pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Jakaś maskotka? Brak mi pomysłów, za małe zdjęcia :razz: Quote
peate Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 mama będzie chyba musiała zrobić zbliżenie zabawki :razz: Quote
peate Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 a tymczasem ... Mija w swoim żywiole :evil_lol: zabawia się na swoim prywatnym placu zabaw :razz: Quote
peate Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 a pamiętacie jeszcze jak Mija wybierała się na sylwestrową imprezę? :cool3: tym razem było coś innego do picia ;) Quote
togaa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 To ujęcie jest przecudne.....! A ta żołądkowa to w celach leczniczych po imprezie została skonsumowana..???:evil_lol: Quote
Mija Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 To wygląda tak,że wszystkie pudła w których mąż przynosi zakupy są testowane przez mojego kota.To dla Niego najlepsza zabawa!:evil_lol: I nie sprawia mu różnicy po jakich specjałach są te opakowania:evil_lol: Quote
peate Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 no, bo jeszcze ktoś pomyśli, że zakładacie sklep monopolowy :evil_lol: Quote
togaa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Gratulacje dla pro-ekologicznego Pana domu że zakupy w kartonie a nie w 5-ciu reklamówkach.... No i przy okazji Mija ma nowe schowanko! A czy w domu jest jeszcze jakis kącik gdzie jej nie było? Quote
Mija Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Jak już pisałam wcześniej chyba nie ma już w domu takiego miejsca gdzie jeszcze Mijka nie zajrzała.Chociaż ....może jeszcze coś znajdzie !!!:evil_lol: Nigdy nie wiadomo !!! Quote
peate Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ja wiem! ja wiem! Mija nie była jeszcze na balkonie :lol: Quote
Mija Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Masz rację !!!Ale tam niech lepiej nie zagląda, chyba że ze spadochronem. 6 piętro- możne się latania nauczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
togaa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='peate']ja wiem! ja wiem! Mija nie była jeszcze na balkonie :lol:[/quote] O Matko Jedyna!!!!! Ale wymysliłaś...!!!!! zgroza...!!!!:crazyeye: Quote
peate Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ja broń Boże nie chcę żeby mała tam wychodziła, ale tak jak mówię to jest chyba jedyne miejsce, w którym jeszcze jej nie było :diabloti: Quote
peate Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 żeby nikt nie miał wątpliwości, że to jednak nie monopolowy ;) Quote
peate Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 i Mija po zabawie tajemniczą zabawką ... a tu rozwiązanie zagadki :cool3: Quote
Mija Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wszyscy już wiedzą co to, prawda ? Bo ja już dopisałam na poprzednich stronach !!!:razz: Quote
togaa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Musiałam zajrzeć na str. 35.. "torebki z cukrem"...no w życiu bym nie zgadła...:razz: Jak troche więcej potrenujecie, to na obrazie lądować będą kilówki....:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kurcze, ja też bym na to nie wpadła :crazyeye: Ależ ma Mija oryginalne zabawki... ;) :loveu: Quote
Mija Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Polecam,sprawdzają się.Uwaga....uzależniają !!!:razz: Togaa, u nas nie ma kilówek,bo my nie słodzimy !!!:nono: Quote
peate Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ciiiiii .. ale na reszcie dogo mi ruszyło :cool2: tak więc szybko nadrabiam zaległości .. a jako, że mama szaleje z aparatem to trochę się tego zebrało :evil_lol: no to zaczynamy: Mija i zabawa z drapakiem :diabloti: co to czarne i kudłate coś będzie mi tu dyndać .. ha, ha :kociak: z tej strony się mnie nie spodziewa .. no, to czarnego kudłacza mam już z głowy, teraz myszce pokaże gdzie jej miejsce :diabloti: mam cię, zjem cię :diabloti: o! ty też się chcesz ze mną pobawić :kociak: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ale ona się rozwala na tym drapaku, bombowe zdjecia! :loveu: Ostatnie najlepsze... :evil_lol: Quote
peate Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 a tym razem Mija zwiedzała łazienkę ciekawe co to takiego ? hop, i już jestem w środku .. o :crazyeye: koleżanka :loveu: ehhh, no i zwiała .. :roll: ciekawe gdzie sobie poszła ... Quote
peate Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 a ciekawe co to takiego ? zaraz to rozpracuję :kociak: :thinkerg: no i znalazłam sobie nowy wodopój Quote
katik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Rewelacyjne fotki wannowe. :cool3: Kicia śliczna. :loveu: Mój kicio uwielbia siedzieć w łazience w misce lub wannie. :lol: Quote
Recommended Posts