Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nasz Lucek tak merda ogonkiem jak szalony, zwłaszcza jak widzi suczki:evil_lol:, łapami przebiera w trakcie mycia a nie chodzi:placz:.
Uważaj aby czuczowi nie zanikały mięsnie- jeśli weci nie widzą przeciwskazań warto ćwiczyć te nożki.

zapytam dr co o tym mysli, bo nóżki ma jak flaki... Nie wiem kiedy będę z nim ćwiczyc... chyba w nocy, zamiast spać to bedziemy łapkami przebierać:lol:

Mama mnie nie zabiła:razz: gadałyśmy chyba z godzinę, wszystko wiem:cool3: a Wasz kociambek chciał zjeść mojego piesia:lol:
Bardzo dzięki, jutro zrobimy zakupy w aptece dla Czucza;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a to jest dzisiejszy Czucz na swoim materacyku, tuż koło łóżka cioteczki:loveu:

jakoś nie lubi jak mu się robi zdjęcia:cool1:

a jak się ucieszył jak w koncu przyszłam do domu:loveu:

Posted

My to naszego grubaska tez znalazlysmy na ulicy:-)
Ciesze sie,ze odwiedzilas moj domek:loveu:mam nadzieje,ze na pieluszki starczy...a moja mama chyba Cie nie zagadala he?:-)

Zdjecia sa super..jaka to fajna psinka!!!taka slodka rudzinka:loveu:

Posted

Irysku, dopiero w pt bede wiedzieć na którą w jaki dzien sob czy nd mamy się na ar pojawić. dam znać!

a dzis jedziemy ze zdj rtg do Niedzielskiego... zobaczymy co nam mądrego powie....:roll:

mru- wielkie dzieki!!! jak sie ogarne to wszytsko na dogo wrzucę;) musze dzis podkłady chłopakowi kupić i pieluchy. A sudocrem jest super;)

Posted

mam tu coś co mogę mu wystawić ale póki nie znajdę kabelka do mojego apartu w jakimś sklepie to nie mogę przerzucac zdjec na kompa wiec cierpliwości.A poza tym chciałabym rozliczyc inne bazarki bo nie nadążam troche.

Posted

shirrrapeira - na razie jakoś sobie radzimy- też sie dziwie, ale jednak:roll:
w razie czego bedziemy krzyczeć;)

Dziś Czucz opala sie w ogródku, a jak mu tylko zejde z oczu na na mnie szczeka, żebym wróciła:loveu: jaki one jest kochaniuchny, po prostu sie w głowie nie mieści!

Wrzucę wieczorkiem zdj jak bedę żywa, jade dzis też do rotka na interw... eh:shake: w razie czego nadrobię. Cały dzień pracy przede mną...
I Czucz znów sam bedzie musiał biedak siedzieć.

Posted

basiapron, wielkie dzieki za bazarkie:loveu: ja dziś moze bede miała jeszcze szkło, to bym fotki podesłała, to byśmy zbiorczy zrobiły, co:razz: bo ja nie przerobie wszystkiego.

Ide kąpać Czuczmaczka i uciekam!

Posted

demi napisał(a):
basiapron, wielkie dzieki za bazarkie:loveu: ja dziś moze bede miała jeszcze szkło, to bym fotki podesłała, to byśmy zbiorczy zrobiły, co:razz: bo ja nie przerobie wszystkiego.

Ide kąpać Czuczmaczka i uciekam!

zobaczymy,narazie musze namierzyc kabelek,bo rzeczy są i czekają-siostra przyniosła,zagramaniczne:)