Jump to content
Dogomania

Sparaliżowany Czucz-> Kochali Go Wszyscy... teraz za TM [*]

Recommended Posts

Posted

co do rehabilitacji to nie mam zielonego pojęcia, zapytam dr Stańczyka jak bede z Bisiem na AR w tym tygodniu. Jakoś o tym nie pomyślałam.

Irysku, to nie tak, ze chcą mnie wywalic i mieć w dupie. Poprostu powiedzieli mi, ze oni nie chcą z taką ilością zwierząt mieszkać- bo się gryzą, sikają, demolują itc. Powiedzieli, ze mają już dość, a ja zamiast sie pozbywać zwierząt to tylko znoszę kolejne. Dobrze, ze ojciec jest za granicą w pracy, bo by mnie wysiudali do końca tygodnia:lol: powiedzieli, ze mi opłacą mieszkanie i w ogóle pomogą, ale nie chcą w takim syfie żyć...:roll:
A dużo by tu opowiadać... Zobaczymy co to bedzie:shake: Póki co zmieniłam taktykę i podłogi myję codziennie- ale przy rzygającym Bisiu i robiącym pod siebie Czuczu nie jest tak kolorowo. Bo wcześniej z moją siódemką jakoś było znośnie, mimo, że dt przychodziły i odchodziły, ale zdrowe, nie takie choruski jak te:roll:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziąszki kochane, dzisiaj już padam na dziub... tak mi sie liczyc nie chce, ze szok! Persy mnie wykończyły:shake:

Jutro na pewno wszystko podliczę:roll:
Kończą się nam pampersy, wiec bedziemy mieć za co kupić:loveu: bo jak przyjdzie mi pieluchy prać to... nawet nie chcę sobie myśleć:roll:

Posted

Mam wyrzuty sumienia, że sie wszyscy tak starają, a ja nawet podliczenia nie chcę zrobić...:oops: Wiec zrobiłam:

[B]Mru[/B]- 30zł
[B]Teresa R z Kalisza[/B]- 50zł
[B]Kasia F z Kalisza[/B]- 25zł
[B]Jacek S. z Wolbrom[/B]- 40zł
[B]Basiaprom, za bazarek-[/B] 124zł

[U][B]Razem 269 zł

[/B][/U][LEFT]Wcześniej także dostałam 15 euro od [B]Kamili_s[/B], które już wydałam na eukanubę dla Czucza- na samiutkim początku, kiedy po sterydach jadł jak wariat, a myśmy wyrobić nie mogli, bo kto by mu aż tyle ugotował:roll:

Magda_fundacjaazyl- pieniążki jeszcze nie doszły, zapewne jutro dojdą;)

To myślicie, że będę mogła kupic lepszej suchej karmy dla Czuczmaczka? Co o tym sądzicie? Z pewnością będą ją podjadały wszystkie moje animalsy:roll: ale co zrobić... Czasem jak mnie dlugo nie ma w domu, to lece "na przeciwko" po puszke Chappi czy innego dziadostwa... Bo przecież nie bede ich głodzić, a spać czasem też muszę:oops: jakie wasze zdanie?
[/LEFT]

Posted

demi, jesli chcesz to ja ci moge pojechac i kupic co tylko chcesz i gdzie tylko chcesz i przywiezc pod sam dom.
co ty na to? np worek 12kg royala, czy 20 puszek, zebys nie wydawala w sklepie naprzeciwko, gdzie zdzieraja. podjechalabym do selgrosa ;)
puszki tam sa, a royala kupie gdzie indziej. co ty na to moja droga?

Posted

Przecież Ty Demi robisz to z miłości do wszystkich swoich futrzaków, więc po co pytasz i tłumaczysz się :cool3:;). Takie stadko musi zjeść, a Ty czasu masz mało, więc sobie jakoś radzisz. Ty posiadasz chyba nadprzyrodzone siły, bo nie wiem kto inny by to wszystko ogarnął

Posted

[quote name='irysek']demi, jesli chcesz to ja ci moge pojechac i kupic co tylko chcesz i gdzie tylko chcesz i przywiezc pod sam dom.
co ty na to? np worek 12kg royala, czy 20 puszek, zebys nie wydawala w sklepie naprzeciwko, gdzie zdzieraja. podjechalabym do selgrosa ;)
puszki tam sa, a royala kupie gdzie indziej. co ty na to moja droga?[/quote]

BARDZO SUPER. Tylko czy nie prościej będzie przez internet zamówić:razz: wtedy i ty nie będziesz musiała benzyny tracić;) trzeba kombinować jak sie da:roll:

Posted

a zamawiasz tak na codzien? ja nigdy...
jesli tak wolisz to ok. puszki tez na necie kupisz? dowioza ci itd. bo royala to wiem, ze mozna kupic na necie.

Posted

[quote name='irysek']a zamawiasz tak na codzien? ja nigdy...
jesli tak wolisz to ok. puszki tez na necie kupisz? dowioza ci itd. bo royala to wiem, ze mozna kupic na necie.[/quote]

nie na codzień, ale co jakiś czas wiecej;) tak dowożą. Ale puszki to ostateczność. Teraz przy Bisiu będę musiała zamówić rekowalescenta, bo niewyrabiamy z miechem:oops:

a na codzień to kochana na rowerek i do mięsnego:lol:

Posted

ja suche jedzonko royala z serii Vet (zamawiam hepatica, dibetica i early cardiac) zamawiam w niemczech
worek 14 kilo kosztuje 58 euro i jest to taniej niz u nas w necie...
w razie czego moge przywieźć......bede tam znowu pomiedzy 21, a 30 wrzesnia

Posted

[quote name='demi']wiecie co... udało mi sie z 25 persami, jakoś te biedy schorowane wydać w dobre dt/ds, udało się cudem!
Ale taki cud to chyba kolejny szybko się nie ziści:roll:.
[/quote]

jak ty to zrobiłaś???? ja nie mogę znaleźć domu dla jednej młodej, ladnej, niekonfliktowej suczki :oops:

[quote name='demi'][IMG]http://img406.imageshack.us/img406/3412/bisiczucztk8.jpg[/IMG]

w ostatnim czasie doszedł do nas Bibiś z PPT Botalla [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10844327#post10844327"]oto jego wątek [/URL]

[/quote]

cudny bibis, widziałam wątek, nawet podesłałam siostrze... ona ma wyżlicę węgierską, 100letnią conajmniej praprapraciocię wszystkich węgrów, śmiertelnie chorą od dwóch lat, a osttanio jeszcze cieczkę dostała i to taką, że hoho!

Posted

[quote name='irysek']no to ok, zaoferowalam sie bo uwielbiam autem jezdzic, wiec dla mnie bylaby to tylko przyjemnosc. ale jesli dajes sobie rade to super :)[/quote]

hehe, wiem, ze lubisz:cool3: tylko, ze mi tej benzyny najbardziej szkoda:lol: ale jakoś nam NARAZIE idzie do przodu... mój ojciec niedługo wraca... ciekawe co to bedzie:shake:

a z kotami to dzięki dziąszkom z miau porozmieszczaliśmy te biedne kociambelki:roll:

Posted

o beznyne nie musisz sie martwic (olej), na serio jak chcesz to ci kupie i przywioze jeszcze. a moze cos z niemiec chcesz, jakis proszek do prania albo co, tak dla mamy np na zlagodzenie stosunkow. (jest ogolnie wiadome, ze niemiecka chemia jest the best)

Posted

[B]dami [/B]Ja sobie już myślę od jakiegoś miesiąca - kiedy zobaczyłam Czucza na stronie wrocławskiego TOZ-u, że chciałabym was odwiedzić, o ile można. ; P Przywiozłabym wam tez jakieś jedzonko (lub coś innego, co Ci potrzeba), tylko napisz jakie (od razu mówię, ze tego nie będzie dużo, nie zarabiam). I kiedy masz czas..

Do góry piękny Czuczu!

Posted

Napisała do mnie na nk Pani z Wrocławia...Pyta gdzie psiak się znajduje???
czy otrzymał już matę na nauki siusiania???Pyta jak się czuje i co u niego...Chciałaby jakoś pomóc...

Posted

to jak można to prosimy pieluchy bo się konczą:lol: może by nam Pani kupiła;)

Jasne, ze zapraszam do TOZ :razz: tylko, ze ten tydzien i przyszły mam taki zapierdziel w terenie, ze w biurze napewno się nie pojawię... sąd, interwencje, targi... koszmar!!!

Ale powiem Wam kochani coś innego-[SIZE=6][B]
[SIZE=5]Czucz ma już swój wózeczek[/SIZE][/B][/SIZE]:loveu:

Dziś odebraliśmy od Pana Piotra! A jak zapierdziela :evil_lol:
Dzis już padam, ale może jutro cykne mu coś fajnego i Wam pokaże:cool3:

Najgorsze, ze mój tato wraca w niedziele do domu z zagranicy :lol: ciekawe co powie na ten cały bajzel :roll:

Posted

[quote name='demi']

Ale powiem Wam kochani coś innego-
[B][SIZE=6][SIZE=5]Czucz ma już swój wózeczek[/SIZE][/SIZE][/B]:loveu:

Dziś odebraliśmy od Pana Piotra! A jak zapierdziela :evil_lol:
Dzis już padam, ale może jutro cykne mu coś fajnego i Wam pokaże:cool3:

[B]od razu sie przyzwyczaił? super! teraz będziesz miec polkę galopke na spacerach... :diabloti:[/B]

Najgorsze, ze mój tato wraca w niedziele do domu z zagranicy :lol: ciekawe co powie na ten cały bajzel :roll:[/quote]

[B]jak to, co powie? o rany, jaki za***isty bajzel, o rany, niepełnosprawny pies na wózku, ekstra! własnie na to miałem ochotę! :evil_lol:[/B]

[quote name='basiapron']zdjecia zdjęcia zdjecia!!!dawać!!!!!!!!!!!![/quote]

[B]ja tez skanduję :cool3:.[/B]