butterflyek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Pewnie, ze się zwieksza, a co :D Zaraz tu jeszcze kogoś od siebie przyciągnę ;> A Ty Lu_Gosiaku nie jesteś czasem Gosią, która chodziła z moimi siostrami bliźniaczkami do klasy ? ;> Quote
wiq Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 oo.. witam osobę zasilającą nasze skromne szeregi! :P Quote
butterflyek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Cała przyjemność po mojej stronie ;> Powiedzcie czego potrzeba naszym psiakom, może uda mi się coś wyżebrać od dostawców i przedstawicieli :evil_lol: W końcu muszą się jakoś wkupić w łaski, żebym od nich zamawiała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lunka27 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 butterflyek napisał(a):Pewnie, ze się zwieksza, a co :D Zaraz tu jeszcze kogoś od siebie przyciągnę ;> A Ty Lu_Gosiaku nie jesteś czasem Gosią, która chodziła z moimi siostrami bliźniaczkami do klasy ? ;> No więc przybywam!!! Weszłam na forum wczoraj dzięki linkowi z nk (cześć Gosiaku, to ja - jedna z bliżniaczek:evil_lol::evil_lol: . Moje dziecię nie pozwala mi za często siedzieć na necie ale dałam radę przeczytać co trzeba- o Morelce i o Sati. Ja też jestem chętna do pomocy, niedużo mogę z braku czasu, ale może jakiś pieniążek się Wam przyda??:lol::lol::lol: . Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków, zwłaszcza z Lublińca, miło wiedzieć, że jest Was tyle:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 lunka27 napisał(a):No więc przybywam!!! Weszłam na forum wczoraj dzięki linkowi z nk (cześć Gosiaku, to ja - jedna z bliżniaczek:evil_lol::evil_lol: . Moje dziecię nie pozwala mi za często siedzieć na necie ale dałam radę przeczytać co trzeba- o Morelce i o Sati. Ja też jestem chętna do pomocy, niedużo mogę z braku czasu, ale może jakiś pieniążek się Wam przyda??:lol::lol::lol: . Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków, zwłaszcza z Lublińca, miło wiedzieć, że jest Was tyle:multi::multi::multi::multi::multi: Super;) a która??:evil_lol: Pieniążek jak najbardziej się przydadzą gdyż zbieramy teraz na sterylkę Pudelki - Morelki no i niewiadomo czy nie hotelik dla Sati chociaż jest szansa na dom tymczasowy. Również pozdrawiamy i witamy w naszych szeregach. P.S Ostrzegam DOGO WCIĄGA!!!! Quote
Lu_Gosiak Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 malagos napisał(a):a jak ta mała jamniczka? Są jej zdjecia? Mała jamniczka jest przesłodka.. Zdjęć jeszcze nie ma, trza zmolesować Wiq jak najszybciej Quote
Od-Nowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 i pogodę! żeby się wyrównała ;) do góry na dobranoc Quote
lunka27 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 :lol:Witam wszystkich. Tu Ania:eviltong:. Jak tylko wrócę z wakacji, to zaraz coś tam dorzucę dla naszych psiaków. Niestety z przykrością muszę przyznać, że jestem zacofana cywilizacyjnie- nie mam w domu internetu:placz::placz:. Ale zajrzę do Was co trochę i sprawdzę czego potrzeba, jak dam radę to zawsze chętnie pomogę. Quote
wiq Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 witam kolejną chętną do pomocy! :multi: Sati ma DT w Czewie :multi: pudelka w Bytomiu :multi: małej jamniczce postaram się zrobić zdjęcia we wtorek ;) Quote
butterflyek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 wiq napisał(a): :multi: Sati ma DT w Czewie :multi: pudelka w Bytomiu :multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: HUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRAAAAAAAAA !! A kiedy tam pojadą? Quote
wiq Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Sati mam nadzieję w poniedziałek, pudelka w środku tygodnia :) Quote
lunka27 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Hura, hura, hura!!!:multi::multi::multi: Bardzo się cieszę.. Quote
Od-Nowa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 to wspaniałe wiadomości!! :multi::multi::multi: będą wieści z DT?:razz: Quote
wiq Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 oczywiście, będziemy wyciągać :evil_lol: trafiła dziś do schroniska sunia po zmarłej pani :( zakład pogrzebowy wziął zwłoki, a sunię wzięło schornisko :( może uda się dotrzeć do rodziny i jednak ją zatrzymają... jak nie to dom na cito :( Quote
nescca Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Jak ja sie ciesze ,że jesteście...:) Witam też nowe dusze na naszym wątku. Jak wiadomo...... W KUPIE SIŁA... a więc STOWARZYSZENIE zaisntnieje ....bo mam juz 15 chetnych osób. Jesli ktoś jeszcze to zapraszam GG 5481579 lub [email protected] Byłam teraz przez wekeend w Zakopanym.... ciagle miałam kontakt z dziewczynami...i wydarzyło sie tyle dobrych rzeczy ,że....świat staje sie bardziej kolorowy. "Bardzo martwilam sie o psy podczas nieszczęsnej nawałnicy. Męczyłam Pana G. telefonami i wiem na bierząco co działo sie w przytulisku. Dzieki Bogu wszystko ok. A więc...od poniedziałku zabieramy sie do roboty i.... opróżniamy przytulisko z psiaków :) Quote
wiq Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 kto czyta wątek Sati to wie, że się porobiło :placz: prosimy o DT lub hotelik! :placz: jamniczki już nie ma, a dziadek po zmarłym panu jest ponoć cały łysy... dziś chyba nie zdjążę, ale w środę już sobie rezerwuję czas :) Quote
Od-Nowa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 możesz podać link do wątku Sati? edit: ale ze mnie bałwan! mam ją w podpisie Quote
Isadora7 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Chciałabym zrobiż allegro dla jamniczka szorściaka Nikodema. Jaki kontakt pisać, czy sa informacje w jakim jest wieku i ile czasu w w schronie? Kastrowany czy nie (i tak napisze że tak w allegro ale muszę wiedzieć). Quote
nescca Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Isadorko..... wszystkie dane poszły do Ciebie na pocztę. Dzieki :) W razie pytań ...gg Quote
wiq Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 szczota pewnie szybko znajdzie dom, tylko koniecznie trzeba go wyciachać.. dziś podejdziemy do schroniska obfocić nowe nabytki Quote
Wisełka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Szczotusi jest mało więc ten PAN ma duże szanse na domek :) Oby szybko trafiło do niego szczęście :p Quote
malagos Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 wiq napisał(a):oczywiście, będziemy wyciągać :evil_lol: trafiła dziś do schroniska sunia po zmarłej pani :( zakład pogrzebowy wziął zwłoki, a sunię wzięło schornisko :( może uda się dotrzeć do rodziny i jednak ją zatrzymają... jak nie to dom na cito :( co z tą sunia? Quote
Recommended Posts