majqa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='GoniaP'](...) Dziś u nas brzydka pogoda i zanosi się na deszcz. Pixie będzie dzisiaj biedna, bo z leżenia w ogrodzie nici :shake: A ona tak nienawidzi swojego kojca :shake:[/quote] U nas też mało ciekawie choć cieplutko. Mam nadzieję, że uda Wam się coś uszknąć z dworku. Czekam Pixie na informacje, że i kicie pokochałaś! :razz:
Azir Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='majqa']Czekam Pixie na informacje, że i kicie pokochałaś! :razz:[/QUOTE] Kto wie? Kto wie? ;) W końcu jak się kogoś dobrze pozna, to nawet wąsy nie przeszkadzają i pazurki też nie :lol: Pixie z Rufikiem tworzą zgrany team, dziś miałam okazję widzieć, jak razem czuwają nad spokojem domu :). Przy czym Rufik bardziej ;).
Ra_dunia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Biedulka nasza mała... :( (niby groźny pies... ta... jasne...) Mam nadzieję, że lepiej się czuje. Ja już wreszcie wróciłam po wyjazdach więc jakby co, to w godzinach wieczornych mogę służyć transportem ;) [B]Helga, Wiedźma - [/B]wielkie dzięki za wystawienie książek :) [B]Wiedźma - [/B]przy drugiej edycji zostaw z 1 post pusty, to podeślę jeszcze parę pozycji, wysyłkę będę robiła już od siebie, ale pieniążki, żeby nie było zamieszania niech zostaną przelane do Ciebie (może być?) [B]Isadora[/B] - cegiełka super :) Czekam na 2gą aukcję ;)
phase Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Haha jak można ją nazwaĆ "kobietą" to jest .. nawet brak słÓw :angryy::angryy::angryy: niech ona sobie skoczy w wieżowca !! Biedny psiak :*:*:*:* :-(
andzia69 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Wet-siostra']Pytanie tylko,jak ją wyciągnąć z komputera???:roll: Bo pewnie ona jest do wydrukowania...:oops: Pixuniu-zdrowiej...:loveu:[/quote] musisz sobie otworzyc załącznik - pdf i wydrukować!;) Ja też bardzo dziekuję za super-cegiełkę:loveu::loveu::loveu::loveu: Pixuniu zdrowiej i......zostan u dziewczyn jak najdłuzej, bo lepszych opiekunek to raczej nie znajdziesz!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Isadora7 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Wet-siostra'] Przed chwilą dotarła do mnie na e-mail cegiełka-ślicznie dziękuję!:loveu:Pytanie tylko,jak ją wyciągnąć z komputera???:roll: Bo pewnie ona jest do wydrukowania...:oops:[/quote] Zapisujesz załacznik jak kazdy inny który dostajesz. Cegiełka jest zapisana jako dokument *pdf. Czytnikiem jest acrobat reader, darmowym zresztą, w zasadzie w chili obecnej standard. Niemniej jednak jak nie masz wystarszy sciągnąć (kliknij w obrazek) [URL="http://www.instalki.pl/programy/download/odczyt_edycja_pdf/Adobe_Reader.php"][IMG]http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_adobe_reader_160x41.jpg[/IMG][/URL] Drukujesz tradycyjnie jak każdy inny plik (np worda).
Helga&Ares Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Isadora7']Cegiełka wysyłana do uczestników 1 edycji. Plakat "Pokochać Morderce" tylko dla wybranych wrzuce na wątek wieczorem. Teraz porzadkuje komentarze\, wysyłam cegiełki i szykuję do "odpalenia" 2 edycje aukcji dla Piexe. [IMG]http://images6.fotosik.pl/270/86364ccc03094e6a.jpg[/IMG][/quote] :modla::modla: Pełen profesjonalizm. Chapeau bas!
Wiedźma Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [I]Ra_dunia;10842692][B]Wiedźma - [/B]przy drugiej edycji zostaw z 1 post pusty, to podeślę jeszcze parę pozycji, wysyłkę będę robiła już od siebie, ale pieniążki, żeby nie było zamieszania niech zostaną przelane do Ciebie (może być?)[/I] Oczywiście. Możesz wysłać same fotografie książek, możesz książki - jak Ci wygodniej. Bazarek wystawię pewnie we wtorek, robię w domu remanent - może coś się znajdzie, żeby dorzucić.
Wet-siostra Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 No,tak...Tyle,że ja mam laptop...I nie mam drukarki...:placz::placz::placz: Pixie kochana-czekam na drugą edycję cegiełek...:loveu:
majqa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Wet-siostro, wyślij to komuś znajomemu na mail z prośbą o wydruk.
Isadora7 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [SIZE=4][B]2 edycja cegiełki dla Piexie[/B][/SIZE] [url]http://allegro.pl/item434231603_finezja_okrucienstwa_zadanego_suni_pit_bull_sos.html[/url] :cool1:
majqa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Bomba!!!!!!!!!! :loveu: Zapalimy przed snem? :razz:
Isadora7 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='majqa']Bomba!!!!!!!!!! :loveu: Zapalimy przed snem? :razz:[/quote] jasssssssssssssne
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mówisz i masz. Odpalam, a potem zasłużony sen. :evil_lol:
DuDziaczek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Swietna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Isadorko :mdleje::mdleje::mdleje:
paros Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Isadora7']Cegiełka wysyłana do uczestników 1 edycji. Plakat "Pokochać Morderce" tylko dla wybranych wrzuce na wątek wieczorem. Teraz porzadkuje komentarze\, wysyłam cegiełki i szykuję do "odpalenia" 2 edycje aukcji dla [B][COLOR=red]Piexe[/COLOR][/B]. ....................... [/quote] Isadora, ale w cegiełce zmieniłaś imię suni - powinno być [B]Pixie[/B] :cool3:
Isadora7 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='paros']Isadora, ale w cegiełce zmieniłaś imię suni - powinno być [B]Pixie[/B] :cool3:[/quote] To było mówione strone wcześniej. Skupiłam się na tym aby błędu w tekscie nie było. Sądze że czy jet Piexe czy Piexie to nie dyskwalifikuje cegiełki. 95% nawet nie zauważy. Trudno się mówi, ten się nie myli co nic nie robi :)
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='paros']Isadora, ale w cegiełce zmieniłaś imię suni - powinno być [B]Pixie[/B] :cool3:[/quote] Isadora pisała już o tym, że zauważyła i przeprasza. Ja się dziwię, że tylko taki błąd zrobiła, biorąc pod uwagę nawał aukcji, jakie obskakuje. Zmęczenie robi swoje, dziewczyna nie jest nie do zdarcia. :shake:
Wet-siostra Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='majqa']Wet-siostro, wyślij to komuś znajomemu na mail z prośbą o wydruk.[/quote] Wyższa szkoła jazdy...:oops: :roll: Jak na razie umię mailem wysyłac tylko fotki...:oops: Poczekam,może za jakieś 500 lat kupię sobie drukarkę...:evil_lol: Na razie odwiedziłam allegro...;) (zgodnie z obietnicą...:loveu:)
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Isadora7']To było mówione strone wcześniej. (...)[/quote] To się nazywa wspólnota myślenia. :evil_lol:
paros Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Isadora7']To było mówione strone wcześniej. Skupiłam się na tym aby błędu w tekscie nie było. Sądze że czy jet Piexe czy Piexie to nie dyskwalifikuje cegiełki. 95% nawet nie zauważy. Trudno się mówi, ten się nie myli co nic nie robi :)[/quote] [quote name='majqa']Isadora pisała już o tym, że zauważyła i przeprasza. Ja się dziwię, że tylko taki błąd zrobiła, biorąc pod uwagę nawał aukcji, jakie obskakuje. Zmęczenie robi swoje, dziewczyna nie jest nie do zdarcia. :shake:[/quote] To przepraszam :oops: ale ostatnio byłam bardzo zajęta i dopiero dziś zajrzałam i jeszcze nie zajrzałam na ostatnie strony :cool3: Cegiełka jest śliczna :lol:
Isadora7 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='paros']To przepraszam :oops: ale ostatnio byłam bardzo zajęta i dopiero dziś zajrzałam i jeszcze nie zajrzałam na ostatnie strony :cool3: Cegiełka jest śliczna :lol:[/quote] Ależ nikt w tym na pewno ja nie mam pretensji - rzuciłam informację po prostu :)
osho Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Wet-siostra']Wyższa szkoła jazdy...:oops: :roll: Jak na razie umię mailem wysyłac tylko fotki...:oops: Poczekam,może za jakieś 500 lat kupię sobie drukarkę...:evil_lol: Na razie odwiedziłam allegro...;) (zgodnie z obietnicą...:loveu:)[/quote] [COLOR=DarkSlateGray]każdy plik wysyła się mailem tak samo, więc jeśli umiesz fotki, to i pdf'a da radę - po prostu wskaż plik który dostałaś (ten z cegiełką) wybierając załącznik i to wszystko... [COLOR=DarkGreen][B]arjuna[/B][COLOR=DarkSlateGray], potwierdzam przybycie koszulek :diabloti: zaczynam dzisiaj ciąć szablony w takim razie ...[/COLOR][/COLOR] [/COLOR]
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [B]Wpis na życzeni Goni:[/B] Pixie jedzie dziś do weta. Odpowiedni usztywniacz na łapeńkę zakupiony. Wyprawie towarzyszyć będzie Donvitow, co osobiście uważam za strzał w 10tkę. Nie ma to jak pogaducha dwóch fachowców. Sunieńka ma mieć dziś ponowiony RTG, między innymi dla sprawdzenia, na jakim etapie jest samowolny zrost łapki tej, która czeka na operację i co dalej z tym fantem. Z dobrych wieści - kwitnie miłość, idylla, nazwijcie to jak chcecie ;) Pixie i Rufika (Rufinka? :???:). Niunia coraz bardziej obojętnie traktuje koty, czyli idzie ku dobremu. :multi:
Recommended Posts