Jump to content
Dogomania

Sparaliżowany Czucz-> Kochali Go Wszyscy... teraz za TM [*]

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmd']Z pierwszego postu/posta (???)

95 1090 2473 0000 0001 0811 8249
Joanna Kleszcz
ul. Maślicka 5
54-107 Wrocław
a w tytule przelewu możesz pisać "galotki Czucza" ;)

albo: kupujesz pieluszki i wysyłasz
albo: kupujesz w sklepie internetowym i kierujesz zamówienie prościutko do Czuczkowej pupci (znaczy na adres Demi)

Też nie przepadam za wysyłaniem kasy do jakiegoś wspólnego kociołka, jak mam upatrzony cel:)[/QUOTE]

Bardzo Ci dziekuje, oto mi wlasnie chodzilo! :)

Posted

[quote name='nusia']Bardzo bym chciała ale to niestety w tej chwili niemożliwe:placz: Czuczek narazie będzie u nas częstym gościem.[/QUOTE]

ja bym chciała zwrócić uwagę na słowo " w tej chwili niemożliwe" :D:D:D:D
Jutro odbieram Czuczka, bedzie miał traume, skończą sie kokosanki, wołowinki i inne smakowitości. I jeszcze czeka go zapoznanie z nowym piesiastym, 15 letnim dziedziem onka... bedzoe sie działo :/

Posted

[quote name='demi']Jutro odbieram Czuczka, bedzie miał traume, skończą sie kokosanki, wołowinki i inne smakowitoś[/QUOTE]
My też to strasznie przeżywamy:-( Mam tylko nadzieje że tymi zmianami nie zrobię mu więcej szkody niż pożytku:-(

Posted

[quote name='ulvhedinn']Aaaaa..... to ty mi wtedy z kocią pomogłaś? No to mam niusa.... ta starsza pani umarła :( jej syn (niejaki Chudy)- ma problem, żeby sobie sam ze sobą poradzić, w związku z czym kocia i jej mama sa u mnie i szukają domu. W domu nazywały sie Pysia i Misia, u mnie są Akrobatka i Spadochronem....

KrA sobie radzi ZA dobrze.[/QUOTE]
Moja pomoc tam była żadna. Przykre to że ta pani umarła:-( ale całe szczęście że kicie nie zostały z tym niejakim... bo bardzo szybko poszłyby w jej ślady.

Posted

Zaznaczam wątek.... mam podobny przypadek Bianki , jest u mnie w DT, ma złamany kręgosłup i porażone zwieracze, obecnie jest w trakcie rehabilitacji.

Posted

Bianka to sunia, że tak powiem od p. Janusza? Wydaje mi się, że to ona, wyrzucona z samochodu pod W-wą?
Nie wchodzi mi link z banerka

Demi, wysłałam wczoraj @.

Posted

przepraszam za offa ...
potrzebuję pomocy ... :(:(:(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/182608-A-A-dA-pluszowe-szczeniAE-ta-bardzo-pilne-DT-DS[/url]

Posted

[quote name='mmd']Bianka to sunia, że tak powiem od p. Janusza? Wydaje mi się, że to ona, wyrzucona z samochodu pod W-wą?
Nie wchodzi mi link z banerka

Demi, wysłałam wczoraj @.[/QUOTE]

co mi kochana wysłałaś? :)

• 2 weeks later...
Posted

To ja odpiszę za Demi bo Czuczełko jest u mnie przez ten tydzień. Master czuje się całkiem dobrze tylko pogoda na spacerki nam się popsuła. Znowu troszkę go rozpieszczamy:oops:. Ostatnio Czuczek namiętnie bawi się swoją nową zabawką i za nic nie chce podzielić się z Milą:diabloti: A ta moja zołza tylko patrzy jak mu ją podwędzić:evil_lol: