Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wczoraj w nocy w Myślenicach ( małopolskie za Krakowem w stronę Zakopanego ) przed auto wyskoczyła mi bokserka , wzięłam ją do domu bo na zakopiance nie miała by żadnych szans .
Niestety sunia atakuje moją Bianke , która od ponad roku wyciągam z problemów po jej dotychczasowym życiu :( , rzuciła się na nią z zębami .

Bokserka jest młoda, biało beżowa, ma biały łepek, jest psem wychowanym , reaguje na komendy , pieknie jeździ samochodem , jest bardzo grzeczna i całuśna jednak nie toleruje mojej Bianki , nie wiem jak innych psów :(

Jeździłam dziś po okolicy pytając czy nie uciekła komuś z miejsca w którym przez kilka osób była wcześniej widziana , ale od pracowicy stacji beznynowej dowiedziałam się że została wczoraj wyrzucona z jadącego auta :(

Bokserka jest ewidentnie psem domowym , pcha się do domu, skacze na klamke , jak jej założyłam obróżke i wzięłam smycz do ręki podbiegła pod furtkę .

Niestety ze względu na to że atakuje moją Biankę a ja nie moge ryzykować że cała nasza praca żeby Bianca była w miarę normalnym psem poszła na marne , bokserka może u mnie ozstac najpóźniej w ostateczności do jutra , jak nie znajdę jej DT albo DS musze ja oddać do schroniska, nie mam co z nia zrobic :(

Jeśli będzie szansa na dom , jestem w stanie sunie dowieźć w okolice Krakowa .

podaję telefon do mnie 0602 709 383

bianca631dm1.jpg

bianca638yj0.jpg

bianca662ny3.jpg

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
ale fajna sunia...ale skoro psów nie toleruje to nie będzie lekko :placz:
podnieść trzeba!!!

dzięki Eria, nie wiem czy nie toleruje psów, na pewno mojej Bianki , ale to też suka, może dlatego ale nie wiem :(

najgorsze jest to że nie mamy czasu, jeździłyśmy 3 godziny po okolicy z bidulą w samochodzie ( wyczynowy podróżnik z niej ) na marne , a czas ucieka :(
ja jutro może wykombinuje wolne w pracy w razie potrzeby , ale już później napewno nie dadzą mi wolnego i będę ją musiała zawieźć do schroniska :-( nie wiem jak bo to straszna wizja dla mnie , ale jej nie wypuszczę , chociaz już sama nie wiem co lepsze :(

Nie mogą zostać obie bokserka i moja Bianca w domu beze mnie , Biana panicznie boi się moich rodziców( akurat przyjechały po dłuższej nieobecności moja mama z siostrą których Bianca nie zna i mamy dodatkowy problem ) , nie słucha ich wiec nie ma szans żeby je we dwie upilnowali jak ja będę w pracy :(

No i jeszcze jest kot :(

Posted

Piękna sunia i znów jakiś sk****syn wyrzucił psa z samochodu :angryy::placz: Może BwP coś pomogą, może mają miejsce żeby ją gdzieś umieścić :roll: Ja tylko mogę podrzucić :shake:

Posted

eria napisał(a):
ktoś z 'bokserów w potrzebie' już o niej wie ???????

napisałam rano na maila którego znalazłam na stronie ich fundacji , a przed chwilą do AgaiTheta u której w podpisie znalazłam baner z Fundacją

najgorsze jest to że suńka nie może zostać u mnie :(

Posted

[quote name='wiq']tak machnęłam na szybko, może ktoś zrobi ładniejszy :P

wklejam jeśli pozwolisz do pobrania , gdyby ktoś miał miejsce u siebie ,
ja niestety antytalencie jestem a nie chciałam już jeszcze o banerek prosić .
dziękuję .

Próbowałam dodzwonić się na podane w fundacji nr tel , ale niestety nikt nie odbiera , niestety dziś jest niedziela :(

a czas nieubłaganie pędzi :(

Posted

Pewnie się odezwą, dziś niedziela, wolny dzień. Wiem że czas leci ale wierzę że się jakoś uda dziewczynce pomóc i umieścić w bezpiecznym miejscu.

Posted

weszka napisał(a):
Pewnie się odezwą, dziś niedziela, wolny dzień. Wiem że czas leci ale wierzę że się jakoś uda dziewczynce pomóc i umieścić w bezpiecznym miejscu.

weszko też w to wierzę , ale do jutra muszę coś z nią zrobić i to jeszcze pod warunkiem że dostanę na jutro wolne w pracy :(

właśnie mi ten piekny łepek zagląda przez okno do pokoju z ogródka , tak mi jej żal :( ale niesety jest uwiązana w ogródku :( i pewnie tam też będzie musiała zostać na noc :(

PS Moja Mamcia stwierdziła że jak nie znosi bokserów to ta ma piękny pychol :)

Posted

jakie są ceny w hotelikach , dziewczyny z Krakowa ? i gdzie ewentualnie można by sunie umieścić ? kilka dni mogłabym płacić za hotel gdyby to nie były jakieś wielkie kwoty, może to odwlecze od pieknej widmo schronu, w międzyczasie może zdarzy sie cud ?

Posted

.........Rudzia-Bianca,szkoda sunieczki bo piekna
AgaiTheta jak tylko przeczyta maila odpisze i coś zaradzi to wspaniała kobieta;)
Szukaj w necie hoteliku dla zwierząt[Kraków i okolice]
ale ceny do małych nie należą.

Posted

[quote name='giselle4'].........Rudzia-Bianca,szkoda sunieczki bo piekna
AgaiTheta jak tylko przeczyta maila odpisze i coś zaradzi to wspaniała kobieta;)
Szukaj w necie hoteliku dla zwierząt[Kraków i okolice]
ale ceny do małych nie należą.

Giselle , wiem ze dziewczyny z Krakowa odwoża gdzieś psy do hoteliku, może mają zniżki dla bid :( zobaczymy może odpiszą a wtedy będę kalkulować czy mnie stać :( na własną rękę nie będę szukała , bo wiadomo że ceny pewnie kosmiczne :(

Musze za jakiś czas wyjechać z domu , nie będę miała dostępu do neta przez kilka godzin , ale wieczorem wstawię zdjęcia które przed chwilą zrobiłam "brzydakowi":)

i może jakiś cud będzie czekał .

Gdyby coś to jeszcze raz nr tel do mnie 0 602 709 383

Posted

Jagienka napisał(a):
Rudzia wysłałam Ci pw... teraz niestety problemem nie są pieniądze ale miejsca... są wakacje i jest dramat, w okolicach Krakowa są tylko trzy hotele...

dziękuję ,
oby coś się udało zrobić z Luną ( bo tak na nią mówimy od kilkunastu minut ) żeby nie musiała jechać do schroniska :(