_beatka_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 wybaczcie offa ale ma wielką prośbę o pomoc w glosowaniu w krakvecie na psiaki z przytuliska p. Wandy z Szamotuł Ona zajmuje się 300psami sama, dba o nie i kocha każdego jak własne! Błagam w imieniu swoim i dziewczyn które jej pomagają o glosy dla niej [I]1. Rejestrujesz się tu: [/I][URL="http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register"][COLOR=#444444][I]http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register[/I][/COLOR][/URL][I] 2. Odbierasz e-mail aktywacyjny i aktywujesz konto - klikasz na zawarty w nim link. [/I] [I]3. Logujesz się i wtedy głosujesz w dostępnej już ankiecie: Po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu. Tam musisz kliknąć link do góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości" podając swoją nazwę użytkownika i hasło. Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum [/I][URL="http://www.krakvet.pl/"][COLOR=#444444][I]www.krakvet.pl[/I][/COLOR][/URL][I] Strona Główna". Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl" i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2008". [B][SIZE=3]Zaznaczasz "Przytulisko Przyborowko k/Szamotół"[/SIZE][/B] i klikasz pod ankietą "Wyślij". Prosimy pamiętać że trzeba wziąć udział w ankiecie - nie wystarczy sam wpis na forum! [/I]Za wszystkie głosy [B]OGROMNIE DZIĘKUJEMY! [/B]Rejerstracja naprawdę nie trwa długo! Psiaki z Przytuliska czekają na jedzonko na zimę! Quote
Karolajna Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 no już jest 500 gram, ważąc na wadze kuchennej. W sobotę dostałam wielką garść a jakoś w tym tygodniu słabo idzie picie pracownikom... Ale taka pogoda... Nawet Ja nie poważna nigdy, zawsze sieję dużo śmiechu, a przez tą pogodę napisałam 2 wiersze :crazyeye: Szok dla mnie i moich znajomych. Wenę mam nadal... Więc kiedyś może mój wiersz będzie sławny? :cool3: Ale jajca by były :evil_lol: Quote
_beatka_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 wielkie dzięki kinga:loveu::loveu::loveu: Quote
beam6 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='lizka121']jeśli ktoś z częstochowy chętny na zbieranie - to mam transport do Gdańska:sweetCyb:[/quote] A może bedzie jechał ktoś z Warszawy :razz: - czekają na transport 2 wory 120 l :multi: Quote
_beatka_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 dziewczyny mam do oddania cała wielką torbę nakrętek, z kim się mogę umówić na przekazane?:cool3:beam6? Quote
kinga-kinia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 wow 2 wory 120l :crazyeye: ....ja w grudniu wybieram sie z nakrętkami do Filipka . Quote
beam6 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='kinga-kinia']wow 2 wory 120l :crazyeye: ....ja w grudniu wybieram sie z nakrętkami do Filipka .[/quote] To co - będziesz mogła zabrać ? Kiedy planujesz wyjazd ? Będziesz jechała z Warszawy ? Mogę robić za tymczasowe schronienie dla nakrętek :lol: Quote
_beatka_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 to już do zamościa nie wozicie?:roll: Quote
basiapron Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 moze i ja przekaże komuś w Warszawie bo w grudniu bedzie wujek stamtad wiec moze komuś podrzucić.do kogo jakby co,albo gdzie zostawić? Quote
JamniczaRodzina. Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Kinia jest chyba zGdyni więc do Gdańska przez Warszawę raczej nie bedzie jechała.:razz: Quote
ANETTTA Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 plis o pomoc nasza ogomaniaczka miała wypadek :-(:-(:-(:-(:-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erka-miala-wypadek-pomoc-dla-psow-erki-potrzebna-125841/[/url] Erka (z Kielc) miała wypadek, psy pod jej opieką potrzebują pomocy, dogomaniacy musimy sie zjednoczyć w tej sprawie! Quote
beam6 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='JamniczaRodzina.']Kinia jest chyba zGdyni więc do Gdańska przez Warszawę raczej nie bedzie jechała.:razz:[/quote] Doczytałam :razz: i dlatego doprecyzowałam pytanie :lol: Może na zakupy do Wawki przyjedzie ? albo w gości ? Quote
kinga-kinia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 he he kochani do Warszawy się nie wybieram ale wszędzie sie pytam znajomych czy ktoś nie jedzie ....na forach pisze też o transporcie....jeżeli znajdę jakikolwiek transport na pewno dam znać ....wiecie że Filip z Bielska Białej dostał 1,5 tony nakrętek teraz już w sumie mają 4 tony :cool3:......ja dziś byłam pod wielkim wrażeniem bo sie dowiedziałam że moja 5-cio letnia córeczka powiedziała dzieciom w przedszkolu o nakrętkach i dziś jedna dziewczynka przyniosła pół reklamówki :multi: będę chciała porozmawiać z dyrektorką przedszkola czy całe przedszkole mogło by zbierać nakrętki dla Filipka ......[url=http://filipjanowski.blog.onet.pl/]Filip Janowski - Onet.pl Blog[/url] Quote
Bliss Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 zbieramy zbieramy no u nas przedszkole wkręciłam - dzieci chętnie uczestniczą a dyrekcja zadowolona bo jak mówi to lekcja wrażliwości na potrzeby innych - plus pogadanki na temat segregowania śmieci i ochrony środowiska :) przedszkola i szkoły to bardzo dobry pomysł! my tez już mamy sporo - pewnie z 10 kg - w razie jak ktoś z wawy będzie się wybierał do Gdańska to proszę dać znać - ciągle przybywa ;) Quote
_beatka_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 a ja ponawiam pytanie, czy do Zamościa już nie wozicie?:razz: Quote
Poker Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ja mam w garażu z 50 kg i czekam na transport :roll: Quote
beam6 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='_beatka_']a ja ponawiam pytanie, czy do Zamościa już nie wozicie?:razz:[/quote] Ja wybieram się dopiero na święta :shake: Quote
Karolajna Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 U moich rodziców cała firma się wciągnęła. 2-3 osoby z mojej klasy, oraz spróbuję przed świętami wkręcić klasę może nauczycieli. Bo wiadomo że podczas świąt najwięcej się pije te napoje typu coca- cola itp. Quote
elmira Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Karolinka, ja bede wysyłała kolejny karton nakretek. Jeśli dasz mi znac, to odbiore od Ciebie Twoje nakretki i wyslę. W razie czego pisz na PM. Quote
Guest monia3a Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [B]Przepraszam za off ale[/B] [B][SIZE=3]Warto skorzystać, za darmo można dodać nr czipa swojego pupila do bazy [/SIZE][/B][URL="http://www.petbase.pl/identyfikacja.html"][SIZE=3][COLOR=red][B]petBase.pl[/B][/COLOR][/SIZE][/URL] Quote
Ziutka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [B]Czy któraś z cioteczek ma numer telefonu do rodziców DOMINIKA z ZAMOŚCIA ??? :roll: Znajomy mojej mamy chce zakupić dla Dominika wózek ale najpierw chciałby osobiście poznać chłopca ;) [/B] Quote
kinga-kinia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ja jutro jadę do znajomych po nakrętki i przed świętami zawiozę do Filipka .....ja mam do Filipka kontakt gdyby coś ;) Quote
lizka121 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 nie chcę czegoś pomieszać, dlatego gdyby coś to mnie sprostujcie, ale wózek potrzebuje Filipek z Gdańska, a Dominik protezę? Odnośnie Dominika najwięcej informacji ma chyba Zmysł Quote
Recommended Posts