peate Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 no, dzisiaj właśnie minął drugi tydzień od kiedy mieszka z rodzicami, więc najwyższa pora ;) do mamy się przymila już prawie cały czas, siedzą sobie już razem na kanapie i oglądają telewizję, ale taty jeszcze trochę się boi, szczególnie jak założy okulary ;) a najlepiej jest jak zaśnie na kanapie głaskana przez mamę, a obudzi się i nagle zobaczy, ze głaska ją tata ... w tedy nogi za pas i zwiewa :lol: Quote
togaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 peate..!!! jak w najbliższym czasie nie dostarczysz Rodzicom wnuków, to zagłaszczą małą na smierć...!!!:cool3: Quote
peate Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 jak to nie mają wnuków? przecież już Im dałam dwóch ślicznych chłopaczków :loveu: Quote
peate Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 popatrzcie tylko na tą paszczę :kociak: i te pazurki :diabloti: normalnie to nie Słonko, ani nawet Mija to po prostu dzika bestia :vamp: Quote
peate Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 nikt juz do kici nie zagląda :-( a mała zaczęła już rozrabiać, że hej :diabloti: jak mama wpadnie to może opisze najciekawsze historie ;) Quote
BUDRYSEK Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ja czytam cały czas!:lol: Mama niech sie cieszy że ma "tylko" jednego Kociaczka który rozrabia! Ja tego rozrabiana mam "parę" razy wiecej! Wyjde tylko na spacer z psem a w domu demolka!!! Quote
togaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Zaglądamy...zagladamy...! To miód na serce ogladać szczęśliwego kota !!!!!! Quote
_bubu_ Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 nie nadążam z oglądaniem fotorelacji :evil_lol: szkoda ze inni adoptujący nie przysyłają tylu zdjęc. Powinni brać przykład z tego wątku :razz: wszystkie zdjęcia śliczne. Ale to jest wyjatkowe :cool3::cool3: Quote
Mija Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Witam wszystkich czytających wątek Słonka - Miji . Mija jak Peate pisała rozrabia na całego.Są już pierwsze straty, miska z kwiatami wylądowała w nocy na podłodze.A Mija w najlepsze bawiła się rozbitym szkłem.Kwiaty w donicach poobrywane, bierze się nawet za kaktusy ! Najgorsze to to, że Ona rozrabia w nocy i boję się,że niedługo sąsiedzi przestaną mi się kłaniać ha, ha ,ha.:mad::agrue: Czy jest jakiś sposób,żeby zamienić jej dzień z nocą:stormy-sad: ??? Quote
peate Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 no to może ja, tak na potwierdzenie słów mamy wstawię fotki :evil_lol: Quote
peate Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Mija po środku ... placu zabaw :cooldevi: a tak wygląda zabawa Miji z fikusem :diabloti: podejrzewam, że w tej nie równej walce tylko kicia dobrze się bawi :eviltong: Quote
Mija Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Dziękuję Ci kaja 555 !!! Nowy domownik musi mieć swój nowy album.Niech wszyscy zobaczą jak rozrabia.:crazyeye: Quote
_bubu_ Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 zdjęcia z fikusem rewelacyjne :evil_lol::evil_lol: Słonko po prostu musi nadrobić ten czas kiedy musiała siedzieć w klatce :p Jak nadrobi to może w nocy zacznie spać :evil_lol: Quote
togaa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Mija...nocny Marek..!!!!:razz: Sliczna jest...drobniusia....!!! Peate...szykuje sie w Zywcu 19 i 26 pażdż. bazarek na nasz schron.! Ciekawe z czym tym razem wrócisz do b-b...????:evil_lol: Quote
peate Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 togaa napisał(a):Mija...nocny Marek..!!!!:razz: Sliczna jest...drobniusia....!!! Peate...szykuje sie w Zywcu 19 i 26 pażdż. bazarek na nasz schron.! Ciekawe z czym tym razem wrócisz do b-b...????:evil_lol: ha, ha, ha :megagrin: Togaa nie kracz, bo się w ogóle nie pojawię ;) Quote
Mija Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Peate lepiej nie jedź,bo wiesz czym to się kończy !!! Togaa , wiem kto ma śliczny, duży ogród, tam się jeszcze dużo, dużo zmieści! Gdyby co !!!;) Quote
togaa Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Mija..a ja wiem kto ma piękne,nowiutkie parkiety i wogóle...ślicznie mieszka..:lol: Czy tylko ja mam miec podłogi zdrate do zywego,kłaki nawet w lodowce i niespodzianki w wannie...?????!!!:evil_lol: Quote
peate Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 mama twierdzi, że nieładnie tu wyszła, a to wcale nie prawda .... ... uśmiechu tylko zabrakło, no nie :cool3: Quote
peate Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 a teraz zagadka :evil_lol: mama zauważyła coś ciekawego na główce Miji :p ciekawe czy jeszcze ktoś to widzi? :cool3: Quote
togaa Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 No jest...jakby aureola...???;) Takie to noszą święci...,ale majac przed oczami demolando jakie Mija robi w domu, to to aureola pewnie nie jest???:evil_lol: Quote
peate Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 no, no, no :cool3: jest już aureola i twarz .. kto dalej? Quote
togaa Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 BUDRYSEK napisał(a):a ja widze twarz(?!):crazyeye: Własnie,właśnie.....ja też widzę twarz,albo mordkę....taka psią raczej.Jak z kreskówki Reksia.?:razz: Ale jest tez coś jakby końska podkowa????;) Ech... Gdyby Mija była jednobarwna,nie byłoby problemów ..! Zaraz pooglądam moje burasy,czy tez coś maja na głowie????;) Quote
Recommended Posts