Jump to content
Dogomania

OTOZ Animals Inspektorat w Lublińcu - porzucone, chore, odebrane interwencyjnie

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']celem ustalenia konieczności (oczywistość) modernizacji przechowalni i jej zakresu..wszystkim zapraszamy na to spotkanie im wiecej nas tym lepiej

konieczny zakres modernizacji to wywiezienie tej gnijącej i śmierdzącej wylęgarni zarazków:angryy::angryy: i postawienie przyzwoitych kojców
Budy SUPER!!!:lol: aż szkoda je wstawiać do tego syfu

Jak pisała Gosia zapraszamy wszystkich na spotkanie 14 listopada!!!!

[SIZE=2]Strasznie się cieszę, że Puszek już w swoim domku:multi::multi:

Posted

tu musisz porozmawiać z PaulinąB, u której Kaja, teraz Milka jest na tymczasie.
nie wiem, czy będzie chciała wydać ją na Śląsk, czy aby nie do Krakowa i okolic..

Posted

wiq napisał(a):
Niko i doszedł piękny duży pies po wypadku:placz:
3 dni leżał na poboczu:placz:

to nie dobrze, że kolejna bida....

Wiq, mam pytanko.... Ja tam byłam jakiś czas temu, pare miesięcy, trochę po tym jak zaginął Kubuś, wtedy był tam przy budzie na łańcuchu taki mieszaniec bernardyna, nie wiesz co z tym psiakiem? W ogóle było wtedy cos koło 10 psiaków :roll:

Posted

nie wiem, nie chodziłam tam wtedy jeszcze:shake:

psy stamtąd (młode, ładne) szybko idą, starsze i w miarę bezproblemowe też..

tylko biedny Niko 5 lat tam siedzi i nikt go nie chce:shake:

Posted

wiq napisał(a):
nie wiem, nie chodziłam tam wtedy jeszcze:shake:

psy stamtąd (młode, ładne) szybko idą, starsze i w miarę bezproblemowe też..

tylko biedny Niko 5 lat tam siedzi i nikt go nie chce:shake:

Teraz patrzę na fotki i faktycznie pamiętam Niko... wystawiał całą główkę poza swój boks i szczekał.... W sumie nie dało się go nie zauważyć, szkoda, że nikt go nie chce :-( ładny z niego psiak.

Posted

Mysia_ napisał(a):
Teraz patrzę na fotki i faktycznie pamiętam Niko... wystawiał całą główkę poza swój boks i szczekał.... W sumie nie dało się go nie zauważyć, szkoda, że nikt go nie chce :-( ładny z niego psiak.

No jasne ze ladny, a dzisiaj pierwszy raz po 5 latach wyszedl na spacer - znaczy przelamal sie- czyli szanse na adopcje urosły oby znalazl sie w koncu ktos kto go zabierze do domku

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Psiak jest fantastyczny:loveu::loveu: - młodziutki, żywiołowy i spragniony kontaktu z człowiekiem.
Musi strasznie cierpieć w ciemnym i ciasnym boksie:-(
Bardzo, BARDZO potrzebuje swojego domku!! Cudowny wulkan energii i radości:loveu:

Posted

dziekujemy za ogłoszenia:loveu::loveu: Krecika, aktywowałam linki........ale wiq musisz w końcu ruszyć tyłek do nas i porobić mu ładniejsze zdjęcia bo na tych nie wyszedł tak ładnie jak wygląda w rzeczywistości