Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
Dokładnie, więc bądźmy dobrej myśli ;)
Ja jutro wysyłam psiaki do piątkowej Gazety Wyborczej, mam nadzieję, że będzie jakiś odzew :cool3:

Liczymy na to!!!

Posted

tomcug napisał(a):
Super, każda inicjatywa się liczy. :loveu:

Porównując moją inicjatywę (GW) a Twoje ogłoszenia to ja jestem pikuś przy takim ogromie Twojej pracy :lol:

Posted

Liczą się efekty, czasem wystarczy jedno ogłoszenie w odpowiednim miejscu i czasie. Nigdy nie wiadomo, gdzie czeka ta Osoba, ale coś trzeba robić i takie zjednoczenie sił jest po prostu dobre. Każdy robi to, co może, potrafi i wszystko jest ważne. :loveu:

Posted

Historia listonosza i listonoszowej jest przednia...coz gdyby nie te psiaki nieboraki w tle!
Zmysl czy ty jestes jej autorem ? chodzi mi o zredagowanie?
Znakomita!

Posted

pixie napisał(a):
Historia listonosza i listonoszowej jest przednia...coz gdyby nie te psiaki nieboraki w tle!
Zmysl czy ty jestes jej autorem ? chodzi mi o zredagowanie?
Znakomita!

Wrodzona skromność nie pozwala mi ustosunkować się do tego pytania:oops:

Posted

Kurczę, a ja staram się wczuć w sytuację tego faceta i bardzo mi go żal. I to uczucie dominuje, kiedy czytam tę nieszczęsną historię. I te psy - zabawki.
No nic, widocznie znikło moje poczucie humoru, może dlatego, że znowu do pracy muszę dyrdać. Dobrze, że nie rano. :razz: