Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ciekawa jestem jak tam odzew z Wyborczej ;) Quote
pixie Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Krasnoludki małe dwa ! :modla:któż Wam swoje serce da? :???: i pokocha, ucałuje :buzi: i wypieści...chore łapki nasmaruje... o muszelki - uszka Wasze zadbac zechce ? nosek wytrze...tez niewielki no kto?:nerwy: może choć ktoś znajdzie się , kto sweterki Wam wydzierga?:hmmmm: jesień wkrótce... po niej zima przyjdzie sroga, o laboga! o laboga!:angryy: hejjjj pomocy! hej ratunku! krasnoludki nam zamarzną! Pojdę szukać w Mapie Dogo takich rączek szczerozłotych, zanieść idę tam błaganie :modla: by Wam ciepło było zimą! Nadal dręczy mnie pytanie jak odnależć jedno serce na kochanie krasnoludków dwóch? :???: Quote
pixie Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 moze juz sweterki ma ktos? malutenkie...tylko dwa! Quote
Zmysł Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 pixie napisał(a):Krasnoludki małe dwa ! :modla:któż Wam swoje serce da? :???: i pokocha, ucałuje :buzi: i wypieści...chore łapki nasmaruje... o muszelki - uszka Wasze zadbac zechce ? nosek wytrze...tez niewielki no kto?:nerwy: może choć ktoś znajdzie się , kto sweterki Wam wydzierga?:hmmmm: jesień wkrótce... po niej zima przyjdzie sroga, o laboga! o laboga!:angryy: hejjjj pomocy! hej ratunku! krasnoludki nam zamarzną! Pojdę szukać w Mapie Dogo takich rączek szczerozłotych, zanieść idę tam błaganie :modla: by Wam ciepło było zimą! Nadal dręczy mnie pytanie jak odnależć jedno serce na kochanie krasnoludków dwóch? :???: Brawo:loveu::loveu::loveu: Quote
Zmysł Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Ziutka napisał(a):Ciekawa jestem jak tam odzew z Wyborczej ;) na razie chyba nic:shake: Quote
akucha Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Zgłosiły się dwa chętne domy, podpytuję trochę i sprawdzam, czy to osoby dorosłe. Dajcie jakiś telefon kontaktowy. Jesli ludzie okażą się fajni, to podam im kontakt do opiekunów. Quote
Zmysł Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 akucha napisał(a):Zgłosiły się dwa chętne domy, podpytuję trochę i sprawdzam, czy to osoby dorosłe. Dajcie jakiś telefon kontaktowy. Jesli ludzie okażą się fajni, to podam im kontakt do opiekunów. już wysyłam pw Quote
Martunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ja również mocno zaciskam kciuki!!! :thumbs: Quote
akucha Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Jeden domek zamilkł, gdy podałam wiek piesków :cool3:, moze jeszcze się odezwie, ale wątpię. Do drugiego nie wiem, czy pisać do nich? Sprawdziłam w googlach mail i okazało się,ze ludzie rozmnażali i sprzedawali psy w typie cane corso. Kobieta napisała, że planuje sterylizowac sukę, ale sama nie wiem... Pierwsza babeczka miała dwójkę małych dzieci. Też nie bardzo, bo prosiaczki potrzebują spokoju prawda? Myślę, że czekamy dalej. Dziękuję za telefon kontaktowy. Quote
Zmysł Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 akucha napisał(a):Jeden domek zamilkł, gdy podałam wiek piesków :cool3:, moze jeszcze się odezwie, ale wątpię. Do drugiego nie wiem, czy pisać do nich? Sprawdziłam w googlach mail i okazało się,ze ludzie rozmnażali i sprzedawali psy w typie cane corso. Kobieta napisała, że planuje sterylizowac sukę, ale sama nie wiem... Pierwsza babeczka miała dwójkę małych dzieci. Też nie bardzo, bo prosiaczki potrzebują spokoju prawda? Myślę, że czekamy dalej. Dziękuję za telefon kontaktowy. no to rzeczywiście, ale przynajmniej coś się dzieje Quote
akucha Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Będę je dalej ogłaszać. Podałam ich wiek w ogłoszeniu. Wierzę, że znajdą swoich ludzi, są takie kochane! Quote
Zmysł Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 akucha napisał(a):Będę je dalej ogłaszać. Podałam ich wiek w ogłoszeniu. Wierzę, że znajdą swoich ludzi, są takie kochane! wielkie dzięki Quote
Bella1 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 To są pieski szczególne , są malutkie , bardzo modne teraz u nas , przy czym parka , więc bardzo uważnie trzeba wybierać dla nich dom , uważam że one nie są dla dzieci , mają już swój wiek teraz powinny być tylko kochane i rozpieszczane , trzeba je ogłaszać a odpowiedni domek napewno się trafi , przecież nie mamy noża na gardle Quote
Zmysł Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Rzeczywiście nie mamy, cierpliwość wskazana Quote
Ziutka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Zmysł :crazyeye: a co Ty o tej godzinie robisz na dogo :cool3: toć to niespotykane :eviltong: Quote
Recommended Posts