Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tomcug napisał(a):
Jutro rano poogłaszam wszędzie tam, gdzie szczeniaczki ostatnio. Tylko proszę o radę - umieszczać ich historię, czy suche fakty - no nie wiem za bardzo. Pójdzie to na całą Polskę, nie zrobi się facetowi krzywdy? Z drugiej strony to kto będzie wiedział o kogo chodzi. Ale proszę o wypowiedzi, żebym czasem niedźwiedziej przysługi nie zrobiła. :cool1:

chyba suche fakty;)

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy sunia jest wysterylizowana? Pytam, bo strach aby nie wpadła w łapy jakiegoś 'producenta' szczeniąt, który nie patrząc na wiek suńki zechce się 'dorobić'. A piesek wykastrowany?

Posted

Dam psiaczki do piątkowej (niestety dopiero wyjdzie w przyszły piątek) wyborczej, poproszę tylko krótki tekst (długi i tak mi skrócą :angryy: ) i w środę wyślę ogłoszenie, my z Luką mamy spory odzew z wyborczej a jeszcze jak ludzie zobaczą, że cziłki to hmm :diabloti: może Kasia już mieć dość telefonów, bo nie zawsze dzwonią "kompetentni :angryy:" ludzie, ale trzeba wszystkiego próbować ;)

Posted

Ziutka napisał(a):
Dam psiaczki do piątkowej (niestety dopiero wyjdzie w przyszły piątek) wyborczej, poproszę tylko krótki tekst (długi i tak mi skrócą :angryy: ) i w środę wyślę ogłoszenie, my z Luką mamy spory odzew z wyborczej a jeszcze jak ludzie zobaczą, że cziłki to hmm :diabloti: może Kasia już mieć dość telefonów, bo nie zawsze dzwonią "kompetentni :angryy:" ludzie, ale trzeba wszystkiego próbować ;)

dzięki. coś tam skrobnę

Posted

koci-świat napisał(a):
Rewelacja, taka ilość ogłoszeń powinna dać jakiś efekt !!
Tomcuq ogromne dzięki

Oj, bywa bardzo różnie, ale Boże daj. Z taką nadzieją robiłam. :lol: