Jump to content
Dogomania

Stare Zrozpaczone Psie Serce Czeka Na Cud...Kostuś ma dom:):):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Tola czy mam wystawiać aukcję? Weekend mam trochę luzu, a doczytałam się (może się mylę) ze ma domek. Wybacz, ale luz luzem ale nie na tyle aby wczytywać się w wątek. Powiedz tak czy nie i nie ma sprawy.

Izadorko, a czy mogłąbyś zrobić aukcję dla Fredzia zmojego podpisu? On jest już bardzo słaby, nóżki odmawiają mu posłuszeństwa i czasami się przewraca gdy chodzi, z budy nie wychodzi prawie. Choć na te ostatnie miesiące jakby znalazł dom to byłoby cudnie :loveu:

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
Izadorko, a czy mogłąbyś zrobić aukcję dla Fredzia zmojego podpisu? On jest już bardzo słaby, nóżki odmawiają mu posłuszeństwa i czasami się przewraca gdy chodzi, z budy nie wychodzi prawie. Choć na te ostatnie miesiące jakby znalazł dom to byłoby cudnie :loveu:

Przypomnij się z tym jutro. Ale.. moja prośba kilka zdań o jego historii. I zdjęcia lub linki do stron na ktorych sa zdjęcia. Naparwde nie mam czasu trzepać wątków. A jak będę miała kilka zdań o nim i zdjęcia to sobie to ułożę.

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
a rok temu były jakieś osoby. Z tego co pamiętam Magda jakaś w Zamościu działała.

Kurczę, no to niedobrze z tym brakiem wolontariuszy. Szkoda, że ja nie miaszkam w Zamościu :-(

Magda bedzie działać, ale teraz zajęta jest zakładaniem rodziny;)