brazowa1 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Olena84']Jeszcze pewnie nie wierzy co go spotkało. zaczyna wierzyc. " Nigdy nie żałowałam mojej pierwszej decyzji o adopcji psa ze schroniska, czyli Bezy i na pewno nigdy nie będę żałowała, że przygarnęłam Nelsona. Każde stworzenie ma prawo żyć godnie, a jeśli przez ludzką głupotę cierpią zwierzęta, uważam że jeśli tylko ktoś jest w stanie pomóc, musi to robić! Już zauważam zmianę w zachowaniu mojego nowego pieska - nie śpi czujnie, ale wyciągnięty czterema kołami do przodu" Quote
brazowa1 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 jestem ciekawa o czym sni pies,kiedy po raz pierwszy od lat dotyka miekkiego,cudownie ciepłego,przytulnego poslania... Quote
wiewiora1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Wiewiorki rzadko placza!!!!! Ale zobaczcie on ma taki wesoly obled w oczach,,,,,nie dowierza chyba jeszcze,,, Jeszcze jakis czas temu przelewal sie w rekach,,stary , chudy ,,,czekajacy na ostatni dzien,,,,,,Teraz juz pewnie nie mysli o dolaczeniu do Kamy,,,, I oby to trwalo dlugo!!!! Quote
Betbet Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 niech ja ich lepiej nigdy nie spotkam na ulicy, bo moge z rozmachu zasciskac Kobiete na smierc... Jak on sobie śpiuchna, jak on sobie śpiuchna w swoim posłanku!Taki ufny, wtulony jejuuu!!! To jest nagroda za wszystko, taki widok,za porazki, za nerwy. Quote
ponka1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Mogę po kilka razy dziennie te zdjęcia oglądać i to porównanie Hektor w schronie a teraz, aż się chce żyć ! Quote
brazowa1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 wiewiorka:"jeszcze niedawno" :evil_lol:,przypominam wiewiorko,kolezanko droga,ze to niedawno....to kiedy Hektor mial zalamanie zdrowia bylo...4 lata temu! :evil_lol:a pamietam stad,ze mam jego fotki z tamtego okresu :lol: i wtedy to on byl mlodziak wporownaniu z obecnym wiekiem :) Słuchajcie Pani Nelsonowa nas zaprasza w odwiedziny,jak piesek zupelnie ochlonie.Nie wyobrazam sobie spotkania z Hektorem bez Was :) Napisalam juz,ze obecnie to on Nelson? jako,ze gluchy,zmieniono mu imie bez wyrzutow sumienia,hihiihihi,bo Hektor kojarzyl sie z wielkim agresywnym psem,a Nelson z miśkiem Quote
epe Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ciekawa jestem jak się zachowa,gdy Was zobaczy!;) Mój Krystek,poznał ciotki,machał im ogonkiem,przywitał się i od razu do mnie zaczął się przytulać-dał do zrozumienia ciotkom,że już z nimi nie pójdzie.Za bardzo ze schronem mu się skojarzyły! Karusiap się śmiała,że wyrodny,zapomniał o spacerkach i smakołykach:evil_lol: Pewnie nie zapomniał,tylko,że je widywał jedynie w schronie-więc takie embiwalentne uczucie-jak w tym kawale o teściowej i samochodzie:evil_lol: Quote
wredne_słonko Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Nelson brzmi o wiele lepiej niż Hektor. Przynajmniej można ładnie zdrabniać :) Quote
ponka1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Hektor czy Nelson, ważne że szczęśliwy, ale nowe imię, nowy dom, własna pani i właściwie pies jak nowy, oby jak najdłużej mu siły dopisywały :smile: Najlepiej lubię jego zdjęcie na mięciutkim posłaniu, bo on chyba nie pamięta kiedy na czymś takim leżał. :sleep2: Quote
Betbet Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 o matkooo czy ja bede mogla iiiiisc go zobaczyc?z Wami?:-( jeju jakis prezent piekny trzeba mu kupic...kto ma pomysl? co ciocia Betbet moglaby? Quote
brazowa1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 przyniesiemy mu troche siana z jego budy,sie chlopak wzruszy :diabloti: aaaa,mam pomysł,ale to nam Ponka bedzie potrzebna:) bo co myslicie,zeby mu identyfikator,ten ze schr Gdyni (bysmy sie zlozyły) kupic i z jednej strony nr telefonu,a z drugiej "najlepszy przyjaciel",czy co tam wymyslimy? Quote
ponka1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Na tej kostce byłby już Nelson? identyfikator mały jest, mam dla swoich- imię, a z drugiej strony telefony. Będzie pomysł co wpisać, to oczywiście pójdę. Dla mnie on Hektorkiem zostanie, a zmiękczałam go na różne sposoby. Quote
brazowa1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 hihihihi,dla mnie tez Hektorem bedzie,Hekusiem :) Wiesz,ja mysle,ze bez imienia,bo sie nie zmieści :) a poza tym...i tak głucholec. Ponko,ja mysle,ze tam w Gdyni,najwiekszy i najsliczniejszy,jaki maja-taki kupimy.I Ciebie poprosimy o wybor.Zgadzasz sie? Quote
ponka1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jasne, będę chyba w niedzielę, tylko dane na PM proszę, jednak myślę że do tego on by chciał jakieś smaczki,paseczki wołowe, coś na ząb - blaszka go nie zachwyci. A sianko proszę sobie do łóżeczka schować :razz: Quote
brazowa1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ahhahahaahhaahhaha,sianko zachowam i wloze pod wigilijny obrus :evil_lol: hehhehe,jak cos do jedzenia,to mu schroniskowa zupe z gara przyniose,swojski smak :roflt: Quote
Betbet Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 tak,jakies mieciuchne smakolyki musza byc! i...i zdjecie Kamy w ramce chyba...w ramce z serduszkiem...bo Kama wyprosila dla niego dom Quote
ponka1 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ooo, miało być coś do obejrzenia....trudno, pooglądam poprzednie. Quote
brazowa1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 i fotki,ze spaceru=prawdziwego,nad jezioro i do lasu :) takiego Hektora jeszcze nikt z nas nie widział. Quote
wiewiora1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 A tego kolesia to znam!!!!!!!! Ale nasz Hektor ma teraz wspaniale,,,po tylu latach w schronie ,,w kocnu usmiechnelo sie do niego szczescie,,i nie musi spogladac juz dluzej na swiat zza krat!!!!! Miejmy nadzieje ze szybko zapomni o ciezkich czasach schroniskowych ,,i zrelaksuje sie,,,jak na domowego psa przypada A to zdjecie jest niesamowite,,,Rudzielec w locie!!!!:eviltong: chyba widzialem koteczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz::razz: Quote
ponka1 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Cudne , Hektor na wolności, szczęśliwy, swobodny. Chyba jednak łapek nie miał ochoty moczyć w przeciwieństwie do koleżanki. Miał super wycieczkę :multi: Quote
Recommended Posts