Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dostałam oficjalne pozwolenie na napisanie co następuje:

[B][SIZE=6][COLOR=red]UFFFF.......[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=6][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=black]I proszę o jakieś służby ratunkowe dla Goni.[/COLOR]

Posted

Wielką paczkę chustek do nosa prześlę, zeby Gonia nie zasmarkała wszystkich burków w okolicy jak będzie tak fąflić:cool1: Bo jak wiesz Goniu psów ze smarkiem nikt nie adoptuje( przy tak zwanych zdrowych zmysłach) więc nie fąflić tylko cieszyć się cichutko, niestety następne bidy czekają. Jak znam Gonię to domek prześwietlony razem z prześcieradłami i przodkami :cool3:

Posted

[quote name='arjuna']dajcie jakieś foty z wizyty. trzeba obadać gdzie rudzielkec zamieszka.[/quote]

Gonia jest jeszcze w drodze i myślę, że na razie potrzebne Jej będzie wytchnienie i odzyskanie spokoju ducha ;-).

Posted

[quote name='MonikaP']Dostałam oficjalne pozwolenie na napisanie co następuje: [B][SIZE=6][COLOR=red]UFFFF.......[/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=black]I proszę o jakieś służby ratunkowe dla Goni.[/COLOR][/quote] Ja też dostałam UFFF. :-( Jedyne, co pozostało, to wesprzeć Gonię. Kto, jak kto ale nie Pixie lecz Ona, potrzebuje tego najbardziej!!!! [COLOR=blue][B]Do dzieła Ludzie!!!![COLOR=magenta] Wielkie całuski, Goniuś! :loveu: :loveu: :loveu:[/COLOR][/B][/COLOR]

Posted

[QUOTE]Policję poinformowali o tym świadkowie zdarzenia[/QUOTE]

[COLOR=DarkSlateGray]i dlatego trafił przed sąd, w przypadku pixie świadków nie było...

znamienne że ten pan też twierdzi, że sam wyskoczył, eh

miejmy nadzieję, że będą efekty tej rozprawy
[/COLOR]

Posted

[quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray]lot pixie miał miejsce w poznaniu, artykuł jest o radomiu[/COLOR][/quote]
też mi się to nie zgadzalo:) poza tym bardzo dużo podobieństw. Ech, tak tylko sobie pisze bo czekam na informacje...

Posted

[quote name='MonikaP']Dostałam oficjalne pozwolenie na napisanie co następuje:

[B][SIZE=6][COLOR=red]UFFFF.......[/COLOR][/SIZE][/B]

[COLOR=black]I proszę o jakieś służby ratunkowe dla Goni.[/COLOR][/quote]

ufff.... jest dobrze.

[SIZE=6][COLOR=red]PIXIE MA [U]WŁASNY DOM[/U]!!!!![/COLOR][/SIZE]

udało się!!! Goniu, tęsknisz, ale za pixie, która ma własny dom :loveu:. a rodziną już przecież jesteście na mur, na zawsze i na wieczność.

spłakałam się, wszyscy sie spłakaliśmy, Gonia smutna jak listopad, ale PIXIE MA DOM :loveu:.

Posted

[quote name='sleepingbyday']ufff.... jest dobrze.

[SIZE=6][COLOR=red]PIXIE MA [U]WŁASNY DOM[/U]!!!!![/COLOR][/SIZE]

udało się!!! Goniu, tęsknisz, ale za pixie, która ma własny dom :loveu:. a rodziną już przecież jesteście na mur, na zawsze i na wieczność.

spłakałam się, wszyscy sie spłakaliśmy, Gonia smutna jak listopad, ale PIXIE MA DOM :loveu:.[/quote]
i będzie tam szczęśliwa... musi być! na pewno będzie.

Posted

Pixik została Pomorzanką. Dotarliśmy do domu i nie mogę się pozbierać. Rozstanie było ciężkie, ale Pixie ma teraz Sissy i Duka, no i nowych Państwa. Mam nadzieję, że Księżniczka nie będzie miała czasu na myślenie, i że będzie szczęśliwa, bo czeka ją ogrom wrażeń.
Nie umiem ic więcej napisać....
Bądż szczęśliwa świnko moja.... :placz::placz::placz:
[url=http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Pixie17122008#]Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie 17.12.2008[/url]

Posted

jaka pixelina zdezorientowana na tych fotkach. czuła, że cos się swięci...

ale niedługo zobaczymy fotki uchachanej od ucha do ucha pixeliny. a wyglada, że wzajemna psia prezentacja wypadła dobrze, nie?

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Gonia Pixik bedzie szczesliwa piekna para z nich:loveu:
Napewno beda zgrana para jak Biala i Chico.[/quote] Tego pragnę najbardziej na świecie....

Posted

[quote name='GoniaP']Tego pragnę najbardziej na świecie....[/quote]
I tak bedzie zobaczysz.
Ja jestem dobraj mysli Ty tez powinnas
I druga rzecza jaka powinnas to chlapnac sobie cos mocniejszego (no jesli juz tego nie zrobilas):evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...