peate Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Mija bardzo lubi się przebierać i udawać, że wcale nie jest kotem :cool3: tutaj np. udaje, że jest gustowną bluzeczką z futerkiem :evil_lol: teraz wykończeniem torebki :cool3: patrzcie jestem wodą mineralną :kociak: laptopa też umiem udawać :cool1: a tak udaje ... nieżywą :roll: Quote
Mija Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No peate stanęłaś na wysokości zadania.Komentarze świetne, możemy założyć duet! Zresztą już to zrobiłyśmy...!:eviltong::buzi::calus: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Mija jako laptop najlepsza! :lol: Quote
_bubu_ Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 mi sie podoba nieżywa :evil_lol: jest świetną aktorką :evil_lol: Quote
togaa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A jak kulturalnie Mija traktuje łazienkę???? Jednej z moich kocic wanna myli sie z kuwetą! Mąż zagroził że przestanie sie kapac..?!!:evil_lol: Nie wiem co gorsze.....!!!?? Quote
Mija Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 togaa napisał(a):A jak kulturalnie Mija traktuje łazienkę???? Jednej z moich kocic wanna myli sie z kuwetą! Mąż zagroził że przestanie sie kapac..?!!:evil_lol: Nie wiem co gorsze.....!!!?? Bo Mija jest dobrze wychowana !!!:evil_lol: Quote
peate Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 innych miejsc w domu Mija nie traktuje już tak kulturalnie :evil_lol: np. kwiatki na stole się jej podobają, ale wazon to już nie bardzo :no-no-no: Quote
Mija Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ja tu o dobrym wychowaniu, a Ty takie fotki wstawiasz właśnie teraz peate...;-):lol: Quote
peate Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 nikt do Słonka nie zagląda :obrazic: a ja mam mnóstwo nowych fotek :eviltong: Quote
Isabel Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ja zaglądam, podczytuję i oglądam piękne fotki. Bardzo lubię ten wątek, jest taki optymistyczny :loveu: Quote
_bubu_ Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 peate napisał(a):nikt do Słonka nie zagląda :obrazic: a ja mam mnóstwo nowych fotek :eviltong: dawaj dawaj :P Quote
peate Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 no dobra :roll: ale teraz to ja jestem w pracy i piszę tu cichaczem :evil_lol:, więc fotki wrzucę dopiero wieczorem Quote
BUDRYSEK Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 prawdziwa Gwiazda!!!!:loveu: nie ukrywam ,ze ma to po mnie ;) Quote
Jola_K Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ja tez zagladam :p moje koty potrzebuja takich domkow, 19 domkow im trzeba!! HELP! :placz: Quote
peate Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 no to rozróby ciąg dalszy ... :diabloti: zgadniecie co się stało ? Quote
peate Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 :diabloti: :diabloti: :diabloti: ... :evil_lol: Quote
peate Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 rodzice testują dwa rodzaje zabezpieczeń: 1. kamienie ale muszą to być wieeeelkie głazy, bo małe .. służą oczywiście do zabawy :evil_lol: 2. folia samoprzylepna, ułożona klejem do góry :diabloti: bo przyklejona do ziemi nie zdaje egzaminu, natomiast ta do góry przykleja się do łapki, no i Miji się to nie specjalnie podoba :evil_lol: ale mała ma krótką pamięć :evil_lol: Quote
Mija Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 No niestety, z kaktusem Mija dała sobie radę.Znalazła malutki kawałek,bez foli samoprzylepnej i znowu miałam do sprzątania ziemię na podłodze. A później było polowanie na muchę....biegała,skakała,a ja przed nią łapałam w biegu flakony,kwiatki,świeczniki....i wszystko co stało na drodze !:-x:-x:-x Tym razem to ja wygrałam.:evil_lol: Quote
togaa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Dawno tu nie zaglądałam.../czas!!!/ , ale teraz usmiałam sie setnie!!!:evil_lol: Juz widze duża Miję w pogoni za muchą...:lol: a pomysl z folią samoprzylepną..genialny!!!! Widze że trwa zabawa kto kogo przechytrzy....;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Przedstawiałyście nam Miję jako słodkiego aniołka, a wyszło, że ma dziewczynka charakterek :diabloti: Kaktusa chyba trzeba będzie hodować pod szkłem :evil_lol: Quote
peate Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Kaktusa chyba trzeba będzie hodować pod szkłem :evil_lol: byłoby ciężko, bo w domu jest nie tylko jeden kaktus :evil_lol: Quote
Mija Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A dla Miji kaktus to nie problem.Służy jej do zabawy i nie tylko.Ostatnio powyrywała i pogryzła małe kaktusiki, a potem się nimi bawiła.:evil_lol: Quote
Recommended Posts