Gosiapk Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Isadora7']Tola czy mam wystawiać aukcję? Weekend mam trochę luzu, a doczytałam się (może się mylę) ze ma domek. Wybacz, ale luz luzem ale nie na tyle aby wczytywać się w wątek. Powiedz tak czy nie i nie ma sprawy. Izadorko, a czy mogłąbyś zrobić aukcję dla Fredzia zmojego podpisu? On jest już bardzo słaby, nóżki odmawiają mu posłuszeństwa i czasami się przewraca gdy chodzi, z budy nie wychodzi prawie. Choć na te ostatnie miesiące jakby znalazł dom to byłoby cudnie :loveu: Quote
Isadora7 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Gosiapk napisał(a):Izadorko, a czy mogłąbyś zrobić aukcję dla Fredzia zmojego podpisu? On jest już bardzo słaby, nóżki odmawiają mu posłuszeństwa i czasami się przewraca gdy chodzi, z budy nie wychodzi prawie. Choć na te ostatnie miesiące jakby znalazł dom to byłoby cudnie :loveu: Przypomnij się z tym jutro. Ale.. moja prośba kilka zdań o jego historii. I zdjęcia lub linki do stron na ktorych sa zdjęcia. Naparwde nie mam czasu trzepać wątków. A jak będę miała kilka zdań o nim i zdjęcia to sobie to ułożę. Quote
Tola Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Kostuś znowu wczoraj zjadł całą porcję jedzonka przywiezionego przez Kasię. Moze się chłopak poprawi, bo na razie to same kosteczki Quote
agusiazet Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Kostuś nadal czeka na dom i swojego człowieka:( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 czyli ciągle czekamy co wyniknie z tamtym staruszeczkiem, a w międzyczasie odwiedzam Kostka wirtualnie. Quote
Tola Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 U nas problemy; nie mamy juz wolontariuszki:roll: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 to znaczy gdzie? W jakim mieście nie macie? Quote
Tola Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a):to znaczy gdzie? W jakim mieście nie macie? W Zamościu Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 a rok temu były jakieś osoby. Z tego co pamiętam Magda jakaś w Zamościu działała. Kurczę, no to niedobrze z tym brakiem wolontariuszy. Szkoda, że ja nie miaszkam w Zamościu :-( Quote
Tola Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a):a rok temu były jakieś osoby. Z tego co pamiętam Magda jakaś w Zamościu działała. Kurczę, no to niedobrze z tym brakiem wolontariuszy. Szkoda, że ja nie miaszkam w Zamościu :-( Magda bedzie działać, ale teraz zajęta jest zakładaniem rodziny;) Quote
Isadora7 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Gosiapk napisał(a):Isadora, masz boski avatar :( Dzięki starałam się jak mogłam, patrzyłam w lustro i rysowałam. Quote
Gosiapk Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Isadora7 napisał(a):Dzięki starałam się jak mogłam, patrzyłam w lustro i rysowałam. Domyśliłam się :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Gosiapk napisał(a):Domyśliłam się :evil_lol: Widzę że mieszkasz na Woli :mad::mad::mad: Nooo to niech ja ciebie zobacze w okolicy Gibalaka:roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts