wiq Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 nie wiem, bo nie udało mi się dziś podejść do schronu i już mi się w tym tyg. nie uda... psiaki dostały od butterflyki wór smakoli - bardzo dziękujemy! :multi: sama nie dam rady już ich zanieść, ale podrzucę wieczorem nescce ;) Quote
nescca Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Mam przysmaki od WIG....dzięki... Jutro powiem jak smakowały... Quote
butterflyek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Smacznego dla piesków :D jeszcze czekają na nie puchy z jedzonkiem, tylko ktoś musi je odebrac do piątku ze sklepu :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 może uda mi sie jutro tam podskoczyć:lol: Quote
Isadora7 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Wyróżnione allegro dla jamnika Nikosia http://allegro.pl/show_item.php?item=422819940 :cool1: Quote
wiq Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 laski dziś były w schronie:/ Nikosia i Miłki już nie ma.. pech w tym, że wydane razem, niekastrowane, do jednego domu.. pewnie jak będą napiszą więcej, ja tylko przelotem Quote
nescca Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Niestety..... nie ma Nikosia...ani Miłki.Chciała bym się cieszyć....ale nie potrafię. Nie wiem co napisac.....Dziewczyny.....wycofajcie allegro dla Nikosia. Dzieki za wszystko. Quote
nescca Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Dzis byłam u butterflyek w sklepiku i dostałam mnostwo różnych smakowitości dla naszych pasiaków za co serdecznie dziekuje :) Ugotowałam garnek kaszki z warzywami..... dodalam puszki miesne. Nasze sierciuchy jadły jak prosiaczki. Mlaskania było co nie miara. One zawsze tam mają mnostwo jedzonka.... dziś byłam o 18 to michy pełne suchej karmy... ale od czasu to czasu takie domowe żarełko to dla nich raj dla podniebienia. Na odchodne dostały po kilka przysmaczkow....Są wdzieczne i dziekują.... Quote
butterflyek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mam nadzieję, że jeszcze sobie parę razy "pomlaskają" :D :multi: Nescca, wysyłam Ci na PW dane do fundacji moje i siostry :) Wiq- dzieki- :loveu: właśnie wróciłam od Twojej mamusi i pierwszy raz od tygodnia nie boli mnie ząb :shiny: Quote
wiq Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 zaraz ukatualnię pierwszą stronę.. a zostawiłaś jakieś puszki dla Moreli? :evil_lol: znalazłam chętną osobę do stowarzyszenia :) butterflyek, ni ma za co :P Quote
nescca Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Chętnych z terenu Lublińca i okolic do wstąpienia w szeregi naszego Stworzarzyszenia działającego na rzecz bezdomnych i maltretowanych zwierząt proszę o przesyłanie danych na adres [email protected] lub jako PW -imię -nazwisko -adres zamieszkania -nr.dowodu osobistego Quote
Mysia_ Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 dziewczyny kochane, mam nadzieje, że pamiętacie o Kubusiu z mojego podpisu :-( A ja tu zawędrowałam z inną sprawą, może się orientujecie. Dzisiaj dzwoniła do nas (do schroniska) jakaś Pani chyba z Waszego Urzędu Miasta czy cus i pytała czy mielibysmy możliwośc przyjąc 15 psów, oczywiście nie mamy, bo miejsca nawet na jednego psa niema, takie przepelnienie :shake: Nie wiecie o co chodzi? Quote
wiq Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 pamiętamy, ale na nic nie trafiłam.. nic nie wiem :confused: Quote
Mysia_ Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 wiq napisał(a):nic nie wiem :confused: akurat szefowa rozmawiała, wiem tylko tyle, że kobieta mówiła jeszcze, że w "przechowalni" za mało miejsca jest, dlatego szuka po innych schroniskach :roll: Quote
wiq Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ale skąd nagle tyle tych psów?.. hmm.. chyba, że interwencyjnie skądś odebrali... Quote
Mysia_ Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 wiq napisał(a):ale skąd nagle tyle tych psów?.. hmm.. chyba, że interwencyjnie skądś odebrali... może dopiero gdzieś odebrać mają? :roll: Naprawde nie wiem... A ciekawa byłam :oops: Jak usłyszałam Lubliniec to zaraz mi się Kubuś przypomniał :-( Quote
lunka27 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Witajcie, czy coś już komuś wiadomo o tych pieskach z Lublińca? W przytulisku przecież nie było tylu psów??:-o:-o:-o Quote
nescca Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 W przytulisku jest psów niewiele......ale i przytulisko jest maleńkie. 6 boksów. Toteż wiem ,że nasze przytulisko odmówiło przyjęcia tej piętnastki ze wzgledu na brak miejsca. Poprostu jest to awykonalne. Wydaje mi się ,że ma być gdzieś przeprowadzona akcja odebrania komus psów...... postaram sie dowiedzieć gdzie...Może zdołamy pomóc...... może uda sie wyadoptować. Zobaczymy...... Quote
wiq Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 w przytulisku takie ciężkie przypadki jeszcze zostały, a tu jeszcze kasa na Sati i Dolly (Morelę), leczenie ich, znalezienie domów, tu kolejna 15stka, nie wiadomo, co za chwilę przyniesie los :mdleje: muszę się napić :drinking: Quote
basia0607 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 To jest dobry moment na bombardowanie urzednikow pismem o zasadnosci zwiekszenia ilości psow w przechowalni. Dziewczyny umówcie sie z waszym burmistrzem na rozmowę, powiedzcie o problemie, waszych sukcesach i o tym , ze sprawa rejestracji stowarzyszenia jest w toku. Zobaczycie jak podchodzi do sprawy , tylko uświadomcie mu , że to Wy robicie mu łaskę a nie on Wam ! Quote
Mysia_ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 dziewczyny udało Wam się czegoś dowiedzieć co to za 15 psiaków? :roll: Quote
wiq Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 może nescca będzie już wiedzieć, miała się dowiadywać Quote
basia0607 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Beata ma 2 smoczkowe pieski. Są slabe ale bądżmy dobrej myśli. Quote
wiq Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 psy najprawdopodobniej były z takiej wylęgarni, wiadomo, co się z nimi stało? ajj, te szczeniaki... ;) jaja jak berety z nimi ;) jutro podejdę obejrzeć te zaszczańce ;) Quote
Recommended Posts