majqa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Isadorko, wybierz którąś z fotek też pod kątem banerka, plizzzz.....
andzia69 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 allegro cegiełkowe chcecie zrobić???? koniecznie te najdramatyczniejsze zdjęcia!!!
GoniaP Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Paulinko, czy możesz wstawić dane Fundacji do ewentualnych wpłat w pierwszym poście wątku? [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=black][B] Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR" Konto Fundacji: Bank Śląski O/Grodzisk Maz. [COLOR=blue]80 1050 1924 1000 0023 0438 1029 [/COLOR] z dopiskiem: " Na Pixie"[/B] Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola [/COLOR][/SIZE][/FONT]
majqa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='andzia69']allegro cegiełkowe chcecie zrobić???? koniecznie te najdramatyczniejsze zdjęcia!!![/quote] Jasne!!!!!!!!!!! Narazik..........
Isadora7 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='majqa']Isadorko, wybierz którąś z fotek też pod kątem banerka, plizzzz.....[/quote] Już myśle nad fotką i banerkiem
Kamila_s Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/7547/piksi1dc7.jpg[/IMG]
Ra_dunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Niestety nie jestem w stanie dać tymczasu :( Popytam znajomych... Postaram się wesprzeć finansowo. Biedna Pixi... :(
GoniaP Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Paulina87']Czy coś jeszcze dodać w pierwszym poście?[/quote] Tak, napisz, że prawie 3 tygodnie leżała w zimnym, obskurnym schroniskowym boksie szpitalnym BEZ pomocy! Wyobrażasz sobie ból, który musiała odczuwać? A strach? Złamania obu łap, złamany, dyndający na miazdze ząb! Dodaj szok pourazowy i szok bo zrobił jej to "człowiek". Ból nie do zniesienia!
andzia69 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Gonia...czy ona trafiła znowu TAM do schronu?????
Paulina87 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Mi nawet do głowy nie przyszło, że oni jej tam nie leczyli :shake:.
GoniaP Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='andzia69']Gonia...czy ona trafiła znowu TAM do schronu?????[/quote] :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Tak, bo nie mam alternatywy!!! Nie mam tymczasu!!! Wiecie co jest najgorsze? Ona uznała mnie za swoją nową panią.... Wodziła za mną wzrokiem w gabinecie, po wybudzeniu z narkozy, próbowała do mnie przypełznąć :placz: W samochodzie spała, a ja do niej mówiłam. Pod bramą schroniska obudziło ją szczekanie psów... Jak ona na mnie parzyła :placz: Na końcu ze strachu posiusiała się na matę okrywającą tylne siedzenie :placz: Nie mogę znieść myśli, że teraz jest sama, i wciaż widzę ten jej świdrujący, pytający, niedowierzający wzrok!!! :placz::placz::placz::placz:
GoniaP Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Paulina87']Czy coś jeszcze dodać w pierwszym poście?[/quote] Paulinko, dodaj jeszcze, że potrzebne są 2 skomplikowane operacje... Napisz, że jej leczenie będzie opiewało na kwotę ponad 2 tysiące złotych! Skąd my weźmiemy tyle pieniędzy?? :placz: A jeśli nie znajdziemy tymczasu, to czy schron nie spaprze naszych wysiłków?? :placz: Przecież trzeba podawać leki, odpowiednio karmić, chuchać i dmuchać, Mamo, ja tego nie wytrzymam psychicznie!
Kasia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Z tymi zdjeciami na pewno poprzez allegro cegiełkowe uzbiera sie troszke pieniażków! Najważniejsze to aby nie wróciła po operacji do tego schronu! :-(
majqa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Już jestem, już wczytuję się w wyniki, wpatruję w fotki i robię tekst.
rufusowa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 włos się jeży i łza w oku kręci jak się to czyta :-( trzymam kciuki za tymczas i ds...sunia jest wyjątkowo piękna a po tym co przeszła zasługuje na najlepszy dom.
Paulina87 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Mam nadzieję, że nikt ze schronu nie czyta tego wątku... bo napiszę co powiedział pracownik zajmujący się właśnie szpitalikiem. Na moje pytanie czy to prawda, że ją wyrzucono odpowiedział: A bardzo prawdopodobne i ja się ludziom nie dziwię bo po co trzymać takie psy, ta rasa i tak predzej czy później zaatakuje. :mad:
GoniaP Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Paulina87']Mam nadzieję, że nikt ze schronu nie czyta tego wątku... bo napiszę co powiedział pracownik zajmujący się właśnie szpitalikiem. Na moje pytanie czy to prawda, że ją wyrzucono odpowiedział: A bardzo prawdopodobne i ja się ludziom nie dziwię bo po co trzymać takie psy, ta rasa i tak predzej czy później zaatakuje. :mad:[/quote] No to teraz masz odpowiedź jak sie nią tam "opiekują".:placz: Ludzie, błagamy o tymczas w Poznaniu!
GoniaP Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='majqa']Ile ona może mieć lat?[/quote] maksymalnie 2, a raczej młodsza... Paulina, wyczyść skrzynkę!
GoniaP Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Dla porównania.... Info z obdukcji z dnia 2/3 sierpnia.... [IMG]http://img170.imageshack.us/img170/7289/obraz29pj3.jpg[/IMG]
arjuna Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 już pisałam na innym forum, gdzie andzia69 umieściła wątek, ale powtórze sie także tutaj: gdzie suka teraz jest, jakiej kwoty potrzeba jej na leczenie i życie, czy jest szansa na tymczas itp.? mogę pomóc w opłacaniu leczenia i jej utrzymania..nie mogę dać jej domu niestety. czy jakaś fundacja ma ja pod swymi skrzydłami? na czyje konto powinno sie wplacać pieniądze i czy jest to konto prywatne czy fundacyjne? nie zrozumcie mnie źle:jestem chętna do pomocy, ale każda moja zlotówka powinna zostać przejdzona czy wykorzystana przez tę sukę.
majqa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Na str. 1 i 8 są dane do wpłat - fundacji Emir. Szukamy tymczasu. leczenie -diagnoza z dziś 387zł, dalszy przewidywany koszt 2 operacji ok. 2 tys.
Recommended Posts