teapot Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Widziałam maluchy: To nie są psy- to świnki morskie na dłuższych nóżkach!!!:evil_lol: Co do adopcji -Pani musiałaby być bardzo tolerancyjna, bo psiakom zdarza się zapomnieć, że od siusiu i kupki jest podwórko...:roll: Quote
Berek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ... typowy problem małych ras - nie dlatego że "taka ich uroda" tylko że na początku drogi życiowej ich właściciele znacznie gorzej sobie radzą z naukączystości. O.K., przyjmuję do wiadomości. Znaczy, szukamy "twardego rzemienia" ktory będzie bardzo zdecydowany na pieski. Ktoremu mała kupka czy kałużka na dywanie od czasu do czasu nie robi róznicy... :lol: Quote
koci-świat Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Berek napisał(a):... typowy problem małych ras - nie dlatego że "taka ich uroda" tylko że na początku drogi życiowej ich właściciele znacznie gorzej sobie radzą z naukączystości. O.K., przyjmuję do wiadomości. Znaczy, szukamy "twardego rzemienia" ktory będzie bardzo zdecydowany na pieski. Ktoremu mała kupka czy kałużka na dywanie od czasu do czasu nie robi róznicy... :lol: Dla obrony prośków- kupko-siki zdarzają się coraz rzadziej i ZAWSZE lądują w łatwo zmywalnym miejscu-terakocie, podłodze itd. Quote
Berek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Domek ktory sprawdzałam wycofal się - ale za to - na fali także wyrzutów sumienia :bo my nie możemy" obiecal zająć się sprawą na poważnie i szuka aż iskry lecą. Quote
tomcug Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 No właśnie, może pomału znajdzie się domek. Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 tomcug napisał(a):No właśnie, może pomału znajdzie się domek. Znajdzie się napewno ;) Quote
BIANKA1 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 A ja myślałam , ze prosiaczki już mają dom .Takie śliczności i tak długo czekają :roll: Quote
tomcug Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Na pewno wiek jest ograniczeniem i to, że nie są w pełni sprawne, ale trzeba mieć nadzieję. Quote
BIANKA1 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 tomcug napisał(a):Na pewno wiek jest ograniczeniem i to, że nie są w pełni sprawne, ale trzeba mieć nadzieję. Starsze psy są najfajniejsze . Nie rozrabiaja . nie niszcza , nie brudzą .Same plusy :lol: Quote
Zmysł Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 troszkę się działo, ale widzę, że prośki dalej bez domu Quote
EVA2406 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Zmysł napisał(a):troszkę się działo, ale widzę, że prośki dalej bez domu Niestety :shake: Quote
Martunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Jakie one śliczne. :loveu: Rozkoszne prosiaczki. :) Quote
Erazm Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Nie wkurzać mnie GDZIE TEN DOMEK I INDYWIDUALNE DRAPANKO????????? Quote
tomcug Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ludzie, toż to potwór! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tomcug Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Maksio nie lubi się chyba fotografować i stąd te nerwy. Chociaż wcale nie wiem, czy to Maksio, czy Kropka, są takie podobne. :p Quote
Erazm Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Maksio ma czarny nosek, Kropeczka różowy:evil_lol: Quote
Recommended Posts