Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Mureczko, czy Magia jest dalej taka radosna i zadowolona?
Brzuch sie goi ?

Magia jest bardzo radosna i się nieco rozruszała w końcu :lol:
Brzuszek się goi na szczęście, wszystko ok :multi:
Tylko domku nadal ani widu, ani słychu :-(

Posted

terra napisał(a):
Pytam, bo nie wiem, czy ktoś jej nie ogłaszał i gdzie? A wiesz to może?

Terra,
ja zrobilam Magii wyroznione allegro. Murka pewnie dala ja na adopcje.org.
Ale zadnych innych ogloszen Magusia nie ma. Takze prosilibysmy w imieniu suni o pomoc w ogloszeniach :modla:

Posted

Dzisiaj odeszla za Teczowy Most wirtualna podopieczna Filipkow czyli Laura z b. 135 :placz: :placz: :placz: Ta, ktora miala byc sterylizowana z wplaty Magusiowej.

Posted

Niestety Laura odeszla :-( Odeszla tez jamnisia Karolcia.... te suczki sa moim wyrzutem sumienia :shake:

Terra, dzieki za ogloszenia. Magia ma wieksze szanse na dom :kciuki:

Posted

Bardzo dziękujemy za ogłaszanie Magii. Ogromnie nam przykro z powodu Laurki. Mieliśmy nadzieję, że wyciągniemy naszych wirtualnych po kolei do hoteliku. Niestety Laura nie zdążyła, odeszła za swoim Filonem.Bardzo nam przykro, że przynajmniej ostatnich lat życia nie mogli spędzić poza schronem. Na spokojnie przejrzymy Galerię i wybierzemy nowych wirtualnych, bo został nam tylko jeden.Natomiast za Magusiową wpłatę proponujemy ciachnąć inną sunię. Może tę biało-czarną ślicznotkę ze Skołyszyna z 1 strony galerii? Magusia zaś niech szuka domku bo inne psinki czekają w kolejce.