Ziutka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 W takim razie poproszę namiary do rodziców chłopca, który czeka na wózek :roll: już też sama się pogubiłam :roll: KINIA...czy chłopiec z Gdańska potrzebuje wózka ? Quote
Zmysł Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Przepraszam za nieobecność na forum, ale powalił mnie ogrom nieszczęść nagłych i z różnych stron. Trochę czasu minie, jak się ze wszystkim uporam. Na razie nie mam ani czasu ani możliwości odwiedzania dogo. Mam nadzieję, że za jakiś czas wrócę. Nie tracę kontaktu z osobami "zwierzolubnymi", w razie potrzeb jestem pod telefonem, albo mailem ([EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL]). Dziękuję za słowa otuchy i wsparcia. Życzę Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku. PS. Nakrętki zbieram cały czas i mogę wciąż je odbierać od chętnych. Quote
ANETTTA Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [I][SIZE=2][COLOR=#ff0000]rząd Pocztowy Gdańsk 31 [/COLOR][/SIZE][/I] [LEFT][I][SIZE=2][COLOR=#ff0000]80-326 Gdańsk[/COLOR][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=2][COLOR=#ff0000]ul. Beniowskiego 5[/COLOR][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B]Filip Janowski[/B][/COLOR][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=2][COLOR=#ff0000]Poste restant zbieramy dalej tak ...bo jutro wysyłka [/COLOR][/SIZE][/I][/LEFT] Quote
beka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Kopiuję info z blogu mamy Filipka -chłopca który potrzebuje wózka "Jestem zmuszona wstrzymać akcję nakrętki. Nasz skup nie jest na OBECNĄ CHWILĘ dać nam sięcej niż 10groszy za kilogram. Niestety. Więc jak mogę Was prosić. Wstrzymajcie się. Pan Jan powiedział, żebyśmy zbierali, a jak cena pójdzie w górę wtedy dopiero ruszymy [IMG]http://blog.onet.pl/_d/emot/xgniew.gif[/IMG] . Może po świętach, w przyszłym roku! Trudno, ale i tak się cieszę, że tyle wspaniałych osób nam pomogło. Mam nadzieję, że dalej będziecie z namy." [url=http://filipjanowski.blog.onet.pl/]Filip Janowski - Onet.pl Blog[/url] Quote
basiapron Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 dzięki za info,dobra z Ciebie kobieta,ja nie nadążam za sprawdzaniem wszystkiego czego powinnam:) Quote
kinga-kinia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Tak Filipek zbiera na specjalny elektryczny wózek inwalidzki ....u nas w Gdańsku też nakrętki spadły z 90gr do 10gr :angryy: ale zbieramy nie przestajemy tylko z wysyłką chwilowo trzeba się powstrzymać.... Quote
basiapron Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 wszystko spadło,złom w wakacje był po 60 gr a ostatnio po 15 gr,teraz chyba zn[I]ów idzie w góre wiec może i nakrętki pójdą:)[/I] Quote
malawaszka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 no pięknie, a miałam własnie wysyłać Quote
elmira Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='malawaszka']no pięknie, a miałam własnie wysyłać[/quote] Dobrze wiedzieć. Ja też miałam wysyłać przd Świętami. Na razie sie wstrzymam. Odstawie do piwnicy i będę wysyłała hurtem, albo podrzucę do wujka Zmysł. Quote
scarlet Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='elmira']Dobrze wiedzieć. Ja też miałam wysyłać przd Świętami. Na razie sie wstrzymam. Odstawie do piwnicy i będę wysyłała hurtem, albo podrzucę do wujka Zmysł.[/quote] to do Zamościa też nie wysyłać?? Quote
Soema Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Wiem, że teraz wysyłanie wstrzymane, ale powiedzcie mi skąd najłatwiej będzie wysłać zakrętki z Krakowa czy Rembertowa, może zbiera ktoś z tych okolic? Na razie mam je w Sandomierzu, ale obiecałam że je w końcu wyślę :) wypadałoby zrobić porządki..:diabloti: Quote
Karolajna Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Mam już kilo i myślę że przez okres świąteczny się trochę więcej uzbiera :evil_lol: Quote
Poker Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 ja mam w garażu z 70 kg , a samochód pod chmurką.:evil_lol: Jak mi sie trafi okazja,to podam bez względu na cenę i dalej będę zbierać. Czy wiecie gdzie jest ta firma ,która skupuje nakrętki? Quote
Karolajna Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Kurde. Szkoda że to zima. W lato my kupujemy po kilkanaście litrów wody... A ja mam pomysł. Tak sobie myślę, że pepsi zbierają teraz nakrętki i wymieniają na renifery. Może ma ktoś jakieś dojścia? Może by się jakoś ich zapytać czy by pomogli? Quote
JamniczaRodzina. Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Czyżby nikt już niechciał bo na Gumtre znalazłam takie ogłoszenie [B][I][SIZE="3"]oddam worek nakrętek plastikowych witam, mam dużo nakrętek plastikowych , czasem dzieci zbieraja je do szkoły lub na cele dobroczynne aby wymienić np na wózek inwalidzki. tel: 790 207 557[/SIZE][/I][/B] Quote
kinga-kinia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 napisałam smsa że w Gdańsku chętnie przyjmą te nakrętki .. Quote
kinga-kinia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 te nakrętki są w Warszawie czy mógłby je ktoś z was wziąść dopóki nie będzie jakiś transport do Gdańska ? Quote
scarlet Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 to co wysyłać juz te nakretki czy czekać dalej? Quote
kinga-kinia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kochani cena nakrętek nie wzrosła :( ..ale do Filipka do Gdańska możecie przysyłać bo mają gdzie je przechowywać :) mama Filipka p.Agnieszka kazała wam podziękować za pomoc w zbieraniu nakrętek :) Quote
ANETTTA Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 NOI CO WYSYŁAMY ZAKRETECZKOD O FILIPKA POMOCY W WYSYŁANIU PETYCJI DOT MORDOWNI [url]http://www.dogomania.pl/forum/f402/olkusz-oboz-zaglady-zwierzat-wyslij-list-127970/index3.html[/url] :shake::shake::shake::shake: Quote
Koperek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Rozumiem, że nadal można wysyłać nakrętki? Bo zbieram od bardzo dawna, ale myślałam, że to już nieaktualne, a tu proszę :) Super- w poniedziałek polecą ekspresem! Quote
basiapron Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 ja właśnie będe pakować paczke do Filipka,zebrało się w końcu całe duże pudło:) Quote
Karolajna Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 W pon. moja mama wysyła 2 kilo nakrętek. Dodam że w niedziele wyjeżdżam, postawię na nogi całe zimowisko i będziemy zbierać. Porozmawiam z organizatorem, to będzie i u siebie zbierać. Już piszę kartkę co i jak, żebym nic nie pominęła/ zapomniała. Tak więc szykuje się na ok. pół walizki nakrętek. Quote
Recommended Posts