Jump to content
Dogomania

"Śląski duet" mix spaniela, mix jamnika, ON-ka, dachowiec, pers, niufek i benka !

Recommended Posts

Posted

BoUnTy napisał(a):

Kochani, gdzie się wszyscy podziali, nie zostawiajcie nas - piszcie, piszcie, bardzo lubimy gdy nas ktoś odwiedza :D

Odwiedzamy, odwiedzamy i śledzimy na bieżąco:lol: choc po cichu;)

• Replies 987
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam dla was 2 wiadomości, jedną dobrą i drugą złą :roll: może zacznę od tej dobrej...
Bąbelek w czwartek miał zabieg czyszczenia ząbków, sporo zostało wyrwanych, nie wiem dokładnie ile ale ponad 5 ich na gaziku było :shake: pozbył się jednego dolnego kła - teraz chłopak ma ząbki jak perełki :cool3:
a 2 wiadomość - ta zła jest taka że od jakiegoś czasu Bąbelek ma bulwy przy odbycie, myślałam że się zaziębił i to hemoroidy, miałam o to zapytać przy najbliższej wizycie u weta... niestety to nie hemoroidy :-( już po podaniu "głupiego jasia", zawenflonowaniu oraz podaniu narkozy pokazałam owe zmiany... przykro mi to pisać ale wetka stwierdziła iż są to zmiany nowotworowe, kastrowany będzie za miesiąc, wetka uznała iż usunie to przy okazji kastracji KCIUKI BAAARDZO POTRZEBNE :placz: martwię się o moją kochaną beczułkę :-(

Posted

Dziękuję maciaszku - wykorzystamy na allegro, bo dzisiaj własnie sie pokończyły - 2 wyróżnione, a odzew 0 ;(

A ja ogłosze, ze sie dokociłysmy ;)
przybyły pod naszą opiekę 2 kotki. Kocica 9 ok. 11 m-cy szara, oswojona oraz kot perski, ok. 9 letni, w złym stanie, cały skołtuniony, z chorymi jelitami...

Budowa kojca stoi, mamy nadzieję, że w środę rudzymy dalej, bo ma być ładna pogoda...

Posted

Wiem, wiem , macie sporo roboty ale w wolnej chwili prosimy o zdjątka kociaków. Dobrze, że nie są dzikie - to zawsze trochę łatwiej ale za to schorowane :shake:

Posted

JOMA napisał(a):
Wiem, wiem , macie sporo roboty ale w wolnej chwili prosimy o zdjątka kociaków. Dobrze, że nie są dzikie - to zawsze trochę łatwiej ale za to schorowane :shake:

To ja bede musiala do ani podskoczyc z aparatem, ale ja zupełnie nieczasowa, ale moze w środe mi sie uda...
W każdym razie postaram się porobić zdjęcia z budowy kojca, małej kocicy, no i ze strzyżonka kocurka (bo po to głownie idę, zeby go razem z Anką do porzadku doprowdzić - toż to slicnzy pers, tylko zaniedbany)

Posted

JOMA napisał(a):

kociczka pręgowana ( tymczasowo zwana Tosią ) jest zdrowa i oswojona ;) za to ma rujke :shake: na 90% została pokryta, w przyszłym tyg będzie umawiana na sterylke, trudno się mówi - najprawdopodobniej będzie aborcyjna :-( natomiast persik - szaraczek jest cały w kołtunach, toż to sama skorupa na nim :-o, czeka go strzyżonko "na glace" do gołego, inaczej niestety nie da rady :oops: mam nadzieje że szybko odrośnie, kotuś ma spore problemy z zaparciami...

Posted

A tu dziś pewnie impreza będzie...

BoUnTy WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :BIG::BIG::BIG:
Bądź zdrowa, silna, zadowolona z życia, uśmiechnięta, zapsiona ;), zdaj maturę na szóstki i dostań się na wymarzone studia!

:bday::bday::bday::bday::bday:

Posted

[quote name='maciaszek']A tu dziś pewnie impreza będzie...

BoUnTy WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :BIG::BIG::BIG:
OJOJ!
No to co Bounty?
Żyj nam STO LAT i niech się spełniają Twoje marzenia!
:tort::new-bday::drinka:

Posted

:oops: Dziękuję kochane, jesteście cudowne ;) Kolejny rok za nami, a jeszcze niedawno pisalam tutaj zdaje sie na wątku, że mam 18, jak to leci... ;)

Posted

BoUnTy napisał(a):
Kolejny rok za nami, a jeszcze niedawno pisalam tutaj zdaje sie na wątku, że mam 18, jak to leci... ;)
A ja pamiętam jeszcze jak pisałaś, że "niedługo będziesz pełnoletnia" ;).

Posted

Bounty syyyyyystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!i studiów wiadomo jakich:cool3:

ale sie zmartwilam Marsem......
Przeca on byl grzeczny na spacerkach...bez smyczy przychodzil zawolany...
chociaz pamietam jak wylazl przez bramke niedomknieta u Ani....

Posted

maciaszek napisał(a):
To ja powtórzę się:

Szukają, dzisiaj rano... :( Ja powiadomiłąm dziewczyny z Rudy. Co chwila chodza, wołają, szukaja, objezdżają okolice, bardzo sie przywiazali.
Mars puscił się na spacerze za zajacem i tyle go widziano ;(

Prosze rozpuszczajcie wici!

Posted

maciaszek napisał(a):
Może warto by przygotować jakiś plakat do rozsyłania/rozklejania? Taki ze zdjęciem Marsa, podstawowymi info i namiarami na właścicieli.

Tak, jutro to zrobie...
Jak myślisz, w wordzie?

Ja nie wiem jak umieścić plik 'do pobrania', tak żeby kazdy mógł wejsc i zajrzeć i ew. wydeukowac, ściagnac itp. :oops:

Posted

BoUnTy napisał(a):
Jak myślisz, w wordzie?
Myślę, że w Wordzie.

BoUnTy napisał(a):
Ja nie wiem jak umieścić plik 'do pobrania', tak żeby kazdy mógł wejsc i zajrzeć i ew. wydeukowac, ściagnac itp. :oops:
Nie pomogę, bo ja w tej kwestii też nieuk ;). Zapytaj Gisic87 albo Klementynki, może one będą wiedziały.

Posted

Znajdzie się, musi się znaleźć, tyle przeszedł i teraz miałby zaginąć ? - to

niemożliwe - MUSI SIĘ ZNALEŹĆ !!!

CZIPUJMY PSY !

Posted

Dziękuje wolontariuszkom z Rudy Śląskiej - gdy tylko Mars trafił do schroniska zostalam poinformowana przez Pianke! Taka ulga, a ja wlasnie operowałam Pande - były komplikacje, okazało sie, że przeoczyłam końcówki cieczki ;(
[SIZE="6"]MARSIK JEST JUŻ W DOMKU!

Panda jest wysterylizowana - było cięzko, wręcz tragicznie, ale na szczęście już jest dobrze...

Dzisiaj wraz z Ania postawiłyśmy prawie cały kojec :)

Posted

Superrrrrrrrr,ze Marsik sie znalaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps.Sterylizacja Pandy tia .....BoUnTy ty rzezniku !:eviltong: Zlapalam cie na goracym uczynku:eviltong:

Posted

Ola la napisał(a):
Superrrrrrrrr,ze Marsik sie znalaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps.Sterylizacja Pandy tia .....BoUnTy ty rzezniku !:eviltong: Zlapalam cie na goracym uczynku:eviltong:

I jak wyglądałam, dobrze? :P