Mija Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Togaa, masz rację. Ja też uważam że to podkowa NA SZCZĘŚCIE !!!:cunao: Quote
togaa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Czyli Mija ma wypisane szczęście na.......głowie:razz:!? Kochana maleńka...! No i zdaje się że ma fajny charakter,bo nie slyszałam skarg by ktos z domowników odniósł jakieś rany drapano-szarpane...???:evil_lol: Quote
Mija Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Podrapana jestem ale to jakby na własne życzenie.Chciałabym ją nosić na rękach i przytulać, a ona nie zawsze ma na to ochotę. Straty też są , dwa flakony rozbite,kwiatek obszarpany z liści, ziemia wykopywana z doniczek. Ale to zdaje się normalne.....!Więc nie skarżę się. No może troszeczkę mamie chrzestnej / peate/.;-) Quote
_bubu_ Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 a co tam dzisiaj porabia kicia? coz nowego zbroiła? :evil_lol: Quote
Mija Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Dzisiaj rano znalazłam kaktusy na podłodze.Mija powyrywała je z misy stojącej na stole.Zaznajomiła się również z łazienką. Znalazłam ją w wannie.Nie była tam pierwszy raz, bo już wcześniej zauważyłam jej ślady.:evil_lol: Najbardziej intrygują ją szafy przesuwane.Gdy tylko usłyszy, ze je otwieram od razu jest przy mnie.I oczywiście pakuje się do szafy. Oprócz tego zjadła dzisiaj jedną muchę i biedronkę na deser.Stołówka jest na oknie.:wolfie: A tak wogóle to jest kochana !!!:multi::cool2: Quote
peate Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 to ja może wstawię dokumentację zdjęciową :lol: kaktusów niestety nie widać :shake: Quote
peate Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 krwiożerczego ataku na muchę i biedronkę na szczęście nie uchwycono :pissed: Mija była szybsza :-( Quote
peate Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 a tutaj udokumentowana kradzież :evil_lol: haa! tu się schowałeś flamasterku :diabloti: już cię mam i zabieram ze sobą :evilgrin: a teraz się pobawimy :cooldevi: Quote
peate Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 popatrzcie tylko jaki mam ślicznie cętkowany brzusio :loveu: Quote
peate Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 a Mija dostała dziś prezent :loveu: kto zgadnie jaki? Quote
_bubu_ Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 peate napisał(a):a Mija dostała dziś prezent :loveu: kto zgadnie jaki? osobisty telewizorek? :evil_lol: ;) komplet flamastrów? :roll: nowego fikusa do obgryzania? :diabloti: Centki na brzuszku ma booossskie !!! :crazyeye: Quote
peate Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 niestety bubu nie trafiłaś :p ale nie poddawaj się i próbuj dalej :p Quote
BUDRYSEK Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Szeleczki i smyczkę?:lol: no chyba ze myche jej upolowałas?!:evil_lol: Quote
peate Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Budrysek też nie trafiła :eviltong: a w dodatku z tą myszką to przesadziła :diabloti: moje koty nie jedzą nic co żywe i się rusza ... ... no poza rybikami, pająkami i wszelkimi owadami latającymi :roll: a ja killerem nie jestem :no-no-no: tak że ... próbujcie dalej :razz: Quote
Mija Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Mogę podpowiedzieć ??????????????:Cool!::bigcool: Quote
BUDRYSEK Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Mija napisał(a):Mogę podpowiedzieć ??????????????:Cool!::bigcool: Jak najbardziej!!!:evil_lol: Quote
togaa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ja też.....ja tez prosze o podpowiedż.....!;) Moje kocie "gady" same sobie robia prezenty...Wlaśnie pochowałam sikorkę,ktora przyszła na taras na orzechy..:mad: Quote
BUDRYSEK Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Mija napisał(a):Nazywa się " Oviedo " :bluepaw: Oviedo to miasto w Hiszpanii,północnej zresztą :evil_lol: czyżby pojawił sie nowy towarzysz?;) Quote
Mija Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Peate dodaj już te zdjęcia i nie męcz tak wszystkich zgadywaniem.:razz: Nie chcę nikogo rozczarować .:huh: Quote
BUDRYSEK Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dostała swojego prywatnego kwiatka ?!:lol: Quote
peate Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Oviedo to miasto w Hiszpanii,północnej zresztą :evil_lol: czyżby pojawił sie nowy towarzysz?;) niestety nie :-( ... jeszcze :diabloti: Quote
peate Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Dostała swojego prywatnego kwiatka ?!:lol: no kwiatki dostała ... mama na imieniny, a Mija ich nie odstępuje na krok :evil_lol: ale to jednak nie o kwiatki chodziło :roll: Quote
peate Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 no dobra ... już nie będę dłużej trzymała Was w niepewności :roll: Mija dostała ... Quote
Recommended Posts