maciaszek Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 kama_i_ja napisał(a):I jak, Bounty?:)No właśnie, jak, Bounty i Kamo? Jak wam poszło? Quote
BoUnTy Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 kama_i_ja napisał(a):I jak, Bounty?:) Ja wybrałam Pana Tadka, a Ty? A jakżeby inaczej, oczywiscie, ż Tadzia wybrałam - toz to nasz eopos narodowy, czyż nie...? xD Ja ie mówie póki nie dostane wyników ;P Quote
kama_i_ja Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 A mnie, jeśli ktoś oświeci czy Zosia i Telimena były spokrewnione to ozłocę! Przeczytałam wszystkie możliwe opracowania z internetu i w końcu nic nie wiem:p a epopeje czytałam dobre 5 lat temu i umknął mi taki szczegół. Mi osobiście wybitnie nie podpadły lektury - na 35 obowiązkowych przeczytałam jakieś 30, a na maturze trafiły się akurat dwa moje słabe punkty. Ale tematy proste, więc nie ma najgorzej. Boje się tylko tego błędu rzeczowego (napisałam, że Telimena nie była spokrewniona z Zosią). Osobna sprawa, że nie liczę na 90% z polskiego;) moje ambicje kieruję raczej w stronę biologii i chemii. Dzieki, że pytacie:lol: Quote
BoUnTy Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Już napisałam. Spajk w poniedziałek jedzie do domku. Quote
Makrela Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dziewczyny! W dziale "przygarnę psa" znalazłam takie zapytanie z dnia dzisiejszego, więc całkiem świeże: "mam chętnego na nowofunlanda, ew. bernardyna" Może zaproponować kandydaturę Beki? Link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/mam-chetnego-na-nowofunlanda-ew-bernardyna-137216/ Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Aniu...prześlij nr konta...mam trochę mony dla Beki z bazarku... Acha cioteczki...bazarek roślinkowy min.na Beki...meeeega bazar... Ostatni_krótki_duży_ROŚLINKOWY_do domu_ogrodu_beni Bercika,Beki,Ślimaka_10.5 .. .no i ten się kończył, ale trwa nadal jeszcze tydzień!!! ...też min. dla Beki... http://www.dogomania.pl/forum/f99/dz...limak_-136512/ Proszę o pomoc w podnoszeniu!:lol: Quote
Ania z Bytomia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 nr konta wysłany ;) w miarę możliwości czasowych będę podbijała bazarek oczywiście :multi: Quote
zuzlikowa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ania z Bytomia napisał(a):nr konta wysłany ;) w miarę możliwości czasowych będę podbijała bazarek oczywiście :multi: ...może podbijanie zostawmy innym cioteńkom:cool3:...Aniu,a możesz coś napisać o naszaj słoniczce...abo focie jakie...zaraz bym w allegro wstawiała! Oczywiście jak dasz radę...czasowo...pozdrawiam wszystkich...domowiczów!:loveu: Pieniążki za moment wyślę! Quote
__Lara Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Na wątku katowickim maciaszek napisała, że jest zła sytuacja Dory, w tym finansowa. Mam pytanie: czy rozważałaś Aniu adopcję zagraniczną? Quote
__Lara Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 BoUnTy napisał(a):Ja odpowiem za Anie jeśli moge. Adopcje zagraniczne rozważamy tylko w wyapdku naprawde beznadziejnych przypadków np. Bąbla. Inne w gre raczej nie wchodzą, raz został 'nasz' podopieczny wydany na taka adopcję, nadzorowaną przez zaufaną dogomaniaczke i do dzisiaj nie potrafimy sie dokłądnie dowiedziec co się z psem dzieje, mimo wielokrotnych prób, kazda odpowiedz na pytania jest zakonczona zwrotną informacją 'wszytsko dobrze, choć dawno jej nie widziałam' :| Chyba, ze Larno masz jakąs zaufaną osobą, ale naprawe zaufaną... Znam osobę, która dla mnie jest godna zaufania i jak najbardziej jej ufam :) tylko niektórzy na dogo jej nie ufają, w tym szkopuł :cool1: chociaż nie mają podstaw... Quote
BoUnTy Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 __Lara napisał(a):Na wątku katowickim maciaszek napisała, że jest zła sytuacja Dory, w tym finansowa. Mam pytanie: czy rozważałaś Aniu adopcję zagraniczną? Ja odpowiem za Anie jeśli moge. Adopcje zagraniczne rozważamy tylko w wyapdku naprawde beznadziejnych przypadków np. Bąbla. Inne w gre raczej nie wchodzą, raz został 'nasz' podopieczny wydany na taka adopcję, nadzorowaną przez zaufaną dogomaniaczke i do dzisiaj nie potrafimy sie dokłądnie dowiedziec co się z psem dzieje, mimo wielokrotnych prób, kazda odpowiedz na pytania jest zakonczona zwrotną informacją 'wszytsko dobrze, choć dawno jej nie widziałam' :| Chyba, ze Larno masz jakąs zaufaną osobą, ale naprawe zaufaną... Quote
Makrela Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Hm... A gdzie jest wątek katowicki z opisem sytuacji, bo nie umiem coś znaleźć? Ślepa jestem czy jak? Quote
maciaszek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Makrela napisał(a):Hm... A gdzie jest wątek katowicki z opisem sytuacjihttp://www.dogomania.pl/forum/12264814-post990.html Quote
MartynaP Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 UWAGA Zaginął Frodo Uciekł w Bytomiu na ulicy Olimpijskiej Miał na sobie obrożę. Ma ok 10 miesiecy Jesli ktoś go widział proszę o kontakt Quote
Ania z Bytomia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 zrobiłam nowe ogłoszenia Dorci :p ogłoszenia :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga owczarkowata cudowna sunia ! - Bytom - Zagubione - Znalezione darmowe ogłoszenia, sprzedam Owczarkowata cudowna sunia Cały kraj. Sprzedam Wszystkie kategorie! Zwierzęta - Ogłoszenia Tablica.com: anonse, ogłoszenia, serwis bezpłatnych ogłoszeń, giełda Ogłoszenia - Hobby Neeon.pl | Darmowe ogłoszenia | Motoryzacyjne | Praca | Nieruchomości weterynarz :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga Autogielda.pl - Ogłoszenia motoryzacyjne, nieruchomości, oferty pracy, turystyka. Sprzedam - Kupię - Zamienię. Samochody, motocykle, mieszkania, domy Dora ma około 3 lat. Jest bardzo kontak / Owczarek niemiecki / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja i anonse Darmowe anonse ogłoszenia PL,darmowe ogłoszenia,anonse ogłoszenia PL Ogłoszenia Najpewniej.pl - Owczarkowata cudowna sunia ! - Owczarki Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Ogłoszenia zwierzęta - Petsy owczarkowata młoda cudowna sunia ! - Vendito - Polska Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Quote
Ania z Bytomia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 MartynaP napisał(a):UWAGA Zaginął Frodo Uciekł w Bytomiu na ulicy Olimpijskiej Miał na sobie obrożę. Ma ok 10 miesiecy Jesli ktoś go widział proszę o kontakt niestety centrum to nie mój teren :-( ale gdyby przypadkiem znalazł się w mojej okolicy (na przykład wsiadł w tramwaj i przejechał parę przystanków) to natychmiast dam znać ;) pilnujcie Bytomskiego schronu ! w poniedziałek widziałam jak na pl. MACIASZKU bardzo dziękuję za wsparcie finansowe na karmę dla Dorci :Rose::Rose::Rose: rachunek oczywiście przedstawię jak tylko kupię karmę (będę kupowała za parę dni przed wyjazdem rodziców) karmy w zupełności wystarczy jej na 2 miesiące ;) ślicznie dziękuję :loveu: Quote
maciaszek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ania z Bytomia napisał(a):MACIASZKU bardzo dziękuję za wsparcie finansowe na karmę dla Dorci :Rose::Rose::Rose: rachunek oczywiście przedstawię jak tylko kupię karmę (będę kupowała za parę dni przed wyjazdem rodziców) karmy w zupełności wystarczy jej na 2 miesiące ;) ślicznie dziękuję :loveu:Cała przyjemność po mojej stronie :). Quote
ANETTTA Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Nowe bazarki http://www.dogomania.pl/forum/f99/komu-komu-srebro-inne-cudenka-ratujmy-fuksia-koniec-20-maj-137363/index2.html#post12262097 http://www.dogomania.pl/forum/f99/pierdooooooooooly-na-fuksia-koniec-20-maja-137366/#post12262183 http://www.dogomania.pl/forum/f99/fuks-w-dt-nadal-potrzebuje-pomocy-koniec-20-maja-137364/#post12262119 http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-dysplazja-wraca-z-adopcji-potrzebne-400-zl-na-hotelik-136121/index76.html#post12284486 Quote
hanek Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Dzisiaj zadzwoniła pani z Bytomia, do której dzisiaj (wczoraj wieczorem?) przybłąkał się pinczerkowaty psiak (4-5 kg), ma około roku. Gdybyście słyszały, że komuś taki maluch zaginął, to dajcie proszę znać. Kobieta pojutrze wyjeżdża, więc zadzwoniła do schroniska, psiak przebywa teraz na kwarantannie. W bytomskim schronisku można robić zdjęcia? Jak tam wygląda sytuacja? I przepraszam, że tutaj to wszystko piszę, ale nie znalazłam żadnego wątku ogólnego bytomskiego:oops: Quote
__Lara Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 hanek napisał(a):Dzisiaj zadzwoniła pani z Bytomia, do której dzisiaj (wczoraj wieczorem?) przybłąkał się pinczerkowaty psiak (4-5 kg), ma około roku. Gdybyście słyszały, że komuś taki maluch zaginął, to dajcie proszę znać. Kobieta pojutrze wyjeżdża, więc zadzwoniła do schroniska, psiak przebywa teraz na kwarantannie. W bytomskim schronisku można robić zdjęcia? Jak tam wygląda sytuacja? I przepraszam, że tutaj to wszystko piszę, ale nie znalazłam żadnego wątku ogólnego bytomskiego:oops: O! Ja mam kontakt jakby co z osobą, która dawniej chciała adoptować pinczerka i do tej pory nie znalazła, więc jakby co mogę podać maila ;) Quote
zuzlikowa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Aniu...napisz pilnie do mysza 1...(adres)wyśle opatrunki żelowe,bardzo skuteczne i szybkie przy leczeniu ran...trudnych i rozległych....mogą bardzo pomóc Bekuni. Napisała na wątku Beki...określiła też rodzaj zapłaty:cool3::evil_lol: i instrukcję! Quote
Recommended Posts