Jump to content
Dogomania

OTOZ Animals Inspektorat w Lublińcu - porzucone, chore, odebrane interwencyjnie

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

psinki maja sie dobrze, Puszek ten czarny wczoraj pierwszy raz wyszedl ze mna na spacerek, w koncu sie przemogl i odwazyl i tak mu sie spodobalo ze juz zniknal lek przed smycza:), Kaja juz jest zdrowa do wydania

Posted

A ile w chwili obecnej jest menij wiecej psów w tym schronisku? Potrzebujecie jakies pomocy np. w oglaszaniu pojedyńczych psów? :) Teraz wprawdzie mam bardzo mało czas, w zasadzie prawie 0, ale jak tylko poogłaszam nasze tymczasy, to mogę zabrać się za pojedyńcze ogłoszenia tych psiaków :) Czy ta malutka sunia (Kaja?) nadal jest w schronie?
Domek o którym wspominałam przygarnął pieska z Gdyni...

Posted

W chwili obecnej sa 4 piesy. Biały ma swoj watek,Hiena,Puszek super pies do babci na kanape:) ale nie ma zdjecia bo niedawno sie przemogł i wyszedl na spacer. Wszelka pomoc mile widziana i domek dla Kaji bo juz jest do wydania wyleczona

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
narazie bez zmian 4 siedza

4 psy? a to to jet schronisko? Ja juz się pogubiłam, byłam pewna, ze to schronisko, ale z 4 psami?

A co do aji to onaaa takaaa pięknota jest, az się dziwie, że jeszcze nikt jej nie wypatrzył...

Posted

wiq napisał(a):
co dziwne?

O stwierdzenie mi chodzi, że dziwne xD No i o zadziwiająca ilosć psów - wszedzie pisze schrnisko, schronisko, a czy w takim wypadku można to tak nazwać? Zaiście ciekawe ;)
JA CHCE KAAAAAJEEEE:placz:

Posted

schronisko to skrót, mamy pisać wszędzie przechowalnia dla psów?..:evil_lol:

Kaja jedzie w niedzielę ze mną do Wrocka, a stamtąd z Pauliną do hoteliku w Niepołomicach, gdzie będzie czekać na wspaniały dom!:multi::multi:

Posted

przedwczoraj byliśmy na spotkaniu z burmistrzem Lublińca... psy dostana nowe budy ocieplone i porządne narazie 5 sztuk......14 listopada ma odbyć się kolejne spotkanie w przechowalni psów celem ustalenia konieczności (oczywistość) modernizacji przechowalni i jej zakresu..wszystkim zapraszamy na to spotkanie im wiecej nas tym lepiej