Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OdNowa dziekuję bardzo,
Z Luną zaraz jedziemy do weta .
Zaszczepie ją przeciwko wściekliźnie gdyby trzeba było umieścić ją w hoteliku .

na szczęście udało mi się załatwić wolne w pracy , ale tylko na dziś :(

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Od-Nowa']tak na szybko. jakby coś trzeba zmienić to napisz
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=408434432

trzymam kciuki mocno!!!!

Od Nowa super :)
dziękujemy :)

Luna jest zaszczepiona przeciwko wściekliźnie i mamy zaświadczenie gdyyby trzebabyło do hoteliku , mamy tabletki na odrobaczenie , suńka waży 23 kg , nasza wetka nie ma czytnika do chipów , Luna nie ma tatuażu , nie wiadomo czy była sterylizowana , ale raczej nie bo wydaje mi się że ma albo poczatki albo końcówkę cieczki bo jak wracałyśmy od weta to pobrudziła trochę samochód .

Nie zapominajcie o nas :modla::modla:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
oj strasznie spadłyśmy na dół hops do góry , bo czas ucieka :shake:

Gośka, ale na czym stoicie? Z hotelami coś się wyklarowało? Boksery się odezwały jakoś? Strasznie trudno coś skombinować na już.
A Bianeczki szkoda cholernie :( Się malizna musi stresowac taki potwór jej się panoszy.

Posted

Jagienka napisał(a):
Gośka, ale na czym stoicie? Z hotelami coś się wyklarowało? Boksery się odezwały jakoś? Strasznie trudno coś skombinować na już.
A Bianeczki szkoda cholernie :( Się malizna musi stresowac taki potwór jej się panoszy.

Jagienka na niczym :(
Napisałam pw do Kiwi , ale jej nie ma chyba na dogo , zaraz jeszczę napiszę do AgiG bo chyba one się zajmują kontaktem z hotelikiem, Boksery na razie nic :(

A Biana po stresnalu do odpukania troszkę jakby lepiej ale to dla niej potworny stres :(

eria napisał(a):
trza podnosić.....co będzie jutro ? :placz:

Eria nie wiem , tzn wiem że nie mogę jej zawieźć do schronu , póki nie wykorzystam wszystkich innych możliwości ale naprawdę to wszystko jest kosztem mojej Biany :(
Nawet nie przypuszczałam że tak się może stać :(

wiq napisał(a):
podnoszenie nic nie da, lepiej podręczyć ludzi na gg i mailu :evil_lol:

wiq już nie mam kogo męczyć , nagle moje wydawałoby się duże grono znajomych niesamowicie się skurczyło :( :mad:

zaraz będę namierzać gościa który podobno ma duży dom w Mysłenicach i boksera i uwielbia boksery więc może chociaż Lunke przetrzyma troszkę , ale musze najpierw go znaleźć bo nie znam jego adresu :( ani namiarów na niego

Posted

Od AgiG wiem, że w hotelu w Wieliczce nie ma ani jednego miejsca, niestety:shake:.
Może byłoby miejsce w Kielcach, ale czy będzie ją kto miał przywieźć.
Musiałabym zapytac właścicielki, czy zgodziłaby się na cenę 15 zł za dzień, gdyby była taka potrzeba.

Posted

Ja też pisałam, że u Pana Tomka nie ma już miejsc, może lepiej zadzwonić do Niepołomic i na Łużycką zapytac jak stoi sprawa i jak z cenami... bo możliwości się kurczą jak narazie :/ Cholera... w schronie przepełnienie o innych z okolic Krakowa nie ma nawet co myśleć... bo już więcej boksi nie zobaczymy...
Jasna cholera, że też świat musi nosić takich s**** :angryy:, którzy psy porzucają.

Posted

erka napisał(a):
Od AgiG wiem, że w hotelu w Wieliczce nie ma ani jednego miejsca, niestety:shake:.
Może byłoby miejsce w Kielcach, ale czy będzie ją kto miał przywieźć.
Musiałabym zapytac właścicielki, czy zgodziłaby się na cenę 15 zł za dzień, gdyby była taka potrzeba.

o to już nie będę pisać do AgiG:(
dziękuję Erko, w ostateczności dowiozę ją do Kielc tylko że co później jak się skończy tydzień no może trochę ponad tydzień za który mogłabym zapłacić :( tu mam ją na miejscu w miarę , ale jak nie będzie innej możliwości a byłby miejsce w Kielcach to nie będziemy miały innego wyjścia :(
kurcze akurat teraz jak jestem kompletnie bez pieniędzy i jeszcze zapożyczona ( 3 wesela najbliższego kuzynostwa w 3 tygodnie )

na razie Luna może u mnie siedzieć do jutra ale to juz naprawdę ostateczność :( bo właśnie dzwoniła siostra ze jak potrzeba to weźmie jutro wolne ona w pracy żeby suńki same z rodzicami nie zostały .

Czekam jeszcze na info od naszej wetki , która może mogłaby ją u siebie przechować ale to też nie jest pewne :(

Posted

Jagienka napisał(a):
Ja też pisałam, że u Pana Tomka nie ma już miejsc, może lepiej zadzwonić do Niepołomic i na Łużycką zapytac jak stoi sprawa i jak z cenami... bo możliwości się kurczą jak narazie :/ Cholera... w schronie przepełnienie o innych z okolic Krakowa nie ma nawet co myśleć... bo już więcej boksi nie zobaczymy...
Jasna cholera, że też świat musi nosić takich s**** :angryy:, którzy psy porzucają.

Jagienko schron to już naprawdę "ostatnia ostateczność", jak już naprawdę nie będzie innej możliwości .

Może Boksery coś wymyślą , zaraz napiszę do AgaiThea , ale gdyby co miała to pewnie by dała znać już :(

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Jagienko schron to już naprawdę "ostatnia ostateczność", jak już naprawdę nie będzie innej możliwości .

Ja wiem, ale kurde no myślę o Was... sytuacja patowa...

Posted

Luna zaczyna chyba tęsknić za swoim domem , popiskuje, siedzi przy furtce, wskakuje sama do bagażnika samochodu , biedne suczydło :(

duża -czyżbyś zawoziła mnie do domu ???

duża ty też nie wiesz gdzie mój dom :(