_bubu_ Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Słonko zasmakowała w rybkach ? coś czuje ze szybko osiągnie normalną wagę :) bardzo się cieszę :loveu: w spanie w tapczanie to chyba ulubiony schowek wielu kotów bo czesto o tym słysze :evil_lol: Widocznie lubi się bawić w chowanego :lol: Quote
_bubu_ Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 może koci portret się komuś spodoba? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119839 Quote
peate Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 byłam dzisiaj odwiedzić Słonko :loveu: jest jeszcze trochę chudziutka, ale kręgosłupa już prawie nie czuć :lol: wcina wszystko co tylko dostanie więc juz niedługo będzie grubiutka ;) brzuszek też powoli porasta meszkiem :lol: jest jeszcze trochę nie ufna, ale podobno z każdym dniem staje się już coraz bardziej odważna :kociak: zadomowiła się w tapczanie :razz: a żeby wyszła potrzebny jest cały rytuał tzn. pozycja na czworakach + kici, kici, a potem jeszcze trzeba trzy razy zamiałkać, no i wtedy pomalutku kicia wyłania się spod tapczanu :lol: i kto tu kogo sobie wytresował :evil_lol: za piłeczkami biega wszędzie, ale tylko tam gdzie akurat jest cień :roll: i ma taką niewidzialną granicę mniej więcej na środku pokoju, której choćby nie wiem co nie przekracza ;) no chyba, że akurat w kuchni podają coś do zjedzenia ;) jest słodka :loveu: i powoli się rozkręca, szczególnie w nocy podobno ;) wstawiłabym nowe fotki, ale coś nawala :roll: nie wiem tylko czy to dogo czy imageshack :mad: a Wam wszystko działa? Quote
peate Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 dzięki pomocy Basi zadziałało, więc wklejam nowe fotki, gdyby kogoś interesowało jak miewa się Słonko ;) najnowsze zabawki :razz: przyczajony tygrys :kociak: Quote
_bubu_ Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no nie mogę :) ma prywatny plac zabaw :loveu: oj coś mi się wydaje że Słonko wyrosnie na strasznie rozpieszczoną kicie :evil_lol: I bardzo dobrze! nalezy jej sie po tym wszystkim . Quote
_bubu_ Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 czy nadal przesiaduje w tapczanie? :p Quote
peate Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 i zwiedzanie mieszkania :evil_lol: nikt nie widzi to może pobawię się z paprotką ... ... hmm, ciekawe czy to jest zjadliwe ... ... a ciekawe co tam znajdę za tym wielkim pudłem ... ... o! miska z wodą! mniam :sabber: ... ... tylko po co wsadzili tam te wielkie jajka? Quote
peate Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 _bubu_ napisał(a):czy nadal przesiaduje w tapczanie? :p tak, codziennie tam śpi :sleep2: w dzień i w nocy ( chociaż podobno w nocy raczej mało śpi :evil_lol: ) ale jak mama ją zawoła i kilka razy zamiałczy to wychodzi :lol: Quote
peate Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 i cd. z serii: co widać za oknem :thinkerg: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jakie piękne zdjęcia! Zwłaszcza te przy oknie. Słonko jest śliczna, ah to jej spojrzenie :) Tak się cieszę, że trafiła w tak dobre ręce! :) Quote
togaa Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Nie wiedziałam że maleńka ma swój wątek..? Witaj Sloneczko w......kocim raju!!!:multi: Prawdziwa z niej szczęściara!!! Quote
_bubu_ Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 OOO Słonko ma swoją prywatną paprotkę :) Może poczuć się jak w lesie :lol: A ta oryginalna miska na wodę ! pierwsza klasa :thumbs: Czy Słonko dostała jakieś nowe imię? czy może została Słonko? Quote
peate Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 co tam paprotka, mała ma swoją własną palmę ! :cool1: i kaktusy ! :loveu: Quote
peate Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 co do imienia to nie bardzo się orientuję :roll: rodzice raz mówią do niej Słonko, raz Patka, a najczęściej standardowo Kicia :lol: a tak w ogóle jak o niej opowiadają to nie wiem czemu ale w rodzaju męskim :icon_roc: Quote
peate Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 a taki "porządeczek" w pokoju kici jest codziennie rano po zabawowej nocy :diabloti: ale jak tu można się zezłościć na takie słodkie, malutkie Słoneczko :iloveyou: szczególnie z tą minką niewiniątka ;) Quote
togaa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Słoneczko widac jest rozpieszczane do granic możliwości..!:lol: Jeszcze chwila i to "państwo" bedą mieszkac u Słoneczka w ...najmniejszym pokoiku ...;) Quote
peate Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 kilka nowych fotek :loveu: kwiaciarka ;) zabawa z myszką, sztuczną oczywiście! poza tym z nowości to małe Słoneczko dostało nowe imię - Mija, od wywabiającego ją z ukrycia miał-kania ;) Quote
togaa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Pani na włościach... Widać ,że jest u siebie...;) Quote
peate Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 zgadnijcie, czego najbardziej brakowało małej w schronisku, a potem w lecznicy ? Quote
BUDRYSEK Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Wydaje mi się że chodzi o TELEWIZOREK!!!:lol: Moje Kicorki uwielbiaja go!!! Quote
peate Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 and the winner is .... Budrysek! :B-fly: Quote
peate Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 a oto dowody: no, to zaraz sobie włączę i zobaczę co tam ciekawego dziś w telewizorku leci :kociak: ciekawe nad czym Ci faceci tak debatują? :confused: hmm, nudy :sleeping: o! :crazyeye: ten programik jest o wiele ciekawszy ! :cool2: Quote
Recommended Posts