Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W takim razie poproszę namiary do rodziców chłopca, który czeka na wózek :roll: już też sama się pogubiłam :roll:

KINIA...czy chłopiec z Gdańska potrzebuje wózka ?

• Replies 969
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za nieobecność na forum, ale powalił mnie ogrom nieszczęść nagłych i z różnych stron. Trochę czasu minie, jak się ze wszystkim uporam. Na razie nie mam ani czasu ani możliwości odwiedzania dogo. Mam nadzieję, że za jakiś czas wrócę.
Nie tracę kontaktu z osobami "zwierzolubnymi", w razie potrzeb jestem pod telefonem, albo mailem ([EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL]).
Dziękuję za słowa otuchy i wsparcia.
Życzę Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

PS. Nakrętki zbieram cały czas i mogę wciąż je odbierać od chętnych.

Posted

[I][SIZE=2][COLOR=#ff0000]rząd Pocztowy Gdańsk 31 [/COLOR][/SIZE][/I] [LEFT][I][SIZE=2][COLOR=#ff0000]80-326 Gdańsk[/COLOR][/SIZE][/I][/LEFT]
[LEFT][I][SIZE=2][COLOR=#ff0000]ul. Beniowskiego 5[/COLOR][/SIZE][/I][/LEFT]
[LEFT][I][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B]Filip Janowski[/B][/COLOR][/SIZE][/I][/LEFT]
[LEFT][I][SIZE=2][COLOR=#ff0000]Poste restant

zbieramy dalej tak ...bo jutro wysyłka
[/COLOR][/SIZE][/I][/LEFT]

Posted

Kopiuję info z blogu mamy Filipka -chłopca który potrzebuje wózka

"Jestem zmuszona wstrzymać akcję nakrętki. Nasz skup nie jest na OBECNĄ CHWILĘ dać nam sięcej niż 10groszy za kilogram. Niestety. Więc jak mogę Was prosić. Wstrzymajcie się. Pan Jan powiedział, żebyśmy zbierali, a jak cena pójdzie w górę wtedy dopiero ruszymy [IMG]http://blog.onet.pl/_d/emot/xgniew.gif[/IMG] . Może po świętach, w przyszłym roku! Trudno, ale i tak się cieszę, że tyle wspaniałych osób nam pomogło. Mam nadzieję, że dalej będziecie z namy."

[url=http://filipjanowski.blog.onet.pl/]Filip Janowski - Onet.pl Blog[/url]

Posted

Tak Filipek zbiera na specjalny elektryczny wózek inwalidzki ....u nas w Gdańsku też nakrętki spadły z 90gr do 10gr :angryy: ale zbieramy nie przestajemy tylko z wysyłką chwilowo trzeba się powstrzymać....

Posted

[quote name='malawaszka']no pięknie, a miałam własnie wysyłać[/quote]

Dobrze wiedzieć. Ja też miałam wysyłać przd Świętami. Na razie sie wstrzymam. Odstawie do piwnicy i będę wysyłała hurtem, albo podrzucę do wujka Zmysł.

Posted

[quote name='elmira']Dobrze wiedzieć. Ja też miałam wysyłać przd Świętami. Na razie sie wstrzymam. Odstawie do piwnicy i będę wysyłała hurtem, albo podrzucę do wujka Zmysł.[/quote]
to do Zamościa też nie wysyłać??

Posted

Wiem, że teraz wysyłanie wstrzymane, ale powiedzcie mi skąd najłatwiej będzie wysłać zakrętki z Krakowa czy Rembertowa, może zbiera ktoś z tych okolic? Na razie mam je w Sandomierzu, ale obiecałam że je w końcu wyślę :) wypadałoby zrobić porządki..:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

ja mam w garażu z 70 kg , a samochód pod chmurką.:evil_lol:
Jak mi sie trafi okazja,to podam bez względu na cenę i dalej będę zbierać.
Czy wiecie gdzie jest ta firma ,która skupuje nakrętki?

Posted

Kurde. Szkoda że to zima. W lato my kupujemy po kilkanaście litrów wody...
A ja mam pomysł. Tak sobie myślę, że pepsi zbierają teraz nakrętki i wymieniają na renifery. Może ma ktoś jakieś dojścia? Może by się jakoś ich zapytać czy by pomogli?

Posted

Czyżby nikt już niechciał bo na Gumtre znalazłam takie ogłoszenie [B][I][SIZE="3"]oddam worek nakrętek plastikowych
witam, mam dużo nakrętek plastikowych , czasem dzieci zbieraja je do szkoły lub na cele dobroczynne aby wymienić np na wózek inwalidzki. tel: 790 207 557[/SIZE][/I][/B]

Posted

Kochani cena nakrętek nie wzrosła :( ..ale do Filipka do Gdańska możecie przysyłać bo mają gdzie je przechowywać :) mama Filipka p.Agnieszka kazała wam podziękować za pomoc w zbieraniu nakrętek :)

Posted

NOI CO WYSYŁAMY ZAKRETECZKOD O FILIPKA

POMOCY W WYSYŁANIU PETYCJI DOT MORDOWNI

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f402/olkusz-oboz-zaglady-zwierzat-wyslij-list-127970/index3.html[/url]

:shake::shake::shake::shake:

Posted

Rozumiem, że nadal można wysyłać nakrętki? Bo zbieram od bardzo dawna, ale myślałam, że to już nieaktualne, a tu proszę :)

Super- w poniedziałek polecą ekspresem!

Posted

W pon. moja mama wysyła 2 kilo nakrętek.
Dodam że w niedziele wyjeżdżam, postawię na nogi całe zimowisko i będziemy zbierać. Porozmawiam z organizatorem, to będzie i u siebie zbierać. Już piszę kartkę co i jak, żebym nic nie pominęła/ zapomniała.
Tak więc szykuje się na ok. pół walizki nakrętek.