Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Jeszcze pewnie nie wierzy co go spotkało.
zaczyna wierzyc.

" Nigdy nie żałowałam mojej pierwszej decyzji o adopcji psa ze schroniska, czyli Bezy i na pewno nigdy nie będę żałowała, że przygarnęłam Nelsona. Każde stworzenie ma prawo żyć godnie, a jeśli przez ludzką głupotę cierpią zwierzęta, uważam że jeśli tylko ktoś jest w stanie pomóc, musi to robić!
Już zauważam zmianę w zachowaniu mojego nowego pieska - nie śpi czujnie, ale wyciągnięty czterema kołami do przodu"

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiewiorki rzadko placza!!!!!
Ale zobaczcie on ma taki wesoly obled w oczach,,,,,nie dowierza chyba jeszcze,,,
Jeszcze jakis czas temu przelewal sie w rekach,,stary , chudy ,,,czekajacy na ostatni dzien,,,,,,Teraz juz pewnie nie mysli o dolaczeniu do Kamy,,,,
I oby to trwalo dlugo!!!!

Posted

niech ja ich lepiej nigdy nie spotkam na ulicy, bo moge z rozmachu zasciskac Kobiete na smierc...
Jak on sobie śpiuchna, jak on sobie śpiuchna w swoim posłanku!Taki ufny, wtulony jejuuu!!! To jest nagroda za wszystko, taki widok,za porazki, za nerwy.

Posted

wiewiorka:"jeszcze niedawno" :evil_lol:,przypominam wiewiorko,kolezanko droga,ze to niedawno....to kiedy Hektor mial zalamanie zdrowia bylo...4 lata temu! :evil_lol:a pamietam stad,ze mam jego fotki z tamtego okresu :lol: i wtedy to on byl mlodziak wporownaniu z obecnym wiekiem :)

Słuchajcie Pani Nelsonowa nas zaprasza w odwiedziny,jak piesek zupelnie ochlonie.Nie wyobrazam sobie spotkania z Hektorem bez Was :)
Napisalam juz,ze obecnie to on Nelson? jako,ze gluchy,zmieniono mu imie bez wyrzutow sumienia,hihiihihi,bo Hektor kojarzyl sie z wielkim agresywnym psem,a Nelson z miśkiem

Posted

Ciekawa jestem jak się zachowa,gdy Was zobaczy!;)
Mój Krystek,poznał ciotki,machał im ogonkiem,przywitał się i od razu do mnie zaczął się przytulać-dał do zrozumienia ciotkom,że już z nimi nie pójdzie.Za bardzo ze schronem mu się skojarzyły!
Karusiap się śmiała,że wyrodny,zapomniał o spacerkach i smakołykach:evil_lol:
Pewnie nie zapomniał,tylko,że je widywał jedynie w schronie-więc takie embiwalentne uczucie-jak w tym kawale o teściowej i samochodzie:evil_lol:

Posted

Hektor czy Nelson, ważne że szczęśliwy, ale nowe imię, nowy dom, własna pani i właściwie pies jak nowy, oby jak najdłużej mu siły dopisywały :smile:
Najlepiej lubię jego zdjęcie na mięciutkim posłaniu, bo on chyba nie pamięta kiedy na czymś takim leżał. :sleep2:

Posted

przyniesiemy mu troche siana z jego budy,sie chlopak wzruszy :diabloti:

aaaa,mam pomysł,ale to nam Ponka bedzie potrzebna:)
bo co myslicie,zeby mu identyfikator,ten ze schr Gdyni (bysmy sie zlozyły) kupic i z jednej strony nr telefonu,a z drugiej "najlepszy przyjaciel",czy co tam wymyslimy?

Posted

Na tej kostce byłby już Nelson? identyfikator mały jest, mam dla swoich- imię, a z drugiej strony telefony. Będzie pomysł co wpisać, to oczywiście pójdę. Dla mnie on Hektorkiem zostanie, a zmiękczałam go na różne sposoby.

Posted

hihihihi,dla mnie tez Hektorem bedzie,Hekusiem :)
Wiesz,ja mysle,ze bez imienia,bo sie nie zmieści :) a poza tym...i tak głucholec.
Ponko,ja mysle,ze tam w Gdyni,najwiekszy i najsliczniejszy,jaki maja-taki kupimy.I Ciebie poprosimy o wybor.Zgadzasz sie?

Posted

Jasne, będę chyba w niedzielę, tylko dane na PM proszę, jednak myślę że do tego on by chciał jakieś smaczki,paseczki wołowe, coś na ząb - blaszka go nie zachwyci. A sianko proszę sobie do łóżeczka schować :razz:

Posted

A tego kolesia to znam!!!!!!!!
Ale nasz Hektor ma teraz wspaniale,,,po tylu latach w schronie ,,w kocnu usmiechnelo sie do niego szczescie,,i nie musi spogladac juz dluzej na swiat zza krat!!!!!

Miejmy nadzieje ze szybko zapomni o ciezkich czasach schroniskowych ,,i zrelaksuje sie,,,jak na domowego psa przypada

A to zdjecie jest niesamowite,,,Rudzielec w locie!!!!:eviltong:
chyba widzialem koteczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz::razz:

Posted

Cudne , Hektor na wolności, szczęśliwy, swobodny.
Chyba jednak łapek nie miał ochoty moczyć w przeciwieństwie do koleżanki. Miał super wycieczkę :multi: