Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak ,tak ,tak bardzo prosimy o banerek i ogłaszania Magii, bo my ją tylko sponsorujemy.Jak Magia znajdzie dom to znowu wepchniemy Murce jakąś sierotkę.Tylko tyle już wybraliśmy ich w galerii schroniska,że trudno ustawić kolejność.

Posted

Murka napisał(a):
Magię w całości sponsorują Filipki ;)
A może jakiś banerek dla Magii? :hmmmm:

No wlasnie, Murka ma miejsce po sunkach, ktore pojechaly do domu do Opola. Marlena:) robi banerki. Nie wiem kto jeszcze.
Aha, Murko z kociarni jakas fajna dziewczyna robi banerki, pamietasz?

Posted

Nam się wydaje ,że Magia mogłaby być dobra dla jakiejś starszej osoby. Tylko tacy ludzie raczej rzadko korzystają z internetu. Myślałam czy nie dać jej gdzieś do prasy. Tylko nie bardzo wiemy jak to się załatwia, gdybyśmy mogli prosic o podpowiedz lub pomoc . Koszty oczywiście pokryjemy. Co o tym sądzicie?

Posted

Filipki napisał(a):
Nam się wydaje ,że Magia mogłaby być dobra dla jakiejś starszej osoby. Tylko tacy ludzie raczej rzadko korzystają z internetu. Myślałam czy nie dać jej gdzieś do prasy. Tylko nie bardzo wiemy jak to się załatwia, gdybyśmy mogli prosic o podpowiedz lub pomoc . Koszty oczywiście pokryjemy. Co o tym sądzicie?

To jest bardzo dobry pomysł. Byłoby fajnie gdyby Magia mogła iść na jakieś małopolskie tabloidy. Mam wrażenie, ze tam mimo wszystko łatwiej o dom :roll:. Tylko kto może w tym pomóc? Ogólnie ciężko jest z wrzuceniem psów na gazety.

Posted

Wyborczej nie czytaja starsi ludzie. Dobrze byloby dac do jakiejs lokalnej lubelskiej, podkarpackiej, np. Echo Dnia.

Murka,
napisz prosze do Pani Agaty Dziekan czy nie umiescilaby krotkiego artykulu o hoteliku lub ogloszenia o Magii i innych psiakow.
Adres mailowy : [email protected].