Jump to content
Dogomania

OTOZ Animals Inspektorat w Lublińcu - porzucone, chore, odebrane interwencyjnie

Recommended Posts

Posted

rozmiary jamnikowe standardowe bym rzekła ;)

na pierwszej stronie jest, ochrzciłam ją Pchełka, bo całe tabuny takowych po niej biegały, ale to imię robocze, podobnie jak pudelki ;)

Posted

no więc z nowości - miała przybyć jamniczka - ale jeszcze nic nie wiem :evil_lol:

szczotka nie ma czipa i chyba zaczynamy już szukać nowego domu.. bo do tej pory jeszcze szukano starego...

Pchełka podbiła serca pań z portierni - ma więc dostatek uwagi, spacerków i czułości ;)

Posted

Byłam dziś w Pustej Kuźnicy(miejsce z którego zabrano Nikodema)..... niestety nikt nie wie do kogo należy jamnior. Oczywiście pamietają ,że takowy biegał i prosił o jedzonko ale nikt o niego nie pytał. Od dziś oficjalnie zaczynamy szukac domu przystojnemu Nikosiowi...... No kto chetny?.....Decydujcie sie prędko bo z jego urodą to.... niedługo domki będą sie o niego biły:mad:

Posted

Jakoś markotnie na wątku ! macie fotki ! , proponuję iść do gazety regionalnej. Oni chętnie bedą przedstawiac psy do adopcji. Wyslijcie w tej sprawie Beatę, nie wyjdzie bez zgody naczelnego. Tylko niech założy bluzkę z dużym dekoltem. He, He..

Posted

a markotnie, bo Beata ma pracę, Gosia dziecko, a ja ... się nie przyznam co :siara: :evil_lol:

i goopia zamiast się uczyć co chwila na dgm zaglądam :evilbat:

w gaziecie się zgodzą chętnie, już dawniej bez naszej ingerencji umieszczali psiaki;)

Posted

no moje drogie, troszku nowości :)

Rudzik i Pchełka zostały adoptowane :multi:

i tak cichuteńko powiem, że pojawiła się, narazie malutka, szansa dla Cykorii...
ale sza, nie zapeszajmy ;)

i troszę większa dla Morelki :cool3:

Posted

Oby się dziewczynie poszczęściło :)
Jeszcze Sati ulokować w fajnym hoteliku i można się brać za Nikodema i Cykorię :cool3:

aha, pojawiła się tam jeszcze mała jamniczka, postaram się ufocić jakoś w tym tygodniu

Posted

wiq napisał(a):
spamować:evil_lol:
wciskać go gdzie się da :P

wszystko ładnie, ale 15 osób?.. kosmos...:lol:

15 osób? To nie takie trudne ;) Jak będzie trzeba mam w zanadrzu kilku dogomaniaków z Lublińca, sama też jestem chętna :cool3:

Pracuje w sklepie zoologicznym, więc zawsze ktoś normalny się znajdzie :D

W ogóle to cześć, bo ja tu nowa jestem :oops: