GoniaP Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Nie ma ludzi niezastąpionych (są tylko niezastąpione psy). Mam nadzieję, że pokocha Pixie ktoś lepszy ode mnie, od Halinki, i ten ktoś stworzy Jej bezpieczną, pełną miłości i "zwariowania" przystań do końca Jej dni.
MonikaP Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dziewczyny, nie dręczcie Goni. Jeśli mówi, że nie może sprawić, by Pixie u Niej została, to jest to prawda, a nie "krygowanie się". Wierzę, że na Pixie czeka gdzieś TEN człowiek. Oby tylko odnalazł ją możliwie szybko.
lilith27 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Pixie jest najpiększniejszym bullkiem jakiego widziałam Pixie zna cała Polska Cała dogomania kocha Pixie Pixie miała najlepszą opiekę na pewno znajdzie wspaniały dom a znana tak szerokiej społeczności na pewno będzie odwiedzana i doglądana
Isadora7 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Gośka wiem co czujesz, wiem jak ci ciężko, wiem że nie ma wyjścia... Pixie zostanie zawsze z Tobą, w sercu. Ja tak mam z jednym z tymczasów - długowłosym jamolku Alfiku. Tęsknie za nim bardzo... wiem ze nie mogło być inaczej. Miesiąc z nim pamiętam dzień po dniu.
Atira Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 :glaszcze: Gonia, bedzie dobrze!!! Rozreklamowalam u siebie Pixie (rozwieszajac sliczny plakat Isadory) i wiele osob poruszyla jej historia, ale wiem, ze najlepiej bedzie, jak znajdzie domeczek w okolicach Poznania... Niestety, czytajac ten watek, obawiam sie, ze nawet, jak wyladuje w superdomku, to "mamcia" bedzie chciala kontrolowac, czy dziewczynce nie dzieje sie krzywda...:razz:, a Koszalin to jednak prawie 3h jazdy....
GoniaP Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Atira']Niestety, czytajac ten watek, obawiam sie, ze nawet, jak wyladuje w superdomku, to "mamcia" bedzie chciala kontrolowac, czy dziewczynce nie dzieje sie krzywda...:razz:, a Koszalin to jednak prawie 3h jazdy....[/quote] Dziękuję Atira :lol: 3 h jazdy, to nie 4 ani 6. Dałabym radę ;)
majqa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Nie mam wątpliwości, że pognałabyś na skrzydłach. ;)
Atira Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote=GoniaP; 3 h jazdy, to nie 4 ani 6. Dałabym radę ;)[/quote] W takim razie nadrukuje jeszcze troche plakatow - moze cos sie ruszy!
GoniaP Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Dziś jest bardzo smutny dzień. Wspominam moich bliskich, szczególnie moją Mamę, która odeszła przedwcześnie. I wszystkie zwierzęta, te moje, i te, z którymi związało mnie Przeznaczenie, a których zabrakło. Boli strasznie, że jedyne, co mogę dla nich zrobić, to myśleć o Nich, nosić w sercu, i zapalić świeczkę pamięci. Wspominam dziś Szarika z mojego dzieciństwa. Psa nie mojego, psa żyjącego na wsi, ale mojego najwierniejszego Przyjaciela, który przybiegał zawsze usłyszawszy warkot silnika naszego auta. Psa, który towarzyszył mi w wędrówkach i zabawach, psa głodzonego, zaniedbanego, psa którego wreszcie dotknęła nosówka, a potem został zakatowany na śmierć przez swojego "pana". Ja, mała dziewczynka odkryłam Jego zmasakrowane ciało w pobliskim strumyku... a obok kołek, linkę i pałę. Pamiętam to żywo do dziś. Chyba już wtedy zdecydowałam, że będę walczyć z okrucieństwem, walczyć o lepszy los dla Braci i Sióstr Szarika... [*] Przepraszam za ten off. Pixie ma się dobrze i Was pozdrawia.
Greven Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 MamaPitbullowa pozdrawia Pixie [IMG]http://i434.photobucket.com/albums/qq61/corkatanga/IMG_9272.jpg[/IMG]
GoniaP Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Greven']MamaPitbullowa pozdrawia Pixie [IMG]http://i434.photobucket.com/albums/qq61/corkatanga/IMG_9272.jpg[/IMG][/quote] Taki sam, piękny świnkowy, mądry ryjek ...
majqa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='GoniaP']Dziś jest bardzo smutny dzień. Wspominam moich bliskich, szczególnie moją Mamę, która odeszła przedwcześnie. I wszystkie zwierzęta (...) Boli strasznie, że jedyne, co mogę dla nich zrobić, to myśleć o Nich, nosić w sercu, i zapalić świeczkę pamięci.(...) Przepraszam za ten off. Pixie ma się dobrze i Was pozdrawia.[/quote] Nie przepraszaj Goniu, bo i za co. Rozumiem Cię aż za dobrze. :-( Pamięć, myślenie ma ogromną moc, nie określaj tego mianem "jedyne, co mogę zrobić...". To bardzo, bardzo wiele...
agaga21 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Pixie przy niej to...szczęściara....rozpieszczana,całowana,kochana...a mamcia:placz: marznie i tęskni!
Isadora7 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='GoniaP']Dziś jest bardzo smutny dzień. Wspominam moich bliskich, szczególnie moją Mamę, która odeszła przedwcześnie. I wszystkie zwierzęta, te moje, i te, z którymi związało mnie Przeznaczenie, a których zabrakło. Boli strasznie, że jedyne, co mogę dla nich zrobić, to myśleć o Nich, nosić w sercu, i zapalić świeczkę pamięci. Wspominam dziś Szarika z mojego dzieciństwa. Psa nie mojego, psa żyjącego na wsi, ale mojego najwierniejszego Przyjaciela, który przybiegał zawsze usłyszawszy warkot silnika naszego auta. Psa, który towarzyszył mi w wędrówkach i zabawach, psa głodzonego, zaniedbanego, psa którego wreszcie dotknęła nosówka, a potem został zakatowany na śmierć przez swojego "pana". Ja, mała dziewczynka odkryłam Jego zmasakrowane ciało w pobliskim strumyku... a obok kołek, linkę i pałę. Pamiętam to żywo do dziś. Chyba już wtedy zdecydowałam, że będę walczyć z okrucieństwem, walczyć o lepszy los dla Braci i Sióstr Szarika... [*] Przepraszam za ten off. Pixie ma się dobrze i Was pozdrawia. [/quote] Gonia witaj w klubie, mnie dzisiaj tez naszło. To żadne off, to zrozumiałe w takim dniu. Ja ulżyłam sobie na wątku Rambiego: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/11160205-post76.html[/URL] :-(
agaga21 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Isadora7']Gonia witaj w klubie, mnie dzisiaj tez naszło. To żadne off, to zrozumiałe w takim dniu. Ja ulżyłam sobie na wątku Rambiego: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/11160205-post76.html[/URL] :-([/quote] aż się gardło zaciska...Gonia,Izadora,trzymajcie się kobitki
GoniaP Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Isadora7']Gonia witaj w klubie, mnie dzisiaj tez naszło. To żadne off, to zrozumiałe w takim dniu. Ja ulżyłam sobie na wątku Rambiego: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/11160205-post76.html[/URL] :-([/quote] Znów mnie rozwaliłaś Isadoruś... Ja bałam się tak pięknie napisać, choć wierszem skomle serce... A na grób poszłam po zmierzchu, tak, by nikt nie widział moich łez i bezradności.:-(
majqa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dzień, czy dwa temu wysłałam Ci Goniu PW ale nic nie odpisałaś. Nie dostałaś?
Atira Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Georgia](...) Za mną lata bez pracy, sprzedaży wszystkiego co nadawało się do sprzedaży. Na grzbiecie kurtka sprzed wielu lat... w szafce dwie szklanki... Powoli dorabiam się na nowo ... Czy zdążę?[/FONT][FONT=Georgia] (...) Isadora, zdazysz!!! Zobaczysz, ze jeszcze bedzie pieknie i kolorowo!! [/FONT]
Hania&Andrzej Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Wątek Pixie...., a ja myślę nad tym co napisała ostatnio GoniaP, Isadora7.... To chyba szczególny czas zadumy. Miłość do zwierząt porusza inne czułe struny... a może odwrotnie, te poruszone struny rezonują w tym co czuje się pochylając się nad potrzebującm psem, kotem... To równia pochyła, ale warto na nią wejść...
Erazm Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 U Isadorki tak pusto, bo jak byli ludzie w potrzebie, to wygrzebałą z domu wiele rzeczy i oddała bez wahania... Gonia trzymajcie się, nie wiem jak można Wam pomóc przy Pixie więc zaciskam mocno kciuki
Isadora7 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Witojcie przyszłam [B]se[/B] poklikać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
GoniaP Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Isadora7']Witojcie przyszłam [B]se[/B] poklikać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Tylko nie klikaj bezproduktywnie :eviltong: Dobry wieczór Pixie fanom! Dziś pierwszy raz od 9 tygodni nie byłam u Pixie. Ale jutro znów mam dłuższy dyżur, więc będą relacje ;)
majqa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Isadorko, to zerknij na Manię. Jest tam especially for you foto - zagadka. :razz:
Recommended Posts