Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja ryczałam przy wstawionym przez Brązową zdjęciu /oczywiście nie umiem go ponowić/ #153 i komentarzu pod nim. Natomiast dzisiaj wariuję z radości, moje psy mają bal i nie wiedzą co się ich pani stało. :BIG:

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olena84 napisał(a):
J3nny, a pamiętasz jak któraś ciotka mówiła, że te hopkania to sobie możemy... :diabloti:

taaak,a ktora to ciocia mowila,cooo?:eviltong::cool3::p

Bo to sie tak mowi,ze hopki nic nie daja.Daja.Po pierwsze ludzie sie zbieraja na jakims watku,zaczynaja ze soba rozmawiac,los psa nie jest im obojetny.Coraz wiecej nitek idzie w świat.W razie potrzeby-te same osoby zaangazuja sie w fizyczna pomoc;transport,zbiorka kasy,cala logistyczna dłubanina.Nie mowiac juz o dobrej energii wysylanej z kazdym "hopkiem " :lol:

Posted

Ja miałam taki dzień bez wiary :oops:-faktycznie dom dla Hektora wydawał mi się nieosiągalny. Po tej adopcji mogę hopsać po wszystkich naszych wątkach i wierzę, że wszystko dobre może się zdarzyć !

Posted

eee tam rozsądku, czasem trzeba ryzykować:)
dobrze dla Hektorka się stało, że nie poszedł do hotelu, bo to jednak niepotrzebne przenosiny...

zapraszamy teraz może ciocie na wątek Lucka do hopania, bo jemu też domek potrzebny i ni ma;(

bannerek w podpisie :)

Posted

Już wszystko wiem!
Mamy w TPOPZ dziewczynę, Marlenę. Wzięła ostatnio na tymczas 3 kociaki z interwencji. A ogłoszenie z Hektorem zaniosła do weta (Brązowa nie bij, ale skąd mogła wiedzieć, że chyba nie powinna była wieszać nigdzie).
Tam powisiało i sama wetka się nim zainteresowała:)

Posted

To teraz wiem,że to Opatrzność na Hektorkiem czuwała!:loveu:
Jak inaczej to wytłumaczyć? Dziewczyna od kotów znalazła super dom dla psa!:lol:
A jak Opatrzność to może i zaręczyny będą?:evil_lol:

Posted

To niesamowite- Hektorek, szczęśliwy, domowy pies, w prawdziwym mieszkaniu. Nawet nie wyobrażam sobie co on czuł, gdy nagle po tylu latach znalazł się w takich warunkach. Ma własne, miękkie posłanie i wygląda tak pięknie - oczywiście to CUD :kiss_2:
Nie mogę się napatrzeć na te fotki. Wspaniale, że znalazła się taka osoba.

Posted

Jaki uśmiechnięty pychol!:placz::placz::placz: To ze szczęścia:multi:
Zawsze najbardziej się cieszę,gdy dom znajduje starszy pies- one najlepiej wiedzą,co zyskały!:lol: