sleepingbyday Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ludzie. ale czy się zorientował, że zgubił ten wózek ;-)? kurka, byłam we wro osttanio, ale nie miałam chwili, żeby choć na chwilę wpaśc :-( Quote
Jages Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='mmd']Z pierwszego postu/posta (???) 95 1090 2473 0000 0001 0811 8249 Joanna Kleszcz ul. Maślicka 5 54-107 Wrocław a w tytule przelewu możesz pisać "galotki Czucza" ;) albo: kupujesz pieluszki i wysyłasz albo: kupujesz w sklepie internetowym i kierujesz zamówienie prościutko do Czuczkowej pupci (znaczy na adres Demi) Też nie przepadam za wysyłaniem kasy do jakiegoś wspólnego kociołka, jak mam upatrzony cel:)[/QUOTE] Bardzo Ci dziekuje, oto mi wlasnie chodzilo! :) Quote
demi Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='nusia']Bardzo bym chciała ale to niestety w tej chwili niemożliwe:placz: Czuczek narazie będzie u nas częstym gościem.[/QUOTE] ja bym chciała zwrócić uwagę na słowo " w tej chwili niemożliwe" :D:D:D:D Jutro odbieram Czuczka, bedzie miał traume, skończą sie kokosanki, wołowinki i inne smakowitości. I jeszcze czeka go zapoznanie z nowym piesiastym, 15 letnim dziedziem onka... bedzoe sie działo :/ Quote
mmd Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Czyli należy mieć nadzieję, że nadejdzie ta wielka chwila:) Tak bym chciała zobaczyć "Czuczek w DS" Quote
nusia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='demi']Jutro odbieram Czuczka, bedzie miał traume, skończą sie kokosanki, wołowinki i inne smakowitoś[/QUOTE] My też to strasznie przeżywamy:-( Mam tylko nadzieje że tymi zmianami nie zrobię mu więcej szkody niż pożytku:-( Quote
nusia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='ulvhedinn']Aaaaa..... to ty mi wtedy z kocią pomogłaś? No to mam niusa.... ta starsza pani umarła :( jej syn (niejaki Chudy)- ma problem, żeby sobie sam ze sobą poradzić, w związku z czym kocia i jej mama sa u mnie i szukają domu. W domu nazywały sie Pysia i Misia, u mnie są Akrobatka i Spadochronem.... KrA sobie radzi ZA dobrze.[/QUOTE] Moja pomoc tam była żadna. Przykre to że ta pani umarła:-( ale całe szczęście że kicie nie zostały z tym niejakim... bo bardzo szybko poszłyby w jej ślady. Quote
_Mona Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Zaznaczam wątek.... mam podobny przypadek Bianki , jest u mnie w DT, ma złamany kręgosłup i porażone zwieracze, obecnie jest w trakcie rehabilitacji. Quote
mmd Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bianka to sunia, że tak powiem od p. Janusza? Wydaje mi się, że to ona, wyrzucona z samochodu pod W-wą? Nie wchodzi mi link z banerka Demi, wysłałam wczoraj @. Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 przepraszam za offa ... potrzebuję pomocy ... :(:(:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/182608-A-A-dA-pluszowe-szczeniAE-ta-bardzo-pilne-DT-DS[/url] Quote
amensalizm Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Chciałam pogratulować akcji z Zuzannną Kot. Jest prześwietna. Quote
demi Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='mmd']Bianka to sunia, że tak powiem od p. Janusza? Wydaje mi się, że to ona, wyrzucona z samochodu pod W-wą? Nie wchodzi mi link z banerka Demi, wysłałam wczoraj @.[/QUOTE] co mi kochana wysłałaś? :) Quote
demi Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='amensalizm']Chciałam pogratulować akcji z Zuzannną Kot. Jest prześwietna.[/QUOTE] Dziękujemy :D Quote
mmd Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='demi']co mi kochana wysłałaś? :)[/QUOTE] Mailika. Nawet mi odpowiedziałaś:) Było pytanie o Szczotkowe dziecko... Quote
kizimizi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 no bo przezcytałam Czuczuk albo Czuczka i mnie w błąd wprowadzono ;) Quote
_Goldenek2 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Bo ten psiak jest niesamowity. Śledzę jego wątek od początku :). Quote
nusia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 To ja odpiszę za Demi bo Czuczełko jest u mnie przez ten tydzień. Master czuje się całkiem dobrze tylko pogoda na spacerki nam się popsuła. Znowu troszkę go rozpieszczamy:oops:. Ostatnio Czuczek namiętnie bawi się swoją nową zabawką i za nic nie chce podzielić się z Milą:diabloti: A ta moja zołza tylko patrzy jak mu ją podwędzić:evil_lol: Quote
_Goldenek2 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dzięki za wieści :). Wymiziaj psiaki :). Quote
EVA2406 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='_Goldenek2']Dzięki za wieści :). Wymiziaj psiaki :).[/QUOTE] I ode mnie też :lol: Quote
kizimizi Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 O i jeszcze "Czuczełko" dochodzi. Musicie na 1 stronie słownik zrobić bo pogubić się idzie;) Quote
ulvhedinn Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Widziałam dzisiaj Czuczka blisko mnie ;) Nie podeszłam,bo byłam z nową benią, a ona na razie poszczekuje brzydko na psy i nie chciała stresować chłopaka.... Quote
Boziii4920 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 około ilu latek ma psinka i gdzie została znaleziona w 2008 :( ? Quote
WARANSKA Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Wyslam przekazem pocztowym z Wroclawia 29 O3 pieniadze na adres Demi na Czucza czy doszly? Quote
Recommended Posts