Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

po cichutku zeby nie zapeszać , kciuki potrzebe popołudniu żeby Luna zachowała się jak dama do dzieciaków które mogą byc jej przyszłymi właścicielami ale ciiiiii

a Pani Małgosia dzwoniła do mnie :) też niecierpliwie czeka na reakcję Luny .

Dzwoniła do mnie mama , ze suczydło stoi pod moim oknem i płacze za mną :(

co my zrobimy bez siebie :razz:

uciekam bo mnie zwolnią za siedzenie na necie:evil_lol:

ale jeszcze dopisze - mamcia kosiła ogród, Luna sama sie jej odsunęła , kosiarka nie obca dla niej sprawa , nie boi się , nie atakuje , schodzi jej z drogi . mama mówi o niej moja psinka :loveu:

Żeby tylko dzieciaki lubiła :cool3:

Posted

odpadł jeden domek , nie przyjechali państwo z dziećmi bo żona pana który do mnie dzwonił jednak się nie zgadza na psa .

są do sprawdzenia jeszcze 2 domki , w obu są koty a ja nie wiem jak Luna zareaguje na kota :( i nie bardzo mam to jak sprawdzić , moja Happy nie nadaje się do takich testów :evil_lol: to nie jest zrównoważony i wiarygodny reprezentant kociej grupy .

Pani w Krakowie zgadza się na wizyte przed i po adopcyjną , sterylizację i umowę ale problemem jest sprawdzenie jak się dogaduje Luna z jej kotem , zwłaszcza że jutro zostaje bez samochodu , a poza tym taszczenie psa do Krakowa w taki upał żeby sprawdzić jak i czy dogada się z kicią nie wiem jak to rozegrać :( bo jak nie to muszą ją zabrac z powrotem do domu .
To nie jest daleko ale na takim upale pies się umęczy bo zakpopianka jest w remoncie i korki sa okropne .

Drugi kot jest w Myślenicach więc nie ma problemu ze spotkaniem .

Nie udało się też dziś sprawdzić jak Luna reaguje na dzieci , miala wczoraj kontakt z 8 latkiem , którego zupełnie zignorowała ale dzieciak nie narzucał się jej , po prostu stał obok niej .

W sumie bardzo dużo ludzi się Luną interesuje ale tak jakoś bez efektów, no i ja tez chcę znaleźć dla niej najlepszy dom a podjęcie takiej decyzji jest bardzo trudne .

Tak więc mimo zapewnień że Luna zostaje u mnie tylko jeden dzień , jest nadal u mnie , pan z hoteliku w Wieliczce jest cudowny , dzowniłam do niego najpierw marudząc ze miejsce na już potrzebne a za kilka godzin dzwoniłam że dziś jej nie przywiozę ale jakby mógł niech nam trzyma miejsce bo nie wiadomo co będzie jutro , powiedział ze nie ma żadnego problemu - jestem mu bardzo wdzięczna bo wiem że takie zamieszanie jest bardzo denerwujące jak nie wiadomo na czym się stoi .

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Bianco a ten tymczas?

napisałam do tej Pani ale nie odpisała mi . również nie ma maila od pani która pisała do OdNowy ( tej co miała się przeprowadzać do nowego domu )

Luna na razie musi zostać u mnie bo umówione jest kilka osób na spotkanie z nią . Pan z Wieliczki chyba mnie zamorduje :shake::oops:

będę po 16.00 może uda mi się w pracy na chwilę wejść na neta .