Jump to content
Dogomania

OTOZ Animals Inspektorat w Lublińcu - porzucone, chore, odebrane interwencyjnie

Recommended Posts

Posted

Cała przyjemność po mojej stronie ;>

Powiedzcie czego potrzeba naszym psiakom, może uda mi się coś wyżebrać od dostawców i przedstawicieli :evil_lol:

W końcu muszą się jakoś wkupić w łaski, żebym od nich zamawiała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

butterflyek napisał(a):
Pewnie, ze się zwieksza, a co :D

Zaraz tu jeszcze kogoś od siebie przyciągnę ;>

A Ty Lu_Gosiaku nie jesteś czasem Gosią, która chodziła z moimi siostrami bliźniaczkami do klasy ? ;>

No więc przybywam!!!
Weszłam na forum wczoraj dzięki linkowi z nk (cześć Gosiaku, to ja - jedna z bliżniaczek:evil_lol::evil_lol: . Moje dziecię nie pozwala mi za często siedzieć na necie ale dałam radę przeczytać co trzeba- o Morelce i o Sati. Ja też jestem chętna do pomocy, niedużo mogę z braku czasu, ale może jakiś pieniążek się Wam przyda??:lol::lol::lol: .
Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków, zwłaszcza z Lublińca, miło wiedzieć, że jest Was tyle:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

lunka27 napisał(a):
No więc przybywam!!!
Weszłam na forum wczoraj dzięki linkowi z nk (cześć Gosiaku, to ja - jedna z bliżniaczek:evil_lol::evil_lol: . Moje dziecię nie pozwala mi za często siedzieć na necie ale dałam radę przeczytać co trzeba- o Morelce i o Sati. Ja też jestem chętna do pomocy, niedużo mogę z braku czasu, ale może jakiś pieniążek się Wam przyda??:lol::lol::lol: .
Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków, zwłaszcza z Lublińca, miło wiedzieć, że jest Was tyle:multi::multi::multi::multi::multi:

Super;) a która??:evil_lol:

Pieniążek jak najbardziej się przydadzą gdyż zbieramy teraz na sterylkę Pudelki - Morelki no i niewiadomo czy nie hotelik dla Sati chociaż jest szansa na dom tymczasowy.
Również pozdrawiamy i witamy w naszych szeregach.

P.S Ostrzegam DOGO WCIĄGA!!!!

Posted

:lol:Witam wszystkich. Tu Ania:eviltong:. Jak tylko wrócę z wakacji, to zaraz coś tam dorzucę dla naszych psiaków. Niestety z przykrością muszę przyznać, że jestem zacofana cywilizacyjnie- nie mam w domu internetu:placz::placz:. Ale zajrzę do Was co trochę i sprawdzę czego potrzeba, jak dam radę to zawsze chętnie pomogę.

Posted

witam kolejną chętną do pomocy! :multi:

Sati ma DT w Czewie :multi:
pudelka w Bytomiu :multi:

małej jamniczce postaram się zrobić zdjęcia we wtorek ;)

Posted

wiq napisał(a):
:multi:

Sati ma DT w Czewie :multi:
pudelka w Bytomiu :multi:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
HUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRAAAAAAAAA !!

A kiedy tam pojadą?

Posted

oczywiście, będziemy wyciągać :evil_lol:

trafiła dziś do schroniska sunia po zmarłej pani :(
zakład pogrzebowy wziął zwłoki, a sunię wzięło schornisko :(

może uda się dotrzeć do rodziny i jednak ją zatrzymają...
jak nie to dom na cito :(

Posted

Jak ja sie ciesze ,że jesteście...:) Witam też nowe dusze na naszym wątku. Jak wiadomo...... W KUPIE SIŁA... a więc STOWARZYSZENIE zaisntnieje ....bo mam juz 15 chetnych osób. Jesli ktoś jeszcze to zapraszam GG 5481579 lub [email protected] Byłam teraz przez wekeend w Zakopanym.... ciagle miałam kontakt z dziewczynami...i wydarzyło sie tyle dobrych rzeczy ,że....świat staje sie bardziej kolorowy. "Bardzo martwilam sie o psy podczas nieszczęsnej nawałnicy. Męczyłam Pana G. telefonami i wiem na bierząco co działo sie w przytulisku. Dzieki Bogu wszystko ok. A więc...od poniedziałku zabieramy sie do roboty i.... opróżniamy przytulisko z psiaków :)

Posted

kto czyta wątek Sati to wie, że się porobiło :placz:
prosimy o DT lub hotelik! :placz:

jamniczki już nie ma, a dziadek po zmarłym panu jest ponoć cały łysy...

dziś chyba nie zdjążę, ale w środę już sobie rezerwuję czas :)

Posted

Chciałabym zrobiż allegro dla jamniczka szorściaka Nikodema. Jaki kontakt pisać, czy sa informacje w jakim jest wieku i ile czasu w w schronie? Kastrowany czy nie (i tak napisze że tak w allegro ale muszę wiedzieć).

Posted

wiq napisał(a):
oczywiście, będziemy wyciągać :evil_lol:

trafiła dziś do schroniska sunia po zmarłej pani :(
zakład pogrzebowy wziął zwłoki, a sunię wzięło schornisko :(

może uda się dotrzeć do rodziny i jednak ją zatrzymają...
jak nie to dom na cito :(

co z tą sunia?