Zmysł Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 tomcug napisał(a):Kurczę, a ja staram się wczuć w sytuację tego faceta i bardzo mi go żal. I to uczucie dominuje, kiedy czytam tę nieszczęsną historię. I te psy - zabawki. No nic, widocznie znikło moje poczucie humoru, może dlatego, że znowu do pracy muszę dyrdać. Dobrze, że nie rano. :razz: Historia faktycznie tragi-komiczna Quote
Zmysł Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Czy był już jakiś telefon w sprawie prośków? Quote
pixie Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ja takze przylączam sie do tego spaceru o wlasnie prosiaczki! malupacie:loveu: razem razniej! wyslalam takze link do irmy hmmm szukamy nadal co to znaczy ze ma wiezadla w trzech lapkach zerwane to juz na stale czy chwilowo..dlaczego tak ma?:cool1: nie znam sie ani w zab na wiezadlach? :cool3: jak to sie objawia? trudnosci z chodzeniem czy podskakiwaniem na lozeczko?:crazyeye: Quote
Zmysł Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Z tego, co wiem Kasia poczyniła jakieś medyczne kroki w sprawie tej łapki. ale, czy są jakieś efekty? na razie brak wieści Quote
pixie Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ciekawi mnie to czy to mu przeszkadza wskakiwac na podusie? jak on musi cierpiec malutki, jesli nie moze sie wdrapac tam gdzie chce! i skad to sie wzielo? hmmm czekamy na wiesci o lapince i Rodzince cudne psiaczki prosiaczki! malupacie:loveu: Quote
akucha Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Jakie to cudeńka, aż żal, że człowiek zabrać nie może. Ludzie, nie kombinujcie, nie zastanawiajcie się tak długo - BRAĆ i kochać mocno!!!!!!!!!!!!! Może wystawić je na trójmiejskich, co? Quote
Gosiapk Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 akucha napisał(a):Jakie to cudeńka, aż żal, że człowiek zabrać nie może. Ludzie, nie kombinujcie, nie zastanawiajcie się tak długo - BRAĆ i kochać mocno!!!!!!!!!!!!! Może wystawić je na trójmiejskich, co? Wystaw, wystaw! Quote
Zmysł Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 akucha napisał(a):Jakie to cudeńka, aż żal, że człowiek zabrać nie może. Ludzie, nie kombinujcie, nie zastanawiajcie się tak długo - BRAĆ i kochać mocno!!!!!!!!!!!!! Może wystawić je na trójmiejskich, co? a co to znaczy?:oops: Quote
Zmysł Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 A ja zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showth...0#post10696770 Quote
akucha Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Zmysł']a co to znaczy?:oops: Ogłoszenia trójmiejskie (Gdańsk, Gdynia, Sopot) :lol:: http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/zwierzeta/kropka-i-maksio-chihuahua-szukaja-domku-warszawa-ogl1264711.html Muszę jeszcze odnaleźć i wkleić telefon kontaktowy. Quote
Recommended Posts