Bella1 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Napewno będą zainteresowani , to atrakcyjne pieski żeby to był jednak domek odpowiedni dla takich maleństw Quote
Zmysł Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Ziutka napisał(a):Dokładnie, więc bądźmy dobrej myśli ;) Ja jutro wysyłam psiaki do piątkowej Gazety Wyborczej, mam nadzieję, że będzie jakiś odzew :cool3: Liczymy na to!!! Quote
tomcug Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ja też bardzo liczę na to, że psiaki znajdą wspaniały domek. Bo nie ma co ukrywać, łatwo nie będzie. Quote
Ziutka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Właśnie wysłalam psiaczki do piątkowej GW ;) Quote
tomcug Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ziutka napisał(a):Właśnie wysłalam psiaczki do piątkowej GW ;) Super, każda inicjatywa się liczy. :loveu: Quote
Ziutka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 tomcug napisał(a):Super, każda inicjatywa się liczy. :loveu: Porównując moją inicjatywę (GW) a Twoje ogłoszenia to ja jestem pikuś przy takim ogromie Twojej pracy :lol: Quote
tomcug Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Liczą się efekty, czasem wystarczy jedno ogłoszenie w odpowiednim miejscu i czasie. Nigdy nie wiadomo, gdzie czeka ta Osoba, ale coś trzeba robić i takie zjednoczenie sił jest po prostu dobre. Każdy robi to, co może, potrafi i wszystko jest ważne. :loveu: Quote
Ziutka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ja z niecierpliwością czekam na te efekty i mam nadzieje, że będą :cool3: Quote
Martunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ja również taką mam nadzieję. :) Trzymam kciuki, by się udało. :kciuki: Quote
Isabel Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Aż się wierzyć nie chce, przy takiej ilości ogłoszeń! Quote
tomcug Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Tak, czekamy i na razie chyba tylko my się nimi interesujemy. Quote
pixie Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Historia listonosza i listonoszowej jest przednia...coz gdyby nie te psiaki nieboraki w tle! Zmysl czy ty jestes jej autorem ? chodzi mi o zredagowanie? Znakomita! Quote
Zmysł Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 pixie napisał(a):Historia listonosza i listonoszowej jest przednia...coz gdyby nie te psiaki nieboraki w tle! Zmysl czy ty jestes jej autorem ? chodzi mi o zredagowanie? Znakomita! Wrodzona skromność nie pozwala mi ustosunkować się do tego pytania:oops: Quote
tomcug Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Kurczę, a ja staram się wczuć w sytuację tego faceta i bardzo mi go żal. I to uczucie dominuje, kiedy czytam tę nieszczęsną historię. I te psy - zabawki. No nic, widocznie znikło moje poczucie humoru, może dlatego, że znowu do pracy muszę dyrdać. Dobrze, że nie rano. :razz: Quote
Recommended Posts