Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 506
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Patka, Ty już nie dawaj tych zdjęć, bo i tak nikt ich nie ogląda.Widzisz,że cisza zapanowała na wątku.:lookarou::lookarou::lookarou:
:helo: :oops2:

Posted

Mija...no co Ty!!!!
Pewnie że oglądamy.....!!!Ten wątek to takie słoneczko!! Jak człowiek na adopcyjnych str. naczyta sie o tych wszystkich psich biedach, to potem żeby nie zwariować zaglądam do Miji.....ku pokrzepieniu serc!

Posted

oglądamy i czekamy na kolejne :razz: ten wątek jest jak serial :p trzeba bedzie pozniej jakies zdjecie wybrac do naszego kalendarza z metamorfozami na przyszły rok. wiec im więcej tym lepiej :evil_lol:

Posted

Ja oglądam każdą serię zdjęć, tylko przyznam, że czasem po prostu głupio mi pisać po raz kolejny, że padam z zachwytu nad urodą pięknej Miji :loveu: Bo to niezaprzeczalne jest :loveu:

Zastanawiam się czy te wielkanocne jajka przetrwały konfrontację z kotką?:evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ja oglądam każdą serię zdjęć, tylko przyznam, że czasem po prostu głupio mi pisać po raz kolejny, że padam z zachwytu nad urodą pięknej Miji :loveu: Bo to niezaprzeczalne jest :loveu:

Zastanawiam się czy te wielkanocne jajka przetrwały konfrontację z :evil_lol:kotką

Jajka zostały zjedzone,bo Mija nie lubi na twardo.Tylko surowe żółtko !:razz:

Posted

... no to zapraszamy na 420 odcinek serialu pt. '' ... "
(no właśnie może ktoś ma pomysł na tytuł serialu? :razz:)

oto Mija ze swoją najlepszą kumpelą ;)