Jump to content
Dogomania

OTOZ Animals Inspektorat w Lublińcu - porzucone, chore, odebrane interwencyjnie

Recommended Posts

Posted

heh, śnił mi się dziś pudel... że ko wykąpałyśmy i poszłyśmy ostrzyc, a pani fryzjerce się tam spodobał, że go wzięła :evil_lol:

i był taki piękny, pachnący, w chabrowej obroży.. :P

heh, idę na rower, bo zaś dupcę:P

Posted

W kupie siła. Cieszę sie , że w Lublińcu wreszcie coś drgnęło. Zbierzcie ok 15 osób, zarejestrujcie stowarzyszenie a ja potem podpowiem jak wydobyć na psy kasę od włodarzy miasta. Nie ma cudów , opieka nad bezdmnymi zwierzetami jest jednym z zadzań władz ! co roku w budżecie są zapewnione pieniądze na te cele ale jak sie ich nie wykorzysta to można je przeznaczyć na inne . No i sie przeznacza ,bo sie uważa , że nie ma problemu bezdomnych zwierząt w danym miescie. Stowarzyszenie ma za zadanie pokazać, że problem jest .

Posted

pati napisał(a):
pudlomaniak sie zglasza ale nie wie co zrobic :-( bieduniek

spamować:evil_lol:
wciskać go gdzie się da :P

basia0607 napisał(a):
W kupie siła. Cieszę sie , że w Lublińcu wreszcie coś drgnęło. Zbierzcie ok 15 osób, zarejestrujcie stowarzyszenie a ja potem podpowiem jak wydobyć na psy kasę od włodarzy miasta. Nie ma cudów , opieka nad bezdmnymi zwierzetami jest jednym z zadzań władz ! co roku w budżecie są zapewnione pieniądze na te cele ale jak sie ich nie wykorzysta to można je przeznaczyć na inne . No i sie przeznacza ,bo sie uważa , że nie ma problemu bezdomnych zwierząt w danym miescie. Stowarzyszenie ma za zadanie pokazać, że problem jest .

wszystko ładnie, ale 15 osób?.. kosmos...:lol:

Posted

Dajcie mi troche czasu. Jutro postaram sie napisać cos więcej o każdym z psów. Gdzie został odłowiony.... w jakim czasie...i jaki jest jego stan zdrowotny +wiek w przybliżeniu. Jutro spotkam sie z wetem i z Panem ,który prowadzi kartotekę psów.

Posted

pudlinka po strzyżeniu - pojawiła się śliczna morelowa suczka :cool3:

3 h zmieniły ją nie do poznania - ożywiła się, tuliła... serca nam pękały odstawiając ją do kojca...

Posted

a to Morelka, popatrzcie, jak się ożywiła, jak tylko wyszła z kojca...

prace nad sunią rozpoczęte - dziękujemy bardzo pani fryzjerce za pomoc!