ponka1 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ja ryczałam przy wstawionym przez Brązową zdjęciu /oczywiście nie umiem go ponowić/ #153 i komentarzu pod nim. Natomiast dzisiaj wariuję z radości, moje psy mają bal i nie wiedzą co się ich pani stało. :BIG: Quote
brazowa1 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Olena84 napisał(a):J3nny, a pamiętasz jak któraś ciotka mówiła, że te hopkania to sobie możemy... :diabloti: taaak,a ktora to ciocia mowila,cooo?:eviltong::cool3::p Bo to sie tak mowi,ze hopki nic nie daja.Daja.Po pierwsze ludzie sie zbieraja na jakims watku,zaczynaja ze soba rozmawiac,los psa nie jest im obojetny.Coraz wiecej nitek idzie w świat.W razie potrzeby-te same osoby zaangazuja sie w fizyczna pomoc;transport,zbiorka kasy,cala logistyczna dłubanina.Nie mowiac juz o dobrej energii wysylanej z kazdym "hopkiem " :lol: Quote
Olena84 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 No a teraz proszę nas jeszcze poprzepraszać za to, że chciałysmy go dać do hotelu - za długo by się tam nie nasiedział;). Quote
ponka1 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ja miałam taki dzień bez wiary :oops:-faktycznie dom dla Hektora wydawał mi się nieosiągalny. Po tej adopcji mogę hopsać po wszystkich naszych wątkach i wierzę, że wszystko dobre może się zdarzyć ! Quote
brazowa1 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ciotki Kochane,ja sie ciesze,zeście go chcialy do hotelu,bo to znaczy,ze Wam na tym niczyim psie bardzo zależało.Ale musimy wszystko w granicach rozsadku :) Quote
j3nny Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 eee tam rozsądku, czasem trzeba ryzykować:) dobrze dla Hektorka się stało, że nie poszedł do hotelu, bo to jednak niepotrzebne przenosiny... zapraszamy teraz może ciocie na wątek Lucka do hopania, bo jemu też domek potrzebny i ni ma;( bannerek w podpisie :) Quote
Selenga Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 :drink1: z największą przyjemnością kasuję allegro Hektorka Quote
brazowa1 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Dziekujemy Selengo!!! wspolnymi siłami chyba wszystko mozna :) ja do mysli o domu hektora musze sie przyzwyczaic. Quote
wredne_słonko Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Matko jak super :) Chwile mnie nie było a tu takie wieści :) Teraz tylko czekać na domowe fotki :) Quote
Betbet Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Już wszystko wiem! Mamy w TPOPZ dziewczynę, Marlenę. Wzięła ostatnio na tymczas 3 kociaki z interwencji. A ogłoszenie z Hektorem zaniosła do weta (Brązowa nie bij, ale skąd mogła wiedzieć, że chyba nie powinna była wieszać nigdzie). Tam powisiało i sama wetka się nim zainteresowała:) Quote
epe Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 To teraz wiem,że to Opatrzność na Hektorkiem czuwała!:loveu: Jak inaczej to wytłumaczyć? Dziewczyna od kotów znalazła super dom dla psa!:lol: A jak Opatrzność to może i zaręczyny będą?:evil_lol: Quote
siekowa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Hektor już w domu ale super! :multi::multi::multi: Quote
madzia828 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ale wieści:multi::multi: jednak cuda się zdarzają:p Quote
brazowa1 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Zdarzaja,zdarzaja,ale trzeba poprawic Betbet tytuł.Wetka jest ciocia Hektora,nie jesgo bezposrednia opiekunka :),ale to ona pokazala psa swojej siostrze:) a ja jeszcze nie wierze ! :) Quote
brazowa1 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Oto fotki z pierwszego dnia w nowym domu :) Quote
siekowa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jaki szczęśliwy Hektorek! :loveu: Oby znalazło się więcej takich domów dla starszych psiaków :) Quote
j3nny Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: zabeczana cała klawiatura Quote
ponka1 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 To niesamowite- Hektorek, szczęśliwy, domowy pies, w prawdziwym mieszkaniu. Nawet nie wyobrażam sobie co on czuł, gdy nagle po tylu latach znalazł się w takich warunkach. Ma własne, miękkie posłanie i wygląda tak pięknie - oczywiście to CUD :kiss_2: Nie mogę się napatrzeć na te fotki. Wspaniale, że znalazła się taka osoba. Quote
epe Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jaki uśmiechnięty pychol!:placz::placz::placz: To ze szczęścia:multi: Zawsze najbardziej się cieszę,gdy dom znajduje starszy pies- one najlepiej wiedzą,co zyskały!:lol: Quote
Betbet Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 rewelacja!!!!!!!!!!! nie no nie moge jakie boskie zdjecia! Hektor w domu!och!!! Quote
Selenga Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='brazowa1']no,poryczec sie mozna rowno :) no bo jak tu się nie poryczeć: Quote
wredne_słonko Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ależ cudownie :) Strasznie się ciesze, że się w końcu udało. Quote
Betbet Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 nieee no jego trzeba na metamorfooooooooooooozy!!!!!!!! Quote
Olena84 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jeszcze pewnie nie wierzy co go spotkało. Quote
Recommended Posts