Od-Nowa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 to świetnie! a mały nowy nabytek jakie rokuje rozmiary docelowe? ma już imię? Quote
wiq Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 rozmiary jamnikowe standardowe bym rzekła ;) na pierwszej stronie jest, ochrzciłam ją Pchełka, bo całe tabuny takowych po niej biegały, ale to imię robocze, podobnie jak pudelki ;) Quote
Od-Nowa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ktoś się nieźle musiał "zabawiać" tą Pchełką :angryy::angryy::angryy: i skręcona łapa i zalanie :mad::mad::mad::mad: Quote
wiq Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 wakacje.. ludzie się nudzą... :roll: bannerki - dzięki eria! :Rose: częstować się proszę! :) Quote
wiq Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 A bo mnie nie było, a dziewczyny nic nie piszą :P muszę się zorientować w nowościach ;) Quote
wiq Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 no więc z nowości - miała przybyć jamniczka - ale jeszcze nic nie wiem :evil_lol: szczotka nie ma czipa i chyba zaczynamy już szukać nowego domu.. bo do tej pory jeszcze szukano starego... Pchełka podbiła serca pań z portierni - ma więc dostatek uwagi, spacerków i czułości ;) Quote
nescca Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Byłam dziś w Pustej Kuźnicy(miejsce z którego zabrano Nikodema)..... niestety nikt nie wie do kogo należy jamnior. Oczywiście pamietają ,że takowy biegał i prosił o jedzonko ale nikt o niego nie pytał. Od dziś oficjalnie zaczynamy szukac domu przystojnemu Nikosiowi...... No kto chetny?.....Decydujcie sie prędko bo z jego urodą to.... niedługo domki będą sie o niego biły:mad: Quote
malagos Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dobrze, ze te psiaki mają Was, kochane dziewczyny! :multi: a jamnior jest sliczny! Quote
wiq Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 taka cisza u naszych psiaków, a tyle mamy pilnych adopcji :placz: Quote
basia0607 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Jakoś markotnie na wątku ! macie fotki ! , proponuję iść do gazety regionalnej. Oni chętnie bedą przedstawiac psy do adopcji. Wyslijcie w tej sprawie Beatę, nie wyjdzie bez zgody naczelnego. Tylko niech założy bluzkę z dużym dekoltem. He, He.. Quote
wiq Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 a markotnie, bo Beata ma pracę, Gosia dziecko, a ja ... się nie przyznam co :siara: :evil_lol: i goopia zamiast się uczyć co chwila na dgm zaglądam :evilbat: w gaziecie się zgodzą chętnie, już dawniej bez naszej ingerencji umieszczali psiaki;) Quote
Lu_Gosiak Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 :evil_lol: :evil_lol: Musimy to wypróbować :evil_lol: trza namówić Becie Quote
Lu_Gosiak Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wiq ty zaś na dogo:mad: uczyć się miałaś poobno Quote
nescca Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 WIG.....do roboty.... Ty wiesz ,że musisz to zrobic bo inaczej......:mad: Quote
wiq Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 wiem, kurde, wiem, ale czasem mi wali na łeb i już nie mogę nic z tym zrobić :evil_lol: Quote
nescca Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 A Ty mi tu Barbaro nie wyjeżdżaj z dekoltem........ sama masz przedsiewzięcie jak półka na telewizor:) Quote
wiq Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 no moje drogie, troszku nowości :) Rudzik i Pchełka zostały adoptowane :multi: i tak cichuteńko powiem, że pojawiła się, narazie malutka, szansa dla Cykorii... ale sza, nie zapeszajmy ;) i troszę większa dla Morelki :cool3: Quote
malagos Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 no, coś sie ruszyło! Trzymam kciuki za wszystkie, ale najmocniej za Morelkę :oops: Quote
wiq Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Oby się dziewczynie poszczęściło :) Jeszcze Sati ulokować w fajnym hoteliku i można się brać za Nikodema i Cykorię :cool3: aha, pojawiła się tam jeszcze mała jamniczka, postaram się ufocić jakoś w tym tygodniu Quote
butterflyek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 wiq napisał(a):spamować:evil_lol: wciskać go gdzie się da :P wszystko ładnie, ale 15 osób?.. kosmos...:lol: 15 osób? To nie takie trudne ;) Jak będzie trzeba mam w zanadrzu kilku dogomaniaków z Lublińca, sama też jestem chętna :cool3: Pracuje w sklepie zoologicznym, więc zawsze ktoś normalny się znajdzie :D W ogóle to cześć, bo ja tu nowa jestem :oops: Quote
Lu_Gosiak Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Super:loveu::loveu: Witamy na dogo;) no no zwiększa się ilość osób z Lublińca Quote
Recommended Posts