demi Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 co do rehabilitacji to nie mam zielonego pojęcia, zapytam dr Stańczyka jak bede z Bisiem na AR w tym tygodniu. Jakoś o tym nie pomyślałam. Irysku, to nie tak, ze chcą mnie wywalic i mieć w dupie. Poprostu powiedzieli mi, ze oni nie chcą z taką ilością zwierząt mieszkać- bo się gryzą, sikają, demolują itc. Powiedzieli, ze mają już dość, a ja zamiast sie pozbywać zwierząt to tylko znoszę kolejne. Dobrze, ze ojciec jest za granicą w pracy, bo by mnie wysiudali do końca tygodnia:lol: powiedzieli, ze mi opłacą mieszkanie i w ogóle pomogą, ale nie chcą w takim syfie żyć...:roll: A dużo by tu opowiadać... Zobaczymy co to bedzie:shake: Póki co zmieniłam taktykę i podłogi myję codziennie- ale przy rzygającym Bisiu i robiącym pod siebie Czuczu nie jest tak kolorowo. Bo wcześniej z moją siódemką jakoś było znośnie, mimo, że dt przychodziły i odchodziły, ale zdrowe, nie takie choruski jak te:roll: Quote
Magdalena Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Demi, wieczorem prześlę pieniążki z bazarku (56zł 50gr), proszę żebyś potwierdziła że do Ciebie wpłynęły :loveu: :multi: mamy nadzieję, że chociaż trochę pomogą :) Quote
demi Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 dziąszki kochane, dzisiaj już padam na dziub... tak mi sie liczyc nie chce, ze szok! Persy mnie wykończyły:shake: Jutro na pewno wszystko podliczę:roll: Kończą się nam pampersy, wiec bedziemy mieć za co kupić:loveu: bo jak przyjdzie mi pieluchy prać to... nawet nie chcę sobie myśleć:roll: Quote
demi Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Mam wyrzuty sumienia, że sie wszyscy tak starają, a ja nawet podliczenia nie chcę zrobić...:oops: Wiec zrobiłam: [B]Mru[/B]- 30zł [B]Teresa R z Kalisza[/B]- 50zł [B]Kasia F z Kalisza[/B]- 25zł [B]Jacek S. z Wolbrom[/B]- 40zł [B]Basiaprom, za bazarek-[/B] 124zł [U][B]Razem 269 zł [/B][/U][LEFT]Wcześniej także dostałam 15 euro od [B]Kamili_s[/B], które już wydałam na eukanubę dla Czucza- na samiutkim początku, kiedy po sterydach jadł jak wariat, a myśmy wyrobić nie mogli, bo kto by mu aż tyle ugotował:roll: Magda_fundacjaazyl- pieniążki jeszcze nie doszły, zapewne jutro dojdą;) To myślicie, że będę mogła kupic lepszej suchej karmy dla Czuczmaczka? Co o tym sądzicie? Z pewnością będą ją podjadały wszystkie moje animalsy:roll: ale co zrobić... Czasem jak mnie dlugo nie ma w domu, to lece "na przeciwko" po puszke Chappi czy innego dziadostwa... Bo przecież nie bede ich głodzić, a spać czasem też muszę:oops: jakie wasze zdanie? [/LEFT] Quote
irysek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 demi, jesli chcesz to ja ci moge pojechac i kupic co tylko chcesz i gdzie tylko chcesz i przywiezc pod sam dom. co ty na to? np worek 12kg royala, czy 20 puszek, zebys nie wydawala w sklepie naprzeciwko, gdzie zdzieraja. podjechalabym do selgrosa ;) puszki tam sa, a royala kupie gdzie indziej. co ty na to moja droga? Quote
mafik Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Przecież Ty Demi robisz to z miłości do wszystkich swoich futrzaków, więc po co pytasz i tłumaczysz się :cool3:;). Takie stadko musi zjeść, a Ty czasu masz mało, więc sobie jakoś radzisz. Ty posiadasz chyba nadprzyrodzone siły, bo nie wiem kto inny by to wszystko ogarnął Quote
demi Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='irysek']demi, jesli chcesz to ja ci moge pojechac i kupic co tylko chcesz i gdzie tylko chcesz i przywiezc pod sam dom. co ty na to? np worek 12kg royala, czy 20 puszek, zebys nie wydawala w sklepie naprzeciwko, gdzie zdzieraja. podjechalabym do selgrosa ;) puszki tam sa, a royala kupie gdzie indziej. co ty na to moja droga?[/quote] BARDZO SUPER. Tylko czy nie prościej będzie przez internet zamówić:razz: wtedy i ty nie będziesz musiała benzyny tracić;) trzeba kombinować jak sie da:roll: Quote
irysek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 a zamawiasz tak na codzien? ja nigdy... jesli tak wolisz to ok. puszki tez na necie kupisz? dowioza ci itd. bo royala to wiem, ze mozna kupic na necie. Quote
demi Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='irysek']a zamawiasz tak na codzien? ja nigdy... jesli tak wolisz to ok. puszki tez na necie kupisz? dowioza ci itd. bo royala to wiem, ze mozna kupic na necie.[/quote] nie na codzień, ale co jakiś czas wiecej;) tak dowożą. Ale puszki to ostateczność. Teraz przy Bisiu będę musiała zamówić rekowalescenta, bo niewyrabiamy z miechem:oops: a na codzień to kochana na rowerek i do mięsnego:lol: Quote
irysek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 no to ok, zaoferowalam sie bo uwielbiam autem jezdzic, wiec dla mnie bylaby to tylko przyjemnosc. ale jesli dajes sobie rade to super :) Quote
kikou Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ja suche jedzonko royala z serii Vet (zamawiam hepatica, dibetica i early cardiac) zamawiam w niemczech worek 14 kilo kosztuje 58 euro i jest to taniej niz u nas w necie... w razie czego moge przywieźć......bede tam znowu pomiedzy 21, a 30 wrzesnia Quote
irysek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ja jade do niemeic sroda czwartek, tez moge kupic. tylko pytanie gdzie? w jakich ty sklepach kupujesz tam royala? az se poszukam i dla kotow kupie. Quote
kikou Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 zamawiam w necie ale w niemieckich sklepach... przewaznie juz od 35 euro jest bez kosztów transportu Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='demi']wiecie co... udało mi sie z 25 persami, jakoś te biedy schorowane wydać w dobre dt/ds, udało się cudem! Ale taki cud to chyba kolejny szybko się nie ziści:roll:. [/quote] jak ty to zrobiłaś???? ja nie mogę znaleźć domu dla jednej młodej, ladnej, niekonfliktowej suczki :oops: [quote name='demi'][IMG]http://img406.imageshack.us/img406/3412/bisiczucztk8.jpg[/IMG] w ostatnim czasie doszedł do nas Bibiś z PPT Botalla [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10844327#post10844327"]oto jego wątek [/URL] [/quote] cudny bibis, widziałam wątek, nawet podesłałam siostrze... ona ma wyżlicę węgierską, 100letnią conajmniej praprapraciocię wszystkich węgrów, śmiertelnie chorą od dwóch lat, a osttanio jeszcze cieczkę dostała i to taką, że hoho! Quote
demi Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='irysek']no to ok, zaoferowalam sie bo uwielbiam autem jezdzic, wiec dla mnie bylaby to tylko przyjemnosc. ale jesli dajes sobie rade to super :)[/quote] hehe, wiem, ze lubisz:cool3: tylko, ze mi tej benzyny najbardziej szkoda:lol: ale jakoś nam NARAZIE idzie do przodu... mój ojciec niedługo wraca... ciekawe co to bedzie:shake: a z kotami to dzięki dziąszkom z miau porozmieszczaliśmy te biedne kociambelki:roll: Quote
irysek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 o beznyne nie musisz sie martwic (olej), na serio jak chcesz to ci kupie i przywioze jeszcze. a moze cos z niemiec chcesz, jakis proszek do prania albo co, tak dla mamy np na zlagodzenie stosunkow. (jest ogolnie wiadome, ze niemiecka chemia jest the best) Quote
strup Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [B]dami [/B]Ja sobie już myślę od jakiegoś miesiąca - kiedy zobaczyłam Czucza na stronie wrocławskiego TOZ-u, że chciałabym was odwiedzić, o ile można. ; P Przywiozłabym wam tez jakieś jedzonko (lub coś innego, co Ci potrzeba), tylko napisz jakie (od razu mówię, ze tego nie będzie dużo, nie zarabiam). I kiedy masz czas.. Do góry piękny Czuczu! Quote
Beata19 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Napisała do mnie na nk Pani z Wrocławia...Pyta gdzie psiak się znajduje??? czy otrzymał już matę na nauki siusiania???Pyta jak się czuje i co u niego...Chciałaby jakoś pomóc... Quote
basiapron Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 to szybciutko trzeba jej to umożliwić:) Quote
demi Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 to jak można to prosimy pieluchy bo się konczą:lol: może by nam Pani kupiła;) Jasne, ze zapraszam do TOZ :razz: tylko, ze ten tydzien i przyszły mam taki zapierdziel w terenie, ze w biurze napewno się nie pojawię... sąd, interwencje, targi... koszmar!!! Ale powiem Wam kochani coś innego-[SIZE=6][B] [SIZE=5]Czucz ma już swój wózeczek[/SIZE][/B][/SIZE]:loveu: Dziś odebraliśmy od Pana Piotra! A jak zapierdziela :evil_lol: Dzis już padam, ale może jutro cykne mu coś fajnego i Wam pokaże:cool3: Najgorsze, ze mój tato wraca w niedziele do domu z zagranicy :lol: ciekawe co powie na ten cały bajzel :roll: Quote
basiapron Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 zdjecia zdjęcia zdjecia!!!dawać!!!!!!!!!!!! Quote
sleepingbyday Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='demi'] Ale powiem Wam kochani coś innego- [B][SIZE=6][SIZE=5]Czucz ma już swój wózeczek[/SIZE][/SIZE][/B]:loveu: Dziś odebraliśmy od Pana Piotra! A jak zapierdziela :evil_lol: Dzis już padam, ale może jutro cykne mu coś fajnego i Wam pokaże:cool3: [B]od razu sie przyzwyczaił? super! teraz będziesz miec polkę galopke na spacerach... :diabloti:[/B] Najgorsze, ze mój tato wraca w niedziele do domu z zagranicy :lol: ciekawe co powie na ten cały bajzel :roll:[/quote] [B]jak to, co powie? o rany, jaki za***isty bajzel, o rany, niepełnosprawny pies na wózku, ekstra! własnie na to miałem ochotę! :evil_lol:[/B] [quote name='basiapron']zdjecia zdjęcia zdjecia!!!dawać!!!!!!!!!!!![/quote] [B]ja tez skanduję :cool3:.[/B] Quote
basiapron Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 zdjeciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <szuka rozpaczliwie> Quote
Beata19 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Czyli psiaka można odwiedzać w siedzibie Toz we wrocławiu tak??? Quote
Recommended Posts