Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 OdNowa dziekuję bardzo, Z Luną zaraz jedziemy do weta . Zaszczepie ją przeciwko wściekliźnie gdyby trzeba było umieścić ją w hoteliku . na szczęście udało mi się załatwić wolne w pracy , ale tylko na dziś :( Quote
Od-Nowa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 tak na szybko. jakby coś trzeba zmienić to napisz http://www.allegro.pl/show_item.php?item=408434432 trzymam kciuki mocno!!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Od-Nowa']tak na szybko. jakby coś trzeba zmienić to napisz http://www.allegro.pl/show_item.php?item=408434432 trzymam kciuki mocno!!!! Od Nowa super :) dziękujemy :) Luna jest zaszczepiona przeciwko wściekliźnie i mamy zaświadczenie gdyyby trzebabyło do hoteliku , mamy tabletki na odrobaczenie , suńka waży 23 kg , nasza wetka nie ma czytnika do chipów , Luna nie ma tatuażu , nie wiadomo czy była sterylizowana , ale raczej nie bo wydaje mi się że ma albo poczatki albo końcówkę cieczki bo jak wracałyśmy od weta to pobrudziła trochę samochód . Nie zapominajcie o nas :modla::modla: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Lunka dzielnie zniosła kłucie , nawet nie skrzywiła się - zapomniałam napisać :) ale paszczy nie pozwoliła sobie otworzyć :) ma dziewczyna charakterek :) Quote
Od-Nowa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 a co będzie pierwszemu lepszemu swoje wnętrze (paszczy) pokazywać :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Od-Nowa napisał(a):a co będzie pierwszemu lepszemu swoje wnętrze (paszczy) pokazywać :evil_lol: :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 oj strasznie spadłyśmy na dół hops do góry , bo czas ucieka :shake: Quote
Jagienka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):oj strasznie spadłyśmy na dół hops do góry , bo czas ucieka :shake: Gośka, ale na czym stoicie? Z hotelami coś się wyklarowało? Boksery się odezwały jakoś? Strasznie trudno coś skombinować na już. A Bianeczki szkoda cholernie :( Się malizna musi stresowac taki potwór jej się panoszy. Quote
wiq Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 podnoszenie nic nie da, lepiej podręczyć ludzi na gg i mailu :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Jagienka napisał(a):Gośka, ale na czym stoicie? Z hotelami coś się wyklarowało? Boksery się odezwały jakoś? Strasznie trudno coś skombinować na już. A Bianeczki szkoda cholernie :( Się malizna musi stresowac taki potwór jej się panoszy. Jagienka na niczym :( Napisałam pw do Kiwi , ale jej nie ma chyba na dogo , zaraz jeszczę napiszę do AgiG bo chyba one się zajmują kontaktem z hotelikiem, Boksery na razie nic :( A Biana po stresnalu do odpukania troszkę jakby lepiej ale to dla niej potworny stres :( eria napisał(a):trza podnosić.....co będzie jutro ? :placz: Eria nie wiem , tzn wiem że nie mogę jej zawieźć do schronu , póki nie wykorzystam wszystkich innych możliwości ale naprawdę to wszystko jest kosztem mojej Biany :( Nawet nie przypuszczałam że tak się może stać :( wiq napisał(a):podnoszenie nic nie da, lepiej podręczyć ludzi na gg i mailu :evil_lol: wiq już nie mam kogo męczyć , nagle moje wydawałoby się duże grono znajomych niesamowicie się skurczyło :( :mad: zaraz będę namierzać gościa który podobno ma duży dom w Mysłenicach i boksera i uwielbia boksery więc może chociaż Lunke przetrzyma troszkę , ale musze najpierw go znaleźć bo nie znam jego adresu :( ani namiarów na niego Quote
erka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Od AgiG wiem, że w hotelu w Wieliczce nie ma ani jednego miejsca, niestety:shake:. Może byłoby miejsce w Kielcach, ale czy będzie ją kto miał przywieźć. Musiałabym zapytac właścicielki, czy zgodziłaby się na cenę 15 zł za dzień, gdyby była taka potrzeba. Quote
Jagienka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ja też pisałam, że u Pana Tomka nie ma już miejsc, może lepiej zadzwonić do Niepołomic i na Łużycką zapytac jak stoi sprawa i jak z cenami... bo możliwości się kurczą jak narazie :/ Cholera... w schronie przepełnienie o innych z okolic Krakowa nie ma nawet co myśleć... bo już więcej boksi nie zobaczymy... Jasna cholera, że też świat musi nosić takich s**** :angryy:, którzy psy porzucają. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 erka napisał(a):Od AgiG wiem, że w hotelu w Wieliczce nie ma ani jednego miejsca, niestety:shake:. Może byłoby miejsce w Kielcach, ale czy będzie ją kto miał przywieźć. Musiałabym zapytac właścicielki, czy zgodziłaby się na cenę 15 zł za dzień, gdyby była taka potrzeba. o to już nie będę pisać do AgiG:( dziękuję Erko, w ostateczności dowiozę ją do Kielc tylko że co później jak się skończy tydzień no może trochę ponad tydzień za który mogłabym zapłacić :( tu mam ją na miejscu w miarę , ale jak nie będzie innej możliwości a byłby miejsce w Kielcach to nie będziemy miały innego wyjścia :( kurcze akurat teraz jak jestem kompletnie bez pieniędzy i jeszcze zapożyczona ( 3 wesela najbliższego kuzynostwa w 3 tygodnie ) na razie Luna może u mnie siedzieć do jutra ale to juz naprawdę ostateczność :( bo właśnie dzwoniła siostra ze jak potrzeba to weźmie jutro wolne ona w pracy żeby suńki same z rodzicami nie zostały . Czekam jeszcze na info od naszej wetki , która może mogłaby ją u siebie przechować ale to też nie jest pewne :( Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Jagienka napisał(a):Ja też pisałam, że u Pana Tomka nie ma już miejsc, może lepiej zadzwonić do Niepołomic i na Łużycką zapytac jak stoi sprawa i jak z cenami... bo możliwości się kurczą jak narazie :/ Cholera... w schronie przepełnienie o innych z okolic Krakowa nie ma nawet co myśleć... bo już więcej boksi nie zobaczymy... Jasna cholera, że też świat musi nosić takich s**** :angryy:, którzy psy porzucają. Jagienko schron to już naprawdę "ostatnia ostateczność", jak już naprawdę nie będzie innej możliwości . Może Boksery coś wymyślą , zaraz napiszę do AgaiThea , ale gdyby co miała to pewnie by dała znać już :( Quote
Jagienka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):Jagienko schron to już naprawdę "ostatnia ostateczność", jak już naprawdę nie będzie innej możliwości . Ja wiem, ale kurde no myślę o Was... sytuacja patowa... Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Luna zaczyna chyba tęsknić za swoim domem , popiskuje, siedzi przy furtce, wskakuje sama do bagażnika samochodu , biedne suczydło :( duża -czyżbyś zawoziła mnie do domu ??? duża ty też nie wiesz gdzie mój dom :( Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 a ja coś mam :) i bez walki nie oddam :) ( tylko na zdjęciu tak groźnie wyszła ) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 gdzie schowałaś patyczka ? hehehe myślałaś duża ze zdąrzysz :) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 duży pies duże możliwości :) balkon jest na wysokosci ponad 2 m :) no co się gapisz wcale ta miska z wodą:evil_lol: duża nie jest :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Od-Nowa napisał(a):śliczna dziewczyna :loveu: śliczna jak śliczna :razz::evil_lol: ale bardzo miła i przytulaśna :loveu: Quote
Recommended Posts