Jump to content
Dogomania

"Śląski duet" mix spaniela, mix jamnika, ON-ka, dachowiec, pers, niufek i benka !

Recommended Posts

• Replies 987
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kama_i_ja napisał(a):
I jak, Bounty?:)
Ja wybrałam Pana Tadka, a Ty?

A jakżeby inaczej, oczywiscie, ż Tadzia wybrałam - toz to nasz eopos narodowy, czyż nie...? xD

Ja ie mówie póki nie dostane wyników ;P

Posted

A mnie, jeśli ktoś oświeci czy Zosia i Telimena były spokrewnione to ozłocę! Przeczytałam wszystkie możliwe opracowania z internetu i w końcu nic nie wiem:p a epopeje czytałam dobre 5 lat temu i umknął mi taki szczegół.
Mi osobiście wybitnie nie podpadły lektury - na 35 obowiązkowych przeczytałam jakieś 30, a na maturze trafiły się akurat dwa moje słabe punkty. Ale tematy proste, więc nie ma najgorzej. Boje się tylko tego błędu rzeczowego (napisałam, że Telimena nie była spokrewniona z Zosią).

Osobna sprawa, że nie liczę na 90% z polskiego;) moje ambicje kieruję raczej w stronę biologii i chemii.

Dzieki, że pytacie:lol:

Posted

Ania z Bytomia napisał(a):
nr konta wysłany ;) w miarę możliwości czasowych będę podbijała bazarek oczywiście :multi:

...może podbijanie zostawmy innym cioteńkom:cool3:...Aniu,a możesz coś napisać o naszaj słoniczce...abo focie jakie...zaraz bym w allegro wstawiała!
Oczywiście jak dasz radę...czasowo...pozdrawiam wszystkich...domowiczów!:loveu:
Pieniążki za moment wyślę!

Posted

BoUnTy napisał(a):
Ja odpowiem za Anie jeśli moge. Adopcje zagraniczne rozważamy tylko w wyapdku naprawde beznadziejnych przypadków np. Bąbla. Inne w gre raczej nie wchodzą, raz został 'nasz' podopieczny wydany na taka adopcję, nadzorowaną przez zaufaną dogomaniaczke i do dzisiaj nie potrafimy sie dokłądnie dowiedziec co się z psem dzieje, mimo wielokrotnych prób, kazda odpowiedz na pytania jest zakonczona zwrotną informacją 'wszytsko dobrze, choć dawno jej nie widziałam' :|
Chyba, ze Larno masz jakąs zaufaną osobą, ale naprawe zaufaną...

Znam osobę, która dla mnie jest godna zaufania i jak najbardziej jej ufam :) tylko niektórzy na dogo jej nie ufają, w tym szkopuł :cool1: chociaż nie mają podstaw...

Posted

__Lara napisał(a):
Na wątku katowickim maciaszek napisała, że jest zła sytuacja Dory, w tym finansowa. Mam pytanie: czy rozważałaś Aniu adopcję zagraniczną?

Ja odpowiem za Anie jeśli moge. Adopcje zagraniczne rozważamy tylko w wyapdku naprawde beznadziejnych przypadków np. Bąbla. Inne w gre raczej nie wchodzą, raz został 'nasz' podopieczny wydany na taka adopcję, nadzorowaną przez zaufaną dogomaniaczke i do dzisiaj nie potrafimy sie dokłądnie dowiedziec co się z psem dzieje, mimo wielokrotnych prób, kazda odpowiedz na pytania jest zakonczona zwrotną informacją 'wszytsko dobrze, choć dawno jej nie widziałam' :|
Chyba, ze Larno masz jakąs zaufaną osobą, ale naprawe zaufaną...

Posted

MartynaP napisał(a):
UWAGA
Zaginął Frodo
Uciekł w Bytomiu na ulicy Olimpijskiej
Miał na sobie obrożę.
Ma ok 10 miesiecy

Jesli ktoś go widział proszę o kontakt

niestety centrum to nie mój teren :-( ale gdyby przypadkiem znalazł się w mojej okolicy (na przykład wsiadł w tramwaj i przejechał parę przystanków) to natychmiast dam znać ;) pilnujcie Bytomskiego schronu ! w poniedziałek widziałam jak na pl.

MACIASZKU
bardzo dziękuję za wsparcie finansowe na karmę dla Dorci :Rose::Rose::Rose: rachunek oczywiście przedstawię jak tylko kupię karmę (będę kupowała za parę dni przed wyjazdem rodziców) karmy w zupełności wystarczy jej na 2 miesiące ;) ślicznie dziękuję :loveu:

Posted

Ania z Bytomia napisał(a):
MACIASZKU bardzo dziękuję za wsparcie finansowe na karmę dla Dorci :Rose::Rose::Rose: rachunek oczywiście przedstawię jak tylko kupię karmę (będę kupowała za parę dni przed wyjazdem rodziców) karmy w zupełności wystarczy jej na 2 miesiące ;) ślicznie dziękuję :loveu:
Cała przyjemność po mojej stronie :).

Posted

Dzisiaj zadzwoniła pani z Bytomia, do której dzisiaj (wczoraj wieczorem?) przybłąkał się pinczerkowaty psiak (4-5 kg), ma około roku. Gdybyście słyszały, że komuś taki maluch zaginął, to dajcie proszę znać. Kobieta pojutrze wyjeżdża, więc zadzwoniła do schroniska, psiak przebywa teraz na kwarantannie. W bytomskim schronisku można robić zdjęcia? Jak tam wygląda sytuacja?
I przepraszam, że tutaj to wszystko piszę, ale nie znalazłam żadnego wątku ogólnego bytomskiego:oops:

Posted

hanek napisał(a):
Dzisiaj zadzwoniła pani z Bytomia, do której dzisiaj (wczoraj wieczorem?) przybłąkał się pinczerkowaty psiak (4-5 kg), ma około roku. Gdybyście słyszały, że komuś taki maluch zaginął, to dajcie proszę znać. Kobieta pojutrze wyjeżdża, więc zadzwoniła do schroniska, psiak przebywa teraz na kwarantannie. W bytomskim schronisku można robić zdjęcia? Jak tam wygląda sytuacja?
I przepraszam, że tutaj to wszystko piszę, ale nie znalazłam żadnego wątku ogólnego bytomskiego:oops:

O! Ja mam kontakt jakby co z osobą, która dawniej chciała adoptować pinczerka i do tej pory nie znalazła, więc jakby co mogę podać maila ;)

Posted

Aniu...napisz pilnie do mysza 1...(adres)wyśle opatrunki żelowe,bardzo skuteczne i szybkie przy leczeniu ran...trudnych i rozległych....mogą bardzo pomóc Bekuni.

Napisała na wątku Beki...określiła też rodzaj zapłaty:cool3::evil_lol: i instrukcję!