Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nicm i nie winszujcie tylko piszcie co jak. ma ten dom? juz jest w domu? mi nie winszujcie ja sie poklocilam moze to i dobrze, rozjezdzamy sie zareczyn nie ebdzie ale beda iedys inne to wtedy przyjme!!!!bede pamietala o Hektorku;)

Posted

Ej tam, winszuję udanej adopcji, a zaręczyny- co się odwlecze, to nie uciecze. Dziękować, to Hektor najlepiej by potrafił. Ja sama mogę tylko za zdrowie toast wznieść / i dzisiaj to zrobię / :beerchug:

Posted

ej,no jak sie nie dowiecie?
Hektor ma teraz ciocie wetke,co go wypatrzyla (Betbet,to Ty zanioslas ogloszenie,czy ktos od Was na Oburze (a moze ź,nie wiem)? czy kto? bo ta Pani mowila cos o patrolu chyba.
beda fotki,relacje :)
na razie Hektor nie spuszcza z oczu swojej pani.Tylko mala suczka-rezydentka zrobila focha ,ze szok.

O jaaaaa,Hektor w domu :crazyeye::crazyeye::-o

Posted

Jak sobie pomyślę, że Hektorek będzie przytulany, dostanie smakołyki, to wierzyć się nie chce, że to się spełniło. Prawdę mówiąc w pewnym momencie przestałam w taki obrót rzeczy wierzyć :oops: . Teraz tak sobie myślę, że to przeniesienie Hektora w gorsze miejsce, na tyły schronu, ten smutek po odejściu Kamy, to właściwie mu pomogło. Od tego momentu ludzie zauważyli, że on istnieje, dostał swój wątek /dzięki Betbet/ , ogłoszenia itd..... w końcu raj na ziemi - własny dom na koniec.:multi:

Posted

wiecie co ten wątek to dla mnie...to jest wszystko...tak wierzyłam, tak strasznie chciałam na prawdę ...wiem, że żarty żartami, ale piszac o tych oświadczynach wiedziałam,że...
że to takie ważne żeby on miał dom

Brazowa, ja założyłam wątek na nasyzm forum Trójmiejskiego Patrolu Obrony Praw Zwierząt. Tam wypatrzyła go Magda, nasza Prezes i mimo tego że ma całą gromadkę chciała go wziąć:loveu:. gdy na rpzeszkodzie stanęły schody i 3 piętro Magdy, podejrzewam, że zaczęła informować naszych wetów...i stało się...albo nie wiem kto, może nie Magda, dopiero jak pojutrze wrócę to się dowiem. Wiem tylko, że ejstem strasznie szczęśliwa. Cel został osiągnięty.
I przyjmę je...no po prostu jesli tak pisane to tak będzie. A jak się stanie to poinformuję. Jak nie, to będą inne. Co komu pisane.

Posted

Olena i j3nny podnosilyscie go w nieskonczonosc. Hektor miał duchowe ciotki, kogos kto o nim mysli. Miał ponkę, ktora choc nie mogla go juz wziac na spacer to przeciez myslami była z nim. Miał Szefową Brązową i... no i taka wielka siła myśli może coś dała!!!!!!!!!
Każdy dołożył od siebie ociupinkę ciepła, a to ciepło zamieniło się w dom.

Rozumiecie to?????? Hektor kochany. Hektor dla kogoś. Ktoś dla Hektora!!!

Posted

To jest takie piękne zakończenie, że aż nieprawdziwe. Obojętnie ile czasu Hektor będzie żył, to odchodząc, będzie miał w pamięci zaznaną dobroć, własną panią, smakołyki, a nie zimną budę i błoto.

Posted

ups,poprawka :)
Pani wet jest ciocia,tak doslownie.Tzn Heka wziela jej siostra :)
Mnie ta ciocia wet bardzo sie podoba,bo jest co robic u Hektora,a tak po rodzinie,to atmosfera sympatyczna i stresu dla pieska mniej.
Aaaa,powiedziła,ze ogolna kondycja psa tak "na oko" jest niezła :)