grazyna9915 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Super fotki, mała jest rozkoszna. Quote
togaa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No tak....moje domowe telewizory nie są w czarnym kolorze....dlatego "czarne" wogóle mi sie z tv nie kojarzyło... Ale zdjęćka rewelacyjne.!!!!! Super! Quote
togaa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Witamy...Witamy..... Panią Mamę :multi::multi::multi: !!!!!!! Nie chcę przepowiadać czym kończy się obcowanie z dogo...;)?? Ale wielce prawdopodobne jet że kicia Mija wcześniej czy póżniej bedzie miała towarzystwo...:evil_lol: Quote
Mija Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Togaa,fortepian by się przydał, bo Mija jest bardzo umuzykalniona !Śpiewa ślicznie, zwłaszcza w nocy. Quote
peate Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 kicia już w pełni się zaaklimatyzowała :diabloti: i ma nową najlepszą zabaweczkę :lol: po Levisku :candle: Quote
peate Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mija napisał(a):Odpowiedź męża -wyłącz to !!!:shake: będzie trzeba i tatę wkręcić ;) Quote
BUDRYSEK Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Pamiętacie "dzięki komu" macie Słoneczko?!!!:evil_lol: Quote
peate Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Pamiętacie "dzięki komu" macie Słoneczko?!!!:evil_lol: :hmmmm: dzięki komu? Quote
peate Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ha,ha! znowu nowa zabawka :cool3: i już ją mam :kociak: teraz zostałyśmy sam na sam :kociak: hmmm .. i już cię mam :diabloti: Quote
peate Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Mija ma nową zabawę :diabloti: nabiera rozpędu w przedpokoju i wpada do sypialni rodziców, wskakuje na dywanik, a że w sypialni na podłodze są panele, to na tym dywaniku jedzie przez cały pokój, aż pod lustrzaną szafę. tam widzi "drugiego kota" w lustrze więc odbija się od niego łapkami i pędzi z powrotem do przedpokoju. zrobiła się odważniejsza i codziennie odkrywa coś nowego :evil_lol: Quote
peate Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 a tu kilka fotek jak się czai na sypialniany dywanik :cooldevi: mam cię dywaniku! :kociak: już mi nie uciekniesz :diabloti: Quote
togaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Peate....myślę,że jak Mija odkryje wszystko co do odkrycia to..zacznie sie nudzić. A wtedy najlepsza pora na dostarczenie Miji towarzystwa....;) Quote
peate Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 a tak potem śpi niewiniątko :sleep: (jak jej nikt fleszem po oczach nie świeci :evil_lol:) Quote
peate Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 togaa napisał(a):Peate....myślę,że jak Mija odkryje wszystko co do odkrycia to..zacznie sie nudzić. A wtedy najlepsza pora na dostarczenie Miji towarzystwa....;) właśnie też tak coś dzisiaj mamie napomknęłam :cool3: Quote
peate Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 jako, że o tej porze jakoś szybciej niż zwykle idzie wklejanie fotek to pozwolę sobie wstawić jeszcze kilka :lol: ta woda jest jakaś smaczniejsza niż ta z kociej miski ;) a gdy pragnienie już zaspokojone ... .. no to idę trochę porozrabiać, żeby za nudno nie było :eviltong: Quote
togaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 peate..a wiesz cos o wcześniejszych losach malutkiej nim trafiła do schronu??? Wlasciwie to jak sie w nim znalazła..? Quote
peate Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 a tak idzie tacie wkupywanie się w łaski kici ;) najpierw trzeba przekupić Miję mięskiem i krewetkami :cool3: a potem jest już z górki ... i to Mija przymila się żeby jeszcze coś dostać :lol: Quote
togaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 peate napisał(a):a tak potem śpi niewiniątko :sleep: (jak jej nikt fleszem po oczach nie świeci :evil_lol:) To jest dla mnie najpiekniejsze zdjęcie....!!!!!!!!!!! Piękny...szczęśliwy kot..... Quote
peate Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 togaa napisał(a):peate..a wiesz cos o wcześniejszych losach malutkiej nim trafiła do schronu??? Wlasciwie to jak sie w nim znalazła..? wiem tylko, że bubu i jola_k debatowały na tym skąd ona się tam wzięła, ale chyba nie doszły do tego skąd ani kiedy znalazła się w schronisku no chyba, że się mylę :razz: Beata? Jola? Quote
togaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Na pewno była domową kotką...Tak jest ufna i przymilna.. Quote
Recommended Posts