Lu_Gosiak Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 psinki maja sie dobrze, Puszek ten czarny wczoraj pierwszy raz wyszedl ze mna na spacerek, w koncu sie przemogl i odwazyl i tak mu sie spodobalo ze juz zniknal lek przed smycza:), Kaja juz jest zdrowa do wydania Quote
wiq Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Noo.. muszę kiedyś wpaść do Lca i zobaczyć puszka na wolności.. :P Quote
Mysia_ Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 super, ze te psiaki dzięki Wam mają szanse na normalne zycie.... Byłam tam kiedyś i niestety mile tego nie wspominam :-( Quote
sati Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 kazdy kto to zobaczy mile tego nie wspomina..... Quote
Mysia_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 dlatego bardzo się ciesze, że zabrałyście się za pomoc dla tych psiaków, bo chyba wcześniej nikt ich tam nie dotrzegał :shake: Quote
BoUnTy Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 A ile w chwili obecnej jest menij wiecej psów w tym schronisku? Potrzebujecie jakies pomocy np. w oglaszaniu pojedyńczych psów? :) Teraz wprawdzie mam bardzo mało czas, w zasadzie prawie 0, ale jak tylko poogłaszam nasze tymczasy, to mogę zabrać się za pojedyńcze ogłoszenia tych psiaków :) Czy ta malutka sunia (Kaja?) nadal jest w schronie? Domek o którym wspominałam przygarnął pieska z Gdyni... Quote
Lu_Gosiak Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 W chwili obecnej sa 4 piesy. Biały ma swoj watek,Hiena,Puszek super pies do babci na kanape:) ale nie ma zdjecia bo niedawno sie przemogł i wyszedl na spacer. Wszelka pomoc mile widziana i domek dla Kaji bo juz jest do wydania wyleczona Quote
wiq Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jak stan w schronisku? ktoś trafił do domu, ktoś doszedł?;) Quote
wiq Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 no że na Kaję jeszcze się nikt nie połakomił:shake: Quote
Lu_Gosiak Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 no dokładnie a ona juz taka super zarosnieta:razz::razz: i tak bardzo chce do swojego domku Quote
wiq Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 takie maleństwo nie może tam siedzieć w mrozy:-( miejmy nadzieję, że szybko się komuś odpowiedzialnemu spodoba ;) Quote
BoUnTy Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Lu_Gosiak napisał(a):narazie bez zmian 4 siedza 4 psy? a to to jet schronisko? Ja juz się pogubiłam, byłam pewna, ze to schronisko, ale z 4 psami? A co do aji to onaaa takaaa pięknota jest, az się dziwie, że jeszcze nikt jej nie wypatrzył... Quote
Mysia_ Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 to jest tzw. "Przechowalnia Psów" :roll: Quote
BoUnTy Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Mysia_ napisał(a):to jest tzw. "Przechowalnia Psów" :roll: hmmm... dziwne... Quote
BoUnTy Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 wiq napisał(a):co dziwne? O stwierdzenie mi chodzi, że dziwne xD No i o zadziwiająca ilosć psów - wszedzie pisze schrnisko, schronisko, a czy w takim wypadku można to tak nazwać? Zaiście ciekawe ;) JA CHCE KAAAAAJEEEE:placz: Quote
wiq Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 schronisko to skrót, mamy pisać wszędzie przechowalnia dla psów?..:evil_lol: Kaja jedzie w niedzielę ze mną do Wrocka, a stamtąd z Pauliną do hoteliku w Niepołomicach, gdzie będzie czekać na wspaniały dom!:multi::multi: Quote
Od-Nowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ten piesek jak KAŁBOJE ma frędzle na nogach :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 przedwczoraj byliśmy na spotkaniu z burmistrzem Lublińca... psy dostana nowe budy ocieplone i porządne narazie 5 sztuk......14 listopada ma odbyć się kolejne spotkanie w przechowalni psów celem ustalenia konieczności (oczywistość) modernizacji przechowalni i jej zakresu..wszystkim zapraszamy na to spotkanie im wiecej nas tym lepiej Quote
Recommended Posts