Guest monia3a Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Dziewczyny z miau z Białostockiego wątku tez już zbierają :loveu: w przyszłym miesiącu będziemy wysyłac Quote
scarlet Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ja jeszcze poproszę mamę, żeby w szkole u siebie zaczęła zbierać - coś z tego też zawsze będzie :) jest nas tyle, że napewno damy radę - 'w kupie siła' - jak to się mowi :) Quote
Ziutka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='basiapron']kupy nikt nie ruszy:evil_lol:[/quote] W pełnym tego słowa znaczeniu :shiny: Quote
Karolajna Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ja się pochwalę moją nową zdobyczą- 3 nakrętki dzisiaj :D Idzie wolno, ale coraz skuteczniej :cool3: Quote
scarlet Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='basiapron']kupy nikt nie ruszy:evil_lol:[/quote] dokładnie :) Quote
kinga-kinia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 mi znajomy ostatnio przyniósł więc pomału tez mam coraz więcej ;) Quote
beka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Transport dla nakretek potrzebny> zasypuje mnie> Quote
Ziutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='beka']Transport dla nakretek potrzebny> zasypuje mnie>[/quote] Becia...pisałaś do Zmysła albo Beam6 ??? Oni oferowali odbiór nakrętek z Warszawy. Quote
Karolajna Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Pochwalę się iż już 57 nakrętek! Ps. A zbierać takie nakrętki od 'Kubusia play' z dzióbkami? Na razie mam 2 takie nakrętki i się zastanawiam... Quote
Ziutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Karolajna']Pochwalę się iż już 57 nakrętek! Ps. A zbierać takie nakrętki od 'Kubusia play' z dzióbkami? Na razie mam 2 takie nakrętki i się zastanawiam...[/quote] Zbierać...tak samo jak od power rade :cool3: one są duże i mają "większą" wagę :diabloti: Quote
anetek100 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 no to ja tez sie pochwalę;)mam na razie 3kg:roll:zbiera cały zaklad mojej Mamy gdzie pracuje,sąsiedzi,rodzinka i znajomi....ja nawet wrzucam nasadki od tik takow..praktycznie wszystko co lastikowe i ma rozne ksztalty nie wazne jakie wrzucam...takze nie pytam nawet czy mze byc po prostu zbieram i juz:):):)ostatnio moje psiaki sie zainteresowaly i pogryzly sobie trzy zakretki,bo reklamowka stala przez chwilke na podlodze,ale sie dozbiera i te trzy..pozdrawiam Quote
kinga-kinia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 zbieramy zbieramy i znajomych zachęcamy :cool3: Quote
Ziutka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Od dzisiaj nakrętki także zbiera dla Nas - Sąd Rejonowy w Grodzisku Mazowieckim :multi: Quote
Zmysł Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Ziutka']Od dzisiaj nakrętki także zbiera dla Nas - Sąd Rejonowy w Grodzisku Mazowieckim :multi:[/quote] Hurrra (jeszcze tylko Prokuraturrra):multi: Quote
Ziutka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Zmysł']Hurrra (jeszcze tylko Prokuraturrra):multi:[/quote] A to się zobaczy czy uda się załatwić :diabloti: Quote
Soema Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Hmm.. a powiedzcie mi jak to z transportem.. Bo u mnie leżą kilku- (jak nie kilkunasto-) kilogramowe worki z zakrętkami, plastikowymi, ale nie z typowych napojów, a z opakowań, w sumie takich słoiczków http://www.blonniknaturalny.pl/ oo takich :P Mogą być :razz: Inne też się zbierają :eviltong: Quote
ANETTTA Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 a czy ktos na slasku zbiera ..sosnowiec katowice bedzin ...tu na tym terenie .. Quote
Ziutka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='ANETTTA']a czy ktos na slasku zbiera ..sosnowiec katowice bedzin ...tu na tym terenie ..[/quote] O ile dobrze pamiętam to [B]basiapron ;) [/B] Quote
ANETTTA Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Tylko my 2 z naszego terenu ...wstyd ja za duzo nie mam taka duża reklamówkę ale to zawsze coś ... w poniedzialek wysyłka Quote
basiapron Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 ja próbuje uzbierac pudło-u mnie w domu mało się pije napoi ale wujek mi donosi i jeszcze kilka cioć i wujków,mam juz pół pudła:) Quote
ANETTTA Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 u mnie tez sie mało pije ...ale nakreciłam koleżanki z pracy ...tesciów itd itd i zbieramy .......... Quote
elmira Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='ANETTTA']u mnie tez sie mało pije ...ale nakreciłam koleżanki z pracy ...tesciów itd itd i zbieramy ..........[/quote] :) Mój Dziadziuś, który ma 80 lat, bez zadnych komentarzy, po co i dla kogo, zbiera mi nakrętki. Brat ostatnio wybierał z kosza pod blokiem, ja patrzyłam, czy nikt nie patrzy:evil_lol: Quote
Recommended Posts