::multi: Quote
Recommended Posts