Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już to kiedyś pisałam, że bardzo lubię ogłaszać psiaki (tylko możliwości kiepskie, bo marne łącze), ale najbardziej to zdejmować lubię, kiedy wiem, że psiak ma dom. ;)

Posted

tomcug napisał(a):
Już to kiedyś pisałam, że bardzo lubię ogłaszać psiaki (tylko możliwości kiepskie, bo marne łącze), ale najbardziej to zdejmować lubię, kiedy wiem, że psiak ma dom. ;)

Tak, zdejmować jest najprzyjemniej! :razz:

Posted

Zmysł napisał(a):
Są tak ładne,że chyba długo nie będą czekać

Z pewnością nie będą czekać długo :cool3: a jeszcze przy ilości takich ogłoszeń jakie zrobiła ciocia Tomcug to ulala :multi:

Posted

och gdybyz tylko pewna Pani z kilkoma kotami w domu ale i ogrodkiem dala sie namowic na Kropke i Maksia mialyby najcudowniejszy dom pod sloncem!

czy uda mi sie ja przekonac..niedawno stracila duuuuuuuza ogromna i ogromnie ukochana sunie bardzo to przezyla . Bylaby to wspaniala kocio-psia rodzinka

hmmm co tu robic co tu robic?? ?

Posted

pixie napisał(a):
och gdybyz tylko pewna Pani z kilkoma kotami w domu ale i ogrodkiem dala sie namowic na Kropke i Maksia mialyby najcudowniejszy dom pod sloncem!

czy uda mi sie ja przekonac..niedawno stracila duuuuuuuza ogromna i ogromnie ukochana sunie bardzo to przezyla . Bylaby to wspaniala kocio-psia rodzinka

hmmm co tu robic co tu robic?? ?

namawiać! namawiać!

Posted

tomcug napisał(a):
No tak, ale znam osoby (na dogo między innymi :p) które właśnie starszym psiakom dają domki. Może i tym psiakom się poszczęści.

Dokładnie, więc bądźmy dobrej myśli ;)
Ja jutro wysyłam psiaki do piątkowej Gazety Wyborczej, mam nadzieję, że będzie jakiś odzew :cool3: