Jola_K Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='peate']no bo taki z niej łobuz jest :evilgrin: zawsze powtarzam "niegrzeczny kot, to zdrowy kot" :lol: wiec niech dokazuje ile wlezie :diabloti: Quote
Mija Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Cieszę się,że Wam się mój kotek podoba.:sweetCyb: Quote
Mija Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 O,przepraszam.....moja Kotka Mija .:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
peate Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 jak chyba każdemu kotu, tak i Miji do zabawy służy coś o czym człowiek nie pomyślałby nawet jak o zabawce :roll: Quote
peate Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 i jeszcze jedna fotka, tak na dobranoc :sleep2: po ciężkim dniu pełnym zabawy :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ona jest taka pocieszna... Nie moge oderwać wzroku od zdjęć :loveu: Trafiła na najlepszy domek pod słońcem! :) Quote
peate Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 troszkę zaniedbałam wstawianie fotek na tym wątku, ale mama po prostu zasypuje mnie zdjęciami Miji i nie wiem które wybrać ;) no ale zaraz to nadrobię :evil_lol: Quote
peate Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 rozrabiaka na drapaku :diabloti: a po zabawie ... odpoczynek się należy :lol: Quote
peate Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 a tu zabawa z mamą w chowanego :lol: wiadomo, że najlepiej jest się schować w szafie :evil_lol: Quote
togaa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Czasem ludzie "schodzą na psy"... A ja bym chciała zejść na .... "kota Miji" :razz::razz: Quote
Mija Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Dzisiaj Mija zjadła mi połowę polędwicy, którą mąż wyciągnął z zamrażarki,by się rozmroziła na obiad.Mija wstała wcześniej niż ja i jak weszłam do kuchni to mięsko było już rozpakowane z folii i wyszarpany spory kawałek.Resztę dostała do miski.Dba o nasz cholesterol !!!:razz: Quote
togaa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 "Dba o nasz cholesterol"..!!! I o swój również..! Mądry kot...Pozyje sto lat jak nic..!! Quote
Mija Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Nie może aż tyle ,bo kto się Nią zaopiekuje, jak nas nie będzie ????:razz: Quote
Seaside Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ha ha :D niezły rozrabiak :diabloti: Jednym słowem... kto rano wstaje... :diabloti: Quote
Mija Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Masz rację, kto rano wstaje ten leci i sprawdza co Mija nowego zmalowała:evil_lol: Dzisiaj nie pozwoliła mi spać w nocy więc jestem nieprzytomna.Nawet na polędwicę bym nie zareagowała !:razz: Quote
togaa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Mija']Nie może aż tyle ,bo kto się Nią zaopiekuje, jak nas nie będzie ????:razz:[/quote] Wnuki Mija...wnuki...!!!!! Widzę,że małą rozpiera energia zwłaszcza w nocy...:razz: Może z wiekiem jej to przejdzie? Quote
Mija Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 A znasz jakiś sklep z wnukami ???:lol: Już dawno bym sobie sprawiła!A tak co mi pozostało ???Kotka !!!;) Quote
togaa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 No własnie...!:lol::lol::lol: Ja też już przebieram nogami by wystartować do parku z dziecinnym wózeczkiem.... I nic....[IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon9.gif[/IMG] Tylko obiecanki - cacanki Quote
togaa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 No własnie......!!!!!!!!!!!!! Ja juz od dawna przebieram nogami,by wystartowac z dziecinnym wózeczkiem... I nic...:shake: Tylko obiecanki - cacanki. Dogo muli.Myslałam że nie poszło i zdublowałam,a usunąć nie potrafię. Przepraszam. Quote
_bubu_ Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mija Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Prawda,że kochany ???:iloveyou::iloveyou::iloveyou: I nie tylko jak śpi !!! Quote
peate Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 zabaw ciąg dalszy ... :diabloti: i jeszcze fotka na dobranoc :sleeping: Quote
Recommended Posts