_bubu_ Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 jakie ona ma futerko :crazyeye: aksamitna kicia :cool3: Quote
togaa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Jest taka słodka,że można na nią patrzec...,patrzeć... Przecudne maleństwo!!!! Ile ona może mieć miesięcy? Quote
Mija Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Skoro jak Bubu pisała,gdy została zabrana ze schroniska do lecznicy miała 6 miesięcy,to teraz ma 9 miesięcy.:fadein: Quote
Jola_K Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 uwielbiam takie watki :multi: przybywam do nich naladowac akumulatory!! :p sliczna, szczesliwa kicia :loveu: Quote
peate Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 no, a Mija coś zastrajkowała z nowymi fotkami Miji :roll: mam jeszcze tylko takie z serii "śpiące" :sleeping: mumia ;) szybka drzemka w międzyczasie zabawy piłeczką .. i jak księżniczka, na poduszeczce :sleep2: Quote
Mija Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No są już nowe zdjęcia.Nie chcę zanudzać oglądających ,dlatego dawkuję stopniowo.:user: Quote
togaa Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ach, jak miło to oglądać....!!! W dodatku kiciulka tak pieknie kolorystycznie wtapia się w Twoje mieszkanie....!!! Szczęśliwego kota nigdy dosyć.. ... Tak jak pisała JolaK..'chcemy ładowac akumulatory." i prosimy o duuuuuuuużo kota !!! Quote
Mija Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Jeżeli tak, to będę dodawała duuuuuuuuuuuużo kotka !!!:lol::bye::wolfie::user: Quote
Mija Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Zrobione zdjęcia przesyłam peate i niestety to Ona decyduje kiedy je zobaczycie.:buzi: Quote
peate Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mija napisał(a):Zrobione zdjęcia przesyłam peate i niestety to Ona decyduje kiedy je zobaczycie.:buzi: dobra, dobra .. Quote
peate Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mija napisał(a):Zrobione zdjęcia przesyłam peate i niestety to Ona decyduje kiedy je zobaczycie.:buzi: dobra, dobra .. najlepiej zwalić to na kogoś innego ;) Quote
peate Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 no to dobra, żeby nik nie mówił, że ja taka zła ciotka jestem to proszę bardzo .. Mija i jej plac zabaw z najnowszym niebieskim nabytkiem :lol: Quote
peate Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 zabawa w chowanego ;) nie martwcie się wszystko z tym workiem pod kontrolą :p Quote
togaa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Widzę że cały dom Miji to wielka kocia bawialnia....!!!:lol: Quote
Jola_K Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jak kolorowo i wesolo :loveu: sliczna! i nakryliscie ja jak na dogo odpisuje w jakims watku :evil_lol: Quote
_bubu_ Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 co za uśmiech :diabloti: niebieski tunelik pierwsza klasa, i ta wielka czerwona piłeczka :evil_lol: a mnie ciągle nie opuszcza takie odczucie że Mija chetnie podzieliłaby sie swoim dobytkiem z drugą kicią :cool3: najlepiej z jakimś przystojnym kocurkiem :razz: W dwójke fajniej sie bawi :razz: Quote
Jola_K Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 _bubu_ napisał(a): a mnie ciągle nie opuszcza takie odczucie że Mija chetnie podzieliłaby sie swoim dobytkiem z drugą kicią :cool3: najlepiej z jakimś przystojnym kocurkiem :razz: W dwójke fajniej sie bawi :razz:wyjelas mi to z ust (dokladniej: spod palcow) ;) Quote
togaa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Właśnie, właśnie...... bo wyrośnie z Miji rozpieszczone, egoistyczne , chimeryczne i tłuste kocisko...;) Quote
Mija Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Pokochałam już psa ze schroniska, który dożył 18 lat,a teraz Słonko ze schroniska,które mam nadzieję też dożyje sędziwego wieku.I na tym pozostaniemy.Ja wiem,że przy Joli K te moje 2 zwierzaczki to kropla w morzu potrzeb,ale dam szansę innym, młodszym,pełnym energii z kochającym sercem. A.....zapomniałam jeszcze o śwince morskiej,którą przygarnęłam ze szkoły .;) Quote
peate Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ja tylko napomknę, że zanim Mija wzięła do siebie Słonko to miała identyczne wymówki :evil_lol: tak więc .... :cool3: Quote
peate Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Mija "w locie" za ... cukrem :evil_lol: a tak wygląda po brykaniu :evil_lol: Quote
Mija Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Kto mi podpowie,gdzie postawić choinkę, gdy ma się kotka w domu ??? Najlepiej by było powiesić ją pod sufitem !:evil_lol: A może jakieś inne sensowne propozycje ???:hmmmm::tree1::tree1::tree1: Quote
Recommended Posts