Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziamn']dziewczynki przepraszam ze nie mam czasu przebrnąc przez cały wątek. wyjątkowo biedna psinka z niego. co jest potrzebne?
Poza pieniążkami
Czucz potrzebuje także:

• pieluchomajtki firmy SENI samll 1, rozmiar S

• podkłady firmy SENI 60 x 90 lub maty do „nauki siusiania”
  • Sudocrem

• Alantan

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mafik']Jak wypadło padanie Czucza? Czy decyzja w sprawie operacji została podjęta?

nie doczytane widzę:cool3:

wcześniej napisałam:

Co do Czucza to tak:

byliśmy dzisiaj na AR, w poniedziałek mamy się domówić na kontrast, który bedzie robił dr Atamaniuk i dopiero po tym lekarz na stówę powie czy bierzemy chłopaka na stół czy nie. Ale dziś jak zobaczył tego świruska to pod nosem mówił, ze zabieg by mu raczej pomógł.
Na razie nic do konca nie wiemy, czkamy na mielografię ;-)

jakoś to bedzie!

Dzieki dziewczyny!

Posted

kurde mam kilka zdjeć z kąpieli Czuczmaczka:evil_lol:

ale dzis padam na dziub, a jak jutro po 5 nie wstane, to sie za chiny nie wyrobie. a muszę jakoś na czas choc psa z zabiegu odebrać- sfiksować można. Ale nadrobię :cool1:

Posted

Chodziło mi właśnie o wyniki mielografii. Zrozumiałam, że mają być w sobotę. Widocznie nie doczytałam. Tak czy inaczej trzymam za niego kciuki.

Posted

bardzo dlugo ci lekarze mysla badaj itd. czemu to tak dlugo trwa? nie mozna mu pomoc na juz z ta operacja?

basiapron ma juz wiecej z bazarku, bedzie troche tej kasy dla czuczydlaka.

Posted

irysek napisał(a):
bardzo dlugo ci lekarze mysla badaj itd. czemu to tak dlugo trwa? nie mozna mu pomoc na juz z ta operacja?

basiapron ma juz wiecej z bazarku, bedzie troche tej kasy dla czuczydlaka.

bardzo dzieki za bazarki:multi:

Na juz można mu było pomóc w pierwszy dzień po wypadku, a że przeleżał w rowie to nic nie poradzę:shake: Obrzęk zszedł, o 11 mam dzwonić i się dowiedzieć na kiedy jesteśmy umówieni. Wstepna data to poniedziałek był, ale ja nie mogę gdyż mam egzamin, wiec czekam na kolejny termin. O 11 sie dowiem i dam znać! Sama czekam jak na szpilkach!

Muszę odebrać 3 zagłodzone bernardyny do konca tygodnia i zagłodzonego owczarka- moze ktoś miał by DT dla takich fajnych dzieciaków?:placz:

Odezwę sie o 11;)

Posted

Jeszcze raz bardzo dziek:loveu:

Niestetyu wszystkie bernardyny to psy... Jeszcze na jutro muszę policję skombinować...

a to dziś umieściłam na stronie tozu o Czuczmaczeczku moim kochanym:loveu:

21.08.2008

Czuczu ma się bardzo dobrze, znakomicie dogaduje się z innymi zwierzętami z którymi mieszka – psy, koty, fretka.

Czucz jest już po antybiotykoterapii i sterydach. Obrzęk już zszedł więc umówiliśmy się z doktorem Stańczykiem i doktorem Atamaniukiem na mielografię . Kontrast będzie wykonany we wtorek 26.08 o godzinie 8 rano na Akademii Rolniczej we Wrocławiu.

O wynikach badania, które będą decydowały o operacji pieska poinformujemy Was jak najszybciej.

Czucz odpoczywa na spacerze.

Tak Czucz radzi sobie sam

Czucz jak widać nie lubi zdjęć

Czucz i jego tymczasowa opiekunka Asia bardzo dziękują za paczki:

• Pani Karolinie Miłoszowskiej z Warszawy, która przyszła 4.08

• Anonimowej osobie za paczkę która przyszła również 4.08.

• Pani Kasi Pacanowskiej z Tarnowa, paczka przyszła 5.08

• Pani Renacie Drabowicz z Warszawy – paczka przyszła 13.08

• Pani Agnieszce Różańskiej ze Szczecina – paczka przyszła 20.08

• Pani Karolinie Piesiak z Lublina, która przekaże Czuczowi, klatkę kenelową w poniedziałek 25.08 oraz Pani Gosi z SZANSY dla Goldenów za przetransportowanie klatki z Lublina do Wrocławia, do domu w którym aktualnie przebywa Czuczuś.
Czucz w pieluszkasz od Was:)

Kot zrzucił poduszkę, a Czucz jak by od razu wiedział o co chodzi. Łapką do siebie i w kimono;)

TOZ we Wrocławiu dziękuje wszystkim za wsparcie Czucza i jego opiekunki Asi. ;) mimo tego że historia Czucza poruszyła wiele serc Czucz nie znalazł jeszcze osoby, która poświęciła by mu cały swój czas i dała nowy dom.

Czuczu z kolegami, którzy również szukają domu.

Czucz podczas kąpieli.

Czucz odpoczywa po ciężkim dniu.

Posted

On jest cudownym stworzeniem, tylko kochać:loveu: a demi to prawdziwy psi anioł ;), tyle serca wkładasz w opiekę nad nim i resztą towarzystwa.
Z tego co piszesz demi, Czuczu to wyjątkowo łagodny psiak, mimo tylu krzywd i cierpień jakie przeszedł. Dzięki Tobie jego życie się odmieni.
Trzymam kciuki za pomyślne wyniki badań i przesyłam "miziaki" za uchem dla Czuczu:loveu:

Posted

dziś z rana byłam u Demi, rozglądamy się gdzie Czucz
a Czuczydło już na dole jest, po schodach zszedł/zbiegł...
JAK ON TO ZROBIŁ ??:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu: z pieluszką na pupce :loveu:

Posted

xmartix napisał(a):
dziś z rana byłam u Demi, rozglądamy się gdzie Czucz
a Czuczydło już na dole jest, po schodach zszedł/zbiegł...
JAK ON TO ZROBIŁ ??:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu: z pieluszką na pupce :loveu:

Tak się biedny garnie do człowieka i pragnie towarzystwa. Nie poobijał się biedaczek? Dobrze, że miał pieluszkę na pupie;)

Posted

nie wiem, ale nie piszczy czy coś, pewnie te łapki poobija..
ale wtedy przybiegł i łepek i szyjkę tak wyprostował równo hehe a to znaczyło: "głaskaj mnie, głaskaj" :razz::lol: Czuczuś jest wspaniały!

Posted

xmartix napisał(a):
nie wiem, ale nie piszczy czy coś, pewnie te łapki poobija..
ale wtedy przybiegł i łepek i szyjkę tak wyprostował równo hehe a to znaczyło: "głaskaj mnie, głaskaj" :razz::lol: Czuczuś jest wspaniały!

To widać w jego oczach. Trudno uwierzyć, że ktoś mógł skrzywdzić takiego kochanego psiaka. Należy mu się dobre życie i szybki powrót do zdrowia.
Jak wyglądaja teraz jego rany na łapkach? Mam nadzieję, że goją się ładnie, demi tak bardzo o niego dba.