Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 wczoraj w nocy w Myślenicach ( małopolskie za Krakowem w stronę Zakopanego ) przed auto wyskoczyła mi bokserka , wzięłam ją do domu bo na zakopiance nie miała by żadnych szans . Niestety sunia atakuje moją Bianke , która od ponad roku wyciągam z problemów po jej dotychczasowym życiu :( , rzuciła się na nią z zębami . Bokserka jest młoda, biało beżowa, ma biały łepek, jest psem wychowanym , reaguje na komendy , pieknie jeździ samochodem , jest bardzo grzeczna i całuśna jednak nie toleruje mojej Bianki , nie wiem jak innych psów :( Jeździłam dziś po okolicy pytając czy nie uciekła komuś z miejsca w którym przez kilka osób była wcześniej widziana , ale od pracowicy stacji beznynowej dowiedziałam się że została wczoraj wyrzucona z jadącego auta :( Bokserka jest ewidentnie psem domowym , pcha się do domu, skacze na klamke , jak jej założyłam obróżke i wzięłam smycz do ręki podbiegła pod furtkę . Niestety ze względu na to że atakuje moją Biankę a ja nie moge ryzykować że cała nasza praca żeby Bianca była w miarę normalnym psem poszła na marne , bokserka może u mnie ozstac najpóźniej w ostateczności do jutra , jak nie znajdę jej DT albo DS musze ja oddać do schroniska, nie mam co z nia zrobic :( Jeśli będzie szansa na dom , jestem w stanie sunie dowieźć w okolice Krakowa .podaję telefon do mnie 0602 709 383 Quote
Jagienka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Rudzia, dobrze jest w tutyle napisać miasto. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Jagienka napisał(a):Rudzia, dobrze jest w tutyle napisać miasto. dzięki Jagienko, myślałam o tym ale wyleciało mi z głowy już poprawiam Quote
eria Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ale fajna sunia...ale skoro psów nie toleruje to nie będzie lekko :placz: podnieść trzeba!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 eria napisał(a):ale fajna sunia...ale skoro psów nie toleruje to nie będzie lekko :placz: podnieść trzeba!!! dzięki Eria, nie wiem czy nie toleruje psów, na pewno mojej Bianki , ale to też suka, może dlatego ale nie wiem :( najgorsze jest to że nie mamy czasu, jeździłyśmy 3 godziny po okolicy z bidulą w samochodzie ( wyczynowy podróżnik z niej ) na marne , a czas ucieka :( ja jutro może wykombinuje wolne w pracy w razie potrzeby , ale już później napewno nie dadzą mi wolnego i będę ją musiała zawieźć do schroniska :-( nie wiem jak bo to straszna wizja dla mnie , ale jej nie wypuszczę , chociaz już sama nie wiem co lepsze :( Nie mogą zostać obie bokserka i moja Bianca w domu beze mnie , Biana panicznie boi się moich rodziców( akurat przyjechały po dłuższej nieobecności moja mama z siostrą których Bianca nie zna i mamy dodatkowy problem ) , nie słucha ich wiec nie ma szans żeby je we dwie upilnowali jak ja będę w pracy :( No i jeszcze jest kot :( Quote
eria Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ktoś z 'bokserów w potrzebie' już o niej wie ??????? Quote
weszka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Piękna sunia i znów jakiś sk****syn wyrzucił psa z samochodu :angryy::placz: Może BwP coś pomogą, może mają miejsce żeby ją gdzieś umieścić :roll: Ja tylko mogę podrzucić :shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 niestety mama kolegi nie zgodziła się na psa :( wśród znajomych nie mam już chyba żadnych możliwości znalezienia jej choćby miejsca na przechowanie :( Quote
wiq Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 piękna psina, myślę, że bokseromaniacy coś mogą zdziałać... wakacje.. sama mam psa, którego wywalili z auta ;] Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 eria napisał(a):ktoś z 'bokserów w potrzebie' już o niej wie ??????? napisałam rano na maila którego znalazłam na stronie ich fundacji , a przed chwilą do AgaiTheta u której w podpisie znalazłam baner z Fundacją najgorsze jest to że suńka nie może zostać u mnie :( Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 wiq napisał(a):piękna psina, myślę, że bokseromaniacy coś mogą zdziałać... wakacje.. sama mam psa, którego wywalili z auta ;] wiq widze że masz juz banerek , dziękuję bardzo :Rose::calus: Quote
wiq Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 tak machnęłam na szybko, może ktoś zrobi ładniejszy :P Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='wiq']tak machnęłam na szybko, może ktoś zrobi ładniejszy :P wklejam jeśli pozwolisz do pobrania , gdyby ktoś miał miejsce u siebie , ja niestety antytalencie jestem a nie chciałam już jeszcze o banerek prosić . dziękuję . Próbowałam dodzwonić się na podane w fundacji nr tel , ale niestety nikt nie odbiera , niestety dziś jest niedziela :( a czas nieubłaganie pędzi :( Quote
wiq Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 oczywista rzecz, niech biorą jak chcą ;) może pospamuj po bokserzych galeriach :cool3: Quote
weszka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Pewnie się odezwą, dziś niedziela, wolny dzień. Wiem że czas leci ale wierzę że się jakoś uda dziewczynce pomóc i umieścić w bezpiecznym miejscu. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 weszka napisał(a):Pewnie się odezwą, dziś niedziela, wolny dzień. Wiem że czas leci ale wierzę że się jakoś uda dziewczynce pomóc i umieścić w bezpiecznym miejscu. weszko też w to wierzę , ale do jutra muszę coś z nią zrobić i to jeszcze pod warunkiem że dostanę na jutro wolne w pracy :( właśnie mi ten piekny łepek zagląda przez okno do pokoju z ogródka , tak mi jej żal :( ale niesety jest uwiązana w ogródku :( i pewnie tam też będzie musiała zostać na noc :( PS Moja Mamcia stwierdziła że jak nie znosi bokserów to ta ma piękny pychol :) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 wiq napisał(a):oczywista rzecz, niech biorą jak chcą ;) może pospamuj po bokserzych galeriach :cool3: mod mnie zabije bo ostatnio mnie upominał :( ale to dobry pomysł Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 jakie są ceny w hotelikach , dziewczyny z Krakowa ? i gdzie ewentualnie można by sunie umieścić ? kilka dni mogłabym płacić za hotel gdyby to nie były jakieś wielkie kwoty, może to odwlecze od pieknej widmo schronu, w międzyczasie może zdarzy sie cud ? Quote
giselle4 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 .........Rudzia-Bianca,szkoda sunieczki bo piekna AgaiTheta jak tylko przeczyta maila odpisze i coś zaradzi to wspaniała kobieta;) Szukaj w necie hoteliku dla zwierząt[Kraków i okolice] ale ceny do małych nie należą. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='giselle4'].........Rudzia-Bianca,szkoda sunieczki bo piekna AgaiTheta jak tylko przeczyta maila odpisze i coś zaradzi to wspaniała kobieta;) Szukaj w necie hoteliku dla zwierząt[Kraków i okolice] ale ceny do małych nie należą. Giselle , wiem ze dziewczyny z Krakowa odwoża gdzieś psy do hoteliku, może mają zniżki dla bid :( zobaczymy może odpiszą a wtedy będę kalkulować czy mnie stać :( na własną rękę nie będę szukała , bo wiadomo że ceny pewnie kosmiczne :( Musze za jakiś czas wyjechać z domu , nie będę miała dostępu do neta przez kilka godzin , ale wieczorem wstawię zdjęcia które przed chwilą zrobiłam "brzydakowi":) i może jakiś cud będzie czekał . Gdyby coś to jeszcze raz nr tel do mnie 0 602 709 383 Quote
Jagienka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Rudzia wysłałam Ci pw... teraz niestety problemem nie są pieniądze ale miejsca... są wakacje i jest dramat, w okolicach Krakowa są tylko trzy hotele... Quote
Rudzia-Bianca Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Jagienka napisał(a):Rudzia wysłałam Ci pw... teraz niestety problemem nie są pieniądze ale miejsca... są wakacje i jest dramat, w okolicach Krakowa są tylko trzy hotele... dziękuję , oby coś się udało zrobić z Luną ( bo tak na nią mówimy od kilkunastu minut ) żeby nie musiała jechać do schroniska :( Quote
Recommended Posts