majqa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Już czytam, a tu...bardziej boję się o Gonię :-( niż o Pixie. Czekam na najpozytywniejsze wieści.
MonikaP Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Dostałam oficjalne pozwolenie na napisanie co następuje: [B][SIZE=6][COLOR=red]UFFFF.......[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=6][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black]I proszę o jakieś służby ratunkowe dla Goni.[/COLOR]
osho Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]tam ta ram tam! :diabloti:[/COLOR]
arjuna Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 dajcie jakieś foty z wizyty. trzeba obadać gdzie rudzielkec zamieszka.
Erazm Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Wielką paczkę chustek do nosa prześlę, zeby Gonia nie zasmarkała wszystkich burków w okolicy jak będzie tak fąflić:cool1: Bo jak wiesz Goniu psów ze smarkiem nikt nie adoptuje( przy tak zwanych zdrowych zmysłach) więc nie fąflić tylko cieszyć się cichutko, niestety następne bidy czekają. Jak znam Gonię to domek prześwietlony razem z prześcieradłami i przodkami :cool3:
MonikaP Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='arjuna']dajcie jakieś foty z wizyty. trzeba obadać gdzie rudzielkec zamieszka.[/quote] Gonia jest jeszcze w drodze i myślę, że na razie potrzebne Jej będzie wytchnienie i odzyskanie spokoju ducha ;-).
agaga21 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 gonia, trzymaj się! bądź dzielna...pewnie musisz swoje przepłakać ale myśl że pixelek będzie szczęśliwy...
majqa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='MonikaP']Dostałam oficjalne pozwolenie na napisanie co następuje: [B][SIZE=6][COLOR=red]UFFFF.......[/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=black]I proszę o jakieś służby ratunkowe dla Goni.[/COLOR][/quote] Ja też dostałam UFFF. :-( Jedyne, co pozostało, to wesprzeć Gonię. Kto, jak kto ale nie Pixie lecz Ona, potrzebuje tego najbardziej!!!! [COLOR=blue][B]Do dzieła Ludzie!!!![COLOR=magenta] Wielkie całuski, Goniuś! :loveu: :loveu: :loveu:[/COLOR][/B][/COLOR]
Isadora7 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ja uffff'a nie dostałam, ale wam wierzę na słowo. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
madcat1981 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Patrzcie co znalazłam:-o: [url=http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6076370,Stanal_przed_sadem_za_wyrzucenie_psa_z_balkonu.html]Stan
osho Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [QUOTE]Policję poinformowali o tym świadkowie zdarzenia[/QUOTE] [COLOR=DarkSlateGray]i dlatego trafił przed sąd, w przypadku pixie świadków nie było... znamienne że ten pan też twierdzi, że sam wyskoczył, eh miejmy nadzieję, że będą efekty tej rozprawy [/COLOR]
madcat1981 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Sprawy niemal jakby identyczne... i jeszcze ta data taka ważna...to nie chodzi o Pixie?
osho Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]lot pixie miał miejsce w poznaniu, artykuł jest o radomiu[/COLOR]
madcat1981 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray]lot pixie miał miejsce w poznaniu, artykuł jest o radomiu[/COLOR][/quote] też mi się to nie zgadzalo:) poza tym bardzo dużo podobieństw. Ech, tak tylko sobie pisze bo czekam na informacje...
sleepingbyday Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='MonikaP']Dostałam oficjalne pozwolenie na napisanie co następuje: [B][SIZE=6][COLOR=red]UFFFF.......[/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black]I proszę o jakieś służby ratunkowe dla Goni.[/COLOR][/quote] ufff.... jest dobrze. [SIZE=6][COLOR=red]PIXIE MA [U]WŁASNY DOM[/U]!!!!![/COLOR][/SIZE] udało się!!! Goniu, tęsknisz, ale za pixie, która ma własny dom :loveu:. a rodziną już przecież jesteście na mur, na zawsze i na wieczność. spłakałam się, wszyscy sie spłakaliśmy, Gonia smutna jak listopad, ale PIXIE MA DOM :loveu:.
agaga21 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='sleepingbyday']ufff.... jest dobrze. [SIZE=6][COLOR=red]PIXIE MA [U]WŁASNY DOM[/U]!!!!![/COLOR][/SIZE] udało się!!! Goniu, tęsknisz, ale za pixie, która ma własny dom :loveu:. a rodziną już przecież jesteście na mur, na zawsze i na wieczność. spłakałam się, wszyscy sie spłakaliśmy, Gonia smutna jak listopad, ale PIXIE MA DOM :loveu:.[/quote] i będzie tam szczęśliwa... musi być! na pewno będzie.
ab-agnieszka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Strasznie sie ciesze ze Pixie jest juz w nowym cudownym Swoim domku. Az nieche sie wierzyc. Gonia dzielna dziewczyna jestes dasz rade.:loveu::loveu::loveu:
GoniaP Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Pixik została Pomorzanką. Dotarliśmy do domu i nie mogę się pozbierać. Rozstanie było ciężkie, ale Pixie ma teraz Sissy i Duka, no i nowych Państwa. Mam nadzieję, że Księżniczka nie będzie miała czasu na myślenie, i że będzie szczęśliwa, bo czeka ją ogrom wrażeń. Nie umiem ic więcej napisać.... Bądż szczęśliwa świnko moja.... :placz::placz::placz: [url=http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Pixie17122008#]Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie 17.12.2008[/url]
sleepingbyday Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 jaka pixelina zdezorientowana na tych fotkach. czuła, że cos się swięci... ale niedługo zobaczymy fotki uchachanej od ucha do ucha pixeliny. a wyglada, że wzajemna psia prezentacja wypadła dobrze, nie?
ab-agnieszka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Gonia Pixik bedzie szczesliwa piekna para z nich:loveu: Napewno beda zgrana para jak Biala i Chico.
GoniaP Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Gonia Pixik bedzie szczesliwa piekna para z nich:loveu: Napewno beda zgrana para jak Biala i Chico.[/quote] Tego pragnę najbardziej na świecie....
ab-agnieszka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='GoniaP']Tego pragnę najbardziej na świecie....[/quote] I tak bedzie zobaczysz. Ja jestem dobraj mysli Ty tez powinnas I druga rzecza jaka powinnas to chlapnac sobie cos mocniejszego (no jesli juz tego nie zrobilas):evil_lol:
Recommended Posts