wiq Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Bardzo się cieszę z tych nowych bud!!!:multi::multi: A Puszek trafił dziś do swojegp domu ;) Quote
anett Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Lu_Gosiak']celem ustalenia konieczności (oczywistość) modernizacji przechowalni i jej zakresu..wszystkim zapraszamy na to spotkanie im wiecej nas tym lepiej konieczny zakres modernizacji to wywiezienie tej gnijącej i śmierdzącej wylęgarni zarazków:angryy::angryy: i postawienie przyzwoitych kojców Budy SUPER!!!:lol: aż szkoda je wstawiać do tego syfu Jak pisała Gosia zapraszamy wszystkich na spotkanie 14 listopada!!!! [SIZE=2]Strasznie się cieszę, że Puszek już w swoim domku:multi::multi: Quote
nescca Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Dziś byłam w UM i dałam materiał na strone adopcyjna naszych podopiecznych :)...... Zagladajcie na lubliniec info..... nie mogę sie doczekać :) Quote
BoUnTy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Trzymajcie kciuki, moze wykroi się domek dla Kaji, ajakby wygladała sprawa transportu na Śląsk? :) Quote
wiq Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 tu musisz porozmawiać z PaulinąB, u której Kaja, teraz Milka jest na tymczasie. nie wiem, czy będzie chciała wydać ją na Śląsk, czy aby nie do Krakowa i okolic.. Quote
Mysia_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 wiq napisał(a):Hiena dziś poszedł do nowego domu!:multi: super wieści :cool3: ile tam jeszcze jest psiaków? :roll: Quote
wiq Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Niko i doszedł piękny duży pies po wypadku:placz: 3 dni leżał na poboczu:placz: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 wiq napisał(a):Niko i doszedł piękny duży pies po wypadku:placz: 3 dni leżał na poboczu:placz: to nie dobrze, że kolejna bida.... Wiq, mam pytanko.... Ja tam byłam jakiś czas temu, pare miesięcy, trochę po tym jak zaginął Kubuś, wtedy był tam przy budzie na łańcuchu taki mieszaniec bernardyna, nie wiesz co z tym psiakiem? W ogóle było wtedy cos koło 10 psiaków :roll: Quote
wiq Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 nie wiem, nie chodziłam tam wtedy jeszcze:shake: psy stamtąd (młode, ładne) szybko idą, starsze i w miarę bezproblemowe też.. tylko biedny Niko 5 lat tam siedzi i nikt go nie chce:shake: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 wiq napisał(a):nie wiem, nie chodziłam tam wtedy jeszcze:shake: psy stamtąd (młode, ładne) szybko idą, starsze i w miarę bezproblemowe też.. tylko biedny Niko 5 lat tam siedzi i nikt go nie chce:shake: Teraz patrzę na fotki i faktycznie pamiętam Niko... wystawiał całą główkę poza swój boks i szczekał.... W sumie nie dało się go nie zauważyć, szkoda, że nikt go nie chce :-( ładny z niego psiak. Quote
Lu_Gosiak Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mysia_ napisał(a):Teraz patrzę na fotki i faktycznie pamiętam Niko... wystawiał całą główkę poza swój boks i szczekał.... W sumie nie dało się go nie zauważyć, szkoda, że nikt go nie chce :-( ładny z niego psiak. No jasne ze ladny, a dzisiaj pierwszy raz po 5 latach wyszedl na spacer - znaczy przelamal sie- czyli szanse na adopcje urosły oby znalazl sie w koncu ktos kto go zabierze do domku Quote
wiq Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 teraz ma wielkie szanse!:multi: byle ktoś się nie wystraszył tego darcia mordy :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [SIZE=5]Zapraszamy wszystkich na spotkanie z Burmistrzem, które odbedzie sie 14 listopada o 10 rano w naszej przechowalni dla zwierzat na terenie oczyszczalni w Lublińcu[/SIZE] Quote
Mysia_ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 bedę trzymała kciuki za to zebranie ;) Powodzenia :razz: Quote
Lu_Gosiak Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 na wiosne podobno maja byc wybiegi robione...pozyjemy zobaczymy Quote
Mysia_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Lu_Gosiak napisał(a):na wiosne podobno maja byc wybiegi robione...pozyjemy zobaczymy oby coś ruszyło :cool3: Quote
wiq Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 znajome znalazły szczeniaka - w lesie oczywiście - pięknota pilnie szuka domu!!! Quote
wiq Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 aktualizacja pierwszej strony! a szczeniak z postu powyżej nadal do wzięcia! Quote
Lu_Gosiak Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Młodziutki Krecik pilnie szuka domu!!! Przebywa w schronisku w Lublińcu Quote
anett Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Psiak jest fantastyczny:loveu::loveu: - młodziutki, żywiołowy i spragniony kontaktu z człowiekiem. Musi strasznie cierpieć w ciemnym i ciasnym boksie:-( Bardzo, BARDZO potrzebuje swojego domku!! Cudowny wulkan energii i radości:loveu: Quote
wiq Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 skleciłam tekst, dołączyłam Wasze zdjęcia o dobra dusza ma go poogłaszać:loveu: :Rose: Quote
Lu_Gosiak Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 dziekujemy za ogłoszenia:loveu::loveu: Krecika, aktywowałam linki........ale wiq musisz w końcu ruszyć tyłek do nas i porobić mu ładniejsze zdjęcia bo na tych nie wyszedł tak ładnie jak wygląda w rzeczywistości Quote
Lu_Gosiak Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 a to nowy psiak młodziutki, bardzo łagodny, umie chodzić na smyczy, zamkniety w klatce bardzo rozpacza Quote
Recommended Posts